Extensii Bueno Bia

Una dintre cele mai bune prietene ale mele este innebunita dupa extensii de par. A incercat tot ce se poate, iar intr-un final a ramas la extensiile Bueno Bia care par sa fie pe „gustul ei” atat din punct de vedere al calitatii cat si din punct de vedere al pretului.

Fiecare femeie își dorește să fie posesoarea unui păr superb, lipsit de imperfecțiuni, dar ceea ce pentru câteva dintre ele este o realitate, pentru cele mai multe se dovedește a fi un chin. În fiecare zi, aceste femei dau o luptă interminabilă pentru a obține o coafură frumoasă. Zeci de minute petrecute în fața oglinzii și mult ajutor din partea ustensilelor pentru hair styling le salvează, în marea parte a timpului. Dacă și tu ești una dintre aceste femei, îți recomandăm o soluție alternativă pentru o coafură perfectă, una care nu necesită timp consumat sau efort pentru realizare, și anume, extensiile de păr Bueno Bia.

Ce trebuie să știu despre extensiile de păr Bueno Bia?

Extensii de păr Bueno Bia sunt făcute în totalitate din păr natural, cu fir remy și provin din India. Ele vin în întâmpinarea celor mai comune probleme ale părului pe care femeile moderne le au: părul prea subțire, care necesită mai mult volum; părul prea scurt; părul prea drept, care nu stă ondulat; culoarea monotonă a părului, dar teama de vopsit. Varietatea de culori în care pot fi achiziționate este extrem de diversificată, de la cele mai închise la cele mai deschise nuanțe, sau chiar ombre-uri seducătoare.

extensii buenobia

Pentru a putea aplica oricare dintre aceste extensii de păr Bueno Bia, nu trebuie decât să îți stabilești o vizită la un medic specialist înainte, pentru a face o examinare a tipului tău de păr, astfel încât să descoperi ce tip de extensii de păr ți se potrivesc. Singura condiție importantă este ca podoaba ta capilară să fie într-o stare de sănătate excelentă, lucru de care probabil ești convinsă deja.

Dacă îți faci griji cu privire la vizibilitatea acestor extensii de păr Bueno Bia, poți respira ușurată, căci ele sunt insesizabile.

[textmarker color=”FFA812″]Info:[/textmarker] un alt lucru foarte important pe care ar trebui sa il stii daca vrei sa cumperi extensii Bueno Biaeste faptul ca acestia au propria lor fabrica.  Cu alte cuvinte, produsele sunt fabricate de ei, respecta anumite standarde si isi asuma responsabilitatea pentru ele. Nu sunt importate de prin China sau alte tari asiatice si apoi vandute in Romania cu un adaos enorm, cum fac alte magazine care vand extensii de par.

Îngrijire extensii Bueno Bia:

Există câteva reguli de care trebuie să ții cont cu privire la aceste extensii:

 • Periajul zilnic este obligatoriu
 • Se pot tunde, coafa, vopsi, șuvița, ondula sau îndrepta, întocmai ca și părul natural
 • Le poți purta atunci când practici anumite sporturi, precum alergarea, înotul sau echitația
 • Pot fi coafate cu ondulator sau placă
 • Sunt rezistente la produse de înfrumusețare, precum șamponul, balsamul, măștile

extensii buenobia

Unde se pot gasi extensii Bueno Bia Originale?

Extensii de păr Bueno Bia pot fi achiziționate numai de pe site-ul oficial www.buenobia.ro, oricare alte surse online de achiziționare fiind doar simple falsuri. După plasarea comenzii, vei primi extensiile de păr chiar a doua zi. Plata se face ramburs, la momentul primirii coletului, iar cât mai curând vei putea achita și cu cardul. Prețul diferă în funcție de tipul de extensii dorite, grosimea șuvițelor și culoarea acestora.

extensii-buenobia

Ce tipuri de extensii de păr Bueno Bia exista?
 • Extensii clip on Bueno Bia
 • Extensii cozi Bueno Bia
 • Extensii cusute Bueno Bia
 • Extensii trese Bueno Bia
 • Extensii flip in Bueno Bia
 • Extensii ombre Bueno Bia
 • Extensii microring Bueno Bia
 • Extensii cheratină Bueno Bia
 • Extensii tape in Bueno Bia

Dacă ai un păr firav sau orice alte probleme cu scalpul, este indicat să apelezi la sfatul unui medic specialist. În mod obișnuit, nu există efecte secundare, în afară de puțina greutate a părului, cu care te vei obișnui treptat.

Cu extensii de păr Bueno Bia, poți avea în sfârșit parte de părul superb, atât de mult dorit!

2 comentarii la „Extensii Bueno Bia”

 1. Cele mai bune extensii care am avut ocazia sa le testez. Scumpe ce-i drept, dar merita banii. Calitatea primeaza si va recomand sa incercati sa faceti economii si sa faceti rabat la calitate.

  Răspunde

Lasă un comentariu