Reactiile barbatilor in cazul refuzului in dormitor

Respingerea partenerului in dormitor poate atrage din partea acestuia o gama foarte larga de raspunsuri. Un studiu facut de un site de dating a prezentat cele mai comune 5 reactii pe care barbatii refuzati le au.

Locul 5

Este si cel mai socant comportament. Femeile care au participat la acest studiu au reclamat ca dupa un refuz, partenerii lor au pus mana pe telefon si au inceput sa sune sau sa trimita mesaje pentru a gasi o alta partenera care sa le satisfaca dorinta sexuala.

Locul 4

In acest caz, barbatii refuzati au tratat refuzul ca pe o gluma. Acestia au fost si cei mai intelegatori cu partenerele lor si este cel mai atragator deznodamant al unei astfel de situatii. Barbatii care inteleg cererile iubitei de a se opri si care nu exercita presiuni asupra ei de cele mai multe ori nu sunt refuzati.

Locul 3

Farmecul personal,manipularea si santajul, sunt tertipurile folosite in acest caz de catre partener in speranta ca iubita va ceda si vor avea parte de o partida de amor. Acesti barbati vor incerca toate tacticile pe care le au la dispozitie pentru a-si atinge scopul.

Locul 2

Tratamentul indiferentei sau al tacerii. Dupa un refuz acesti barbati prefera sa se indeparteze si sa nu discute problema, aceasta stare poate dura si una doua zile dupa care totul revine la normal ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic, sau cel putin pana la urmatorul refuz cand o iau de la capat.

Locul 1

Nervozitatea sau comportamentul agresiv. Aceasta este reactia cea mai frecventa pe care barbatii o au in cazul unui refuz. Este posibil ca acest comportament sa acopere de fapt sentimente profunde de respingere si jena.

 Respingerea barbatului in dormitor este un drept al femeii, asa cum si barbatul are dreptul la o reactie sincera si de cele mai multe ori instinctiva.

Lasă un comentariu