Dieta de slabit Monica Anghel

Dupa cum prea bine stiti deja, vedeta a reusit sa slabeasca intr-un timp relativ scurt folosind o dieta proprie si adecvata. Nu exista diete de slabit miraculoase ci doar diete adecvate fiecarei persoane in parte, de aceea cel mai bine pentru tine ar fi sa studiezi diferite tipuri de diete incercate de alte persoane cum este in cazul de fata, Monica Anghel, si sa gasesti punctele comune cu persoanele respective astfel incat sa creezi o dieta proprie care sa te ajute sa slabesti usor si sanatos.

Dieta Monica Anghel:

  •  Consuma 3 zile CARNE pe gratar sau fiarta de pui/vita/ chiar si carne de porc. Mananca mezeluri (sunca de Praga, cremwursti de pui, etc.)
  • Apoi continua cu 3 zile in care vei manca doar LACTATE: iaurt usor (fara fructe!), branza dulce de vaca sau lapte batut.
  • Iar acum urmeaza 3 zile in care va trebui sa consumi doar FRUCTE si LEGUME. La nevoie se pot consuma si batoane energizante Fibrobar (maxim 2/zi).

In timpul dietei tineti cont de consumul de lichide care trebuie sa fie de minim 2 litri/zi si de faptul ca nu aveti voie sa consumati zahar si alcool.

Cum am spus si la inceput, orice dieta poate fi imbunatatita sau ajustat in functie de organismul fiecarei persoane in parte. Spor la slabit!

Lasă un comentariu