Compresor de aer portabil BulbHead – umflă anvelopele, mingile și alte obiecte gonflabile

Compresor de aer portabil BulbHead – potrivit pentru umflarea anvelopelor, mingilor din cauciuc și altor obiecte gonflabile. Are un desing compact și o greutate mică, fiind ușor de manevrat. Datorită luminii LED incorporate, poate fi folosit și noaptea.

Achiziționând un compresor, poți spune că faci o investiție, deoarece acesta poate fi folosit cu ușurință atât în gospodărie cât și în benzinărie sau într-un atelier de reparații. Folosit cu atenție și respectând recomandările producătorului, un astfel de aparat poate fi funcțional chiar și 20 de ani.

Cumpărând de la început un compresor de calitate, în timp, vei reuși să economisești sume mari de bani.

Vezi aici cum trebuie utilizat corect compresorul BulbHead

Dacă ești o persoană care vrea să cumpere un compresor pentru a-și umfla anvelopele sau alte obiecte gonflabile pe care le are în casă, este clar că nu trebuie neapărat să-ți cumperi un compresor profesional.

Pentru tine ar putea fi putrivit chiar și un compresor portabil. Poți umfla cu el, pe langa anvelope, și saltele gonflabile, mingi, sau diferite jucării pentru piscina copiilor.

În acest articol vom vorbi despre Compresor de aer portabil BulbHead. Citește în continuare pentru a afla mai multe detalii despre acest produs.

Ce este un Compresor de aer portabil BulbHead?

Compresor de aer portabil BulbHead – produsul care te ajută să umfli rapid anvelopelele mașinii sau ale bicicletei. Desigur, cu ajutorul lui, poți umfla și alte obiecte.

Nu trebuie să-și faci griji că vei umfla peste limită sau sub limită, deoarece compresorul are o funcție de auto-stop, ceea ce înseamnă că se oprește automat când anvelopa este umflată suficient.

roata masinaDeoarece are lumină LED încorporată, acest compresor poate fi folosit inclusiv pe timpul nopții. Cablu de alimentare pentru mașină are o dimensiune de 14 m, prin urmare nu trebuie să stai chiar lângă mașină atunci când vrei să umfli o minge sau un alt obiect gonflabil.

În afară de cablu de alimentare și compresor, setul mai conține și un adaptor cu ac pentru balon și unul pentru minge.

Din informațiile afișate pe site, aflăm că există și un pachet de lux, care mai conține, pe lângă cele menționate mai sus. și o baterie reîncărcabilă ce permite folosirea compresorului în interiorul locuinței sau într-un loc departe de automobil.

Vezi cat de eficient este compresorul BulbHead

De asemenea, pachetul de lux mai conține și o  husă de protecție pentru depozitare. Pe site nu este afișat prețul acestui pachet mai complex, așadar dacă ești interesat de el, cere informații operatorului call-center care te va contacta dupa completarea și trimiterea formularului de comandă.

Caracteristici

  • Cablu de alimentare 14 m
  • Adaptor cu ac pentru minge
  • Adaptor cu ac pentru balon
  • Furtun de presiune
  • Funcție de oprire automată

Compresor de aer portabil BulbHead

Avantajele unui Compresor de aer portabil BulbHead

Având un Compresor de aer portabil BulbHead în mașina ta nu vei mai sta cu grijă că anvelopele se vor dezumfla și nu te mai poți deplasa. Îl poți folosi oricând, deoarece are și lumină LED încorporată.

De asemenea, îl poți folosi pentru a umfla mingile, baloanele, jucăriile pentru piscină sau saltele. Mulțumită funcției de auto-stop nu trebuie să-ți faci griji că vei umfla prea mult sau prea puțin anvelopa sau alt obiect.

Compresor de aer portabil BulbHead pare a fi cadoul perfect pentru orice bărbat. Așadar dacă se apropie ziua unui prieten drag și vrei să-i faci un cadou util și plăcut, ai putea să-i oferi un astfel de compresor.

Desigur, ar fi indicat ca înainte sa faci cadou acest compresor, să-ți cumperi și pentru tine unul, pentru a-l încerca și a te asigura că intr-adevar funcționează așa cum ar trebui.

Așa cum am precizat deja în rândurile de mai sus, pachetul de lux, mai conține o baterie reîncărcabilă și o husă de protecție. Mai multe detalii îți poate oferi operatorul call-center care te va contacta pentru confirmarea comenzii.

Analizează cele două pachete și vezi care este mai avantajos.

Dacă mai ai și alte întrebări legate de produs, nu ezita să i le adresezi. Pe site nu este afișat niciun număr de telefon la care să poată fi contactați cei care se ocupă de vânzarea produsului, deci nu știu dacă poți să mai iei legătura cu ei după efectuarea comenzii.

De asemenea, nu există nicio adresă de mail sau o adresă poștală a firmei. Ar fi bine să rogi operatorul să-ți dea o adresa sau un număr de telefon la care să-i poți contacta în cazul în care nu ești mulțumit de produs și dorești să-l returnezi.

Cum se folosește acest Compresor de aer portabil BulbHead?

Prima oară trebuie să conectezi adaptorul de 12 volți al mașinii, apoi să verifici PSI-ul. Setează compresorul la presiunea corespunzătoare și umflă anvelopele. Poți porni din nou la drum!

roti masini

GPS Tracker este un dispozitiv pentru urmărire și localizare. Poate fi ascuns atât în mașină, cât și intr-un buzunar sau într-un pachet.

Citește manualul de instrucțiuni înainte de utilizare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Compresor de aer portabil BulbHead – opiniile clienților

Multe persoane au încercat deja acest compresor și se pare că au fost chiar încântate de el, sau cel puțin asta reiese din comentariile afișate pe site-ul oficial al producătorilor.

Totuși faptul ca pe site sunt prezentate doar comentariile pozitive, nu înseamnă că toți cei care au folosit acest produs au fost mulțumiți de el.

Probabil, comentariile negative nu au fost publicate intenționat de cei care se ocupă de pagina produsului. Mulți dintre cei care vând produse online aleg să publice doar comentariile venite din partea oamenilor mulțumiți pentru a-și atrage clienții.

Cum plasez o comandă pe site? Cât costă un Compresor de aer portabil BulbHead?

Pentru a cumpăra acest produs, trebuie să accesezi pagina oficială Compresor de aer portabil BulbHead și să completezi formularul de comandă cu datele personale.

În doar câteva minute te va contacta un operator call-center pentru confirmarea comenzii și stabilirea tuturor detaliilor legate de livrarea coletului. Pe site, prețul produsului este redus la jumătate de la 498 Ron la 249 Ron, cu mențiunea că oferta este valabilă doar o scurtă perioadă.

Am vrut să văd cât este de reală această ofertă, așa că am intrat pe site, de mai multe ori, în zile diferite și de fiecare dată prețul era același 249 Ron. Mulți folosesc această strategie de marketing pentru a-i determina pe clienți să apese mai repede butonul de comandă.

Probabil la acest preț se mai adaugă și taxa de livrare. Cere mai multe detalii operatorului.

Lasă un comentariu