Te-a inselat? Afla care au fost motivele lui!

Atat barbatii cat si femeile inseala, insa motivele sunt diferite pentru ambele cazuri. Momentan nu vorbim de relatiile care sunt la inceput de drum, ci de cele in care partenerii au petrecut ceva timp impreuna si, desi se cunosc bine, ajung intr-un moment in care calca stramb.

Iata cateva dintre motivele pentru care barbatii simt nevoia sa incerce altceva:

1. Nu se simte apreciat de tine. Si barbatii au nevoie de complimente la fel de mult cum avem si noi nevoie de ele. Asta nu inseamna ca de-acum trebuie sa-l complimentezi constant, dar din cand in cand lauda-l, arata-i apreciere, iar el se va simti util pentru tine (iar asta ii mangaie si orgoliul masculin) si nu va cauta apreciere in alta parte.

2. Se indoieste de el insusi. Fiecare experienta negativa din viata lui, indiferent ca are legatura cu relatia sau nu, isi pune amprenta pe increderea sa. Si de cele mai multe ori sunt convinsi ca schimbarea in bine vine o data cu ceva nou – un nou job, o noua relatie etc.

3. Nu se mai simte atragator. Cu trecerea anilor, aspectul si fizionomia se schimba. Daca are un inceput de chelie sau incep sa se vada kg in plus (mai ales in jurul abdomenului), nu ar trebui sa-l critici si sa-i atragi atentia ca nu arata asa cand te-ai indragostit de el. Apucati-va amandoi de un sport sau o dieta. Altfel e posibil ca altcineva sa observe carisma lui si tu sa fii inlocuita.

4. Ierti orice si nu iei masuri. Daca s-a intamplat ca el sa calce stramb o data si tu l-ai iertat si nu ai luat nici o masura, ei bine, el stie ca daca se va mai intampla asta inca o data, tu tot il vei ierta. In orice relatie trebuie să existe intelegere, dar trebuie sa se cunoasca si limitele fiecaruia.

5. Este nefericit in relatia cu tine. Prea multe compromisuri, discutii si uneori incompatibilitatea in pat il fac sa-si ridice mari semne de intrebare referitor la relatia voastra. Si daca nu exista nici comunicare, atunci mai mult ca sigur va incerca sa gaseasca un partener de discutie in altcineva. Iar de cele mai multe ori, acel cineva este o alta femeie.

Lasă un comentariu