Discutati deschis despre orice, in sepcial despre lucruri ce dor

Întotdeauna vorbim despre ceea ce ne deranjează unul cu celălalt, nu cu altcineva! Avem atât de mulți prieteni care sunt în căsătorii care nu funcționează bine și îmi spun totul despre ce este rău. Nu-i pot ajuta, trebuie să vorbească cu soțul lor despre asta, este singura persoană care îi poate ajuta să-și dea seama. Dacă vă dați seama de o modalitate de a discuta mereu cu soțul / soția despre ceea ce vă deranjează, puteți lucra la această problemă. – Ronnie

Nu pot exista secrete. Secretele va separa, tot timpul – Tracey

Daca va deranjeaza ceva in relatie, trebuie sa o spuneti. Spunand acel lucru se construieste incredere, si apoi intimitate. Este posibil sa doara, dar tot trebuie sa o faceti. Nimeni altcineva nu va poate ajuta in relatie. Si nici nu ar trebui. La fel cum durerea muschilor, fac ca muschii sa creasca mai puternici, adesea, introducand o anumita durere in relatia voasta, prin vulnerabilitate este singura modalitate de a face relatia mai puternica.

Dincolo de respect, încrederea a fost cea mai frecvent menționată trăsătură pentru o relație sănătoasă. Cei mai mulți oameni au menționat-o în contextul geloziei și al fidelității – sa aveti incredere in partenerul dumneavoastra si sa nu va suparati atunci cand ei vorbesc cu alta persoana.

Acestea sunt lucruri greu de facut, si sunt si mai grele la inceput de relatie. Increderea la inceputul relatiei este usoara. Este precum, „mi-am uitat telefonul la apartamentul ei, am incredere in ea ca nu o sa-l vanda.”

Dar cand angajamentul devine mai adanc, trebuie sa aveti incredere in partener ca va actiona in interesul vostru atunci cand absentati.

Cheia pentru a mentine increderea in relatie este ca ambii parteneri sa fie complet transparenti si vulnerabili:

  • Daca ceva te deranjeaza, spuneti. Acest lucru este important nu numai pentru adresarea problemei atunci cand apare, dar veti dovedi partenerului ca nu aveti nimic de ascuns.
  • Faceti promisiuni si tineti-va de ele.

Increderea este asemenea unui platou de portelan. Daca il scapi, se sparge, il puteti pune la loc cu multe munca si grija, dar daca il capi si se sparge a2a oara, se va desparti in de doua ori mai multe bucati, si vei avea nevoie de mult mai mult timp pentru a-l face la loc. Dar scapati-l de mai multe ori si se va sparge in atat de multe bucati incat nu le veti putea pune niciodata la loc, indiferent de ce faceti.

Lasă un comentariu