Phone Joystick – pentru pasionații de jocuri pe telefonul mobil

Phone Joystick este un produs creat pentru adulții și copiii care se joacă pe telefonul mobil. Acest joystick wireless permite oamenilor să se bucure de jocul preferat, fără întârziere. Potrivit producătorilor, Phone Joystick este o noutate pe piața gadgeturilor.

Ești pasionat de jocuri? Te joci nu doar pe calculator, ci și pe telefonul mobil? Atunci știi cât este de important să ai un controller care funcționează perfect, fără întreruperi și întârzieri.

Este foarte bine să te mai joci din când în când, pentru că astfel reușești să mai uiți de grijile de zi cu zi și să scapi de stres. Asta nu înseamnă înseamnă însă că trebuie să te joci ore întregi.

Vezi pentru ce telefoane este compatibil Phone Joystick

Ochii tăi au de suferit dacă te uiți prea mult timp într-un ecran, mai ales dacă stai și foarte aproape de acesta. Atât adulții, cât și copiii trebuie să fie conștienți că jocurile virtuale pot provoca dependență. Așadar trebuie jucate cu limită.

Pentru cei care vor să se relaxeze uneori, jucând un joc pe telefonul mobil, s-a inventat Phone Joystick, un controller wireless ce se încarcă rapid și nu se blochează. Mai multe detalii despre el vei găsi în rândurile de mai jos.

Despre Phone Joystick

Phone Joystick este un controller wireless ce se conectează la telefonul mobil prin Bluetooth. Are un design ergonomic, este ușor de ținut în mână și are chiar și un suport special pentru telefonul mobil.

Bateria ține destul de mult. Cu o singură încărcare te poți juca pana la 35 de ore continuu. Totuși, nu recomand nimănui să se joace atât de mult, după cum spuneam și în rândurile de mai sus, jocurile pe calculator sau pe telefon pot afecta ochii.

Citeste ce zic cei care s-au jucat cu Phone Joystick

De asemenea, pot avea un impact negativ și asupra vieții sociale. Mulți, din dorința de a se juca mai mult, evită să iasă cu prietenii sau chiar refuză să meargă la serviciu. Aceștia devin dependenți de jocuri și ar putea avea nevoie de ajutor pentru a scăpa de această dependență.

Ceilalți, care se joacă din când în când, doar din dorința de a se relaxa câteva minute, nu au astfel de probleme. Pentru a descoperi o experiență mai captivantă, ar putea încerca Phone Joystick.

Phone Joystick controllerSe pare că acest controller fără fir este mult mai rapid decât alte joystick-uri, iar bateria lui ține destul de mult.

Avantajele controller-ului Phone Joystick

Phone Joystick îți permite să te bucuri de jocurile tale preferate, fără întârziere. Fiind o noutate pe piața gadgeturilor, dupa cum susțin producătorii, acest controller este căutat de mulți oameni care iubesc să se joace pe telefon.

Fiind fabricat din plastic ABS, este placut la atingere. Cântărește doar 135 grame, ceea ce înseamnă că este foate ușor. Acest joystick este potrivit pentru telefoanele mobile inteligente care au o diagonala cuprinsă între 4 și 6.5 inch.

Este compatibil atât cu telefoanele cu sistem de operare Android cât și iOS. Tot ce trebuie să faci este să-l conectezi la smartphone prin Bluetooth.

Folosind aplicația Geekgamer poți chiar să personalizezi butoanele joystick-ului. Capacitatea de încărcare a bateriei este de 350 mAH, ceea ce înseamnă că acest controller-ul poate fi folosit până la 35 de ore.

Acest joystick este potrivit atât pentru copii cât, și pentru adulți. Părinții se pot juca cu copiii lor jocurile preferate, petrecând astfel mai mult timp împreună.

Prețul joystick-ului este destul de accesibil, acesta costând doar 199 Ron. Dacă vei intra pe site, vei vedea că sunt afișate două prețuri, prețul normal de 398 Ron și prețul redus de 199 Ron, care teoretic este valabil doar câteva ore.

De fapt, cred că această „promoție” este valabilă mereu, deoarece am intrat de mai multe ori pe site, chiar și în zile diferite, pentru a verifica prețul produsului, și de fiecare dată era redus la jumtate, adică 199 Ron.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre produs, roagă operatorul call-center care te va contacta pentru confirmarea comenzii să-ți răspundă la toate întrebările.

Cu cât știi mai multe despre el, cu atât îți este mai ușor să te decizi dacă să-l cumperi sau nu. Nu te grabi! Analizează cu atenție produsul și abia apoi confirmă comanda.

om jucator joystick

Phone Joystick – mod de utilizare

Pe pagină oficială, producătorii nu afișează modul de utilizare al controller-ului, de aceea îți recomand să citești manualul de instrucțiuni când primești produsul acasă.

Ai putea chiar să rogi operatorul call-center să-ți dea detalii despre modul de utilizare al produsului. Așa cum spuneam mai sus, acesta trebuie să-ți răspundă la toate întrebările legate de joystick.

De asemenea, ar fi bine să-l întrebi dacă poți face returul produsului, în cazul în care nu ești mulțumit de el. Pe site nu este afișat niciun număr de telefon la care să poată fi contactați cei care se ocupa de vânzarea produsului, este afișată doar o adresă poștală din străinătate.

Phone Joystick – părerile utilizatorilor

Phone Joystick a fost deja achiziționat de multe persoane pasionate de jocurile pe telefon. După ce l-au folosit acestea au vorbit despre experiența loc cu controller-ul. Chiar și pe site-ul oficial Phone Joystick sunt prezentate opiniile utilizatorilor.

Totuși, mi se pare ciudat că pe site există doar comentarii pozitive. Mi-e greu să cred că nu a existat nicio persoană nemulțumită de acest produs. De fapt, tind să cred, ca cei care se ocupă de site au afișat intenționat doar comentariile pozitive, sperând să atragă astfel mai mulți clienți.

Mulți folosesc această strategie de marketing. Trebuie însă să fim conștienți cu toții că oricât de bun ar fi un produs, acesta nu va fi pe placul tuturor, pentru că fiecare individ are alte așteptări.

fete jucand

De unde pot cumpăra Phone Joystick? Căt costă?

Pentru a cumpăra acest produs, trebuie să vizitezi pagina oficială Phone Joystick și să completezi formularul de comandă cu numele și numărul tău de telefon. Dupa completarea și trimiterea formularului, un operator call-center te va contacta pentru confirmarea comenzii.

Tot cu acesta vei discuta și detaliile legate de livrarea coletului. Prețul produsului este, după cum spuneam mai sus, 199 Ron. La acest preț, cel mai probabil se adaugă și taxa de livrare. Livrarea se face în termen de câteva zile, iar plata se face la primirea pachetului.

Lasă un comentariu