Lupta cu acneea

Lupta cu acneea nu este deloc usoara.
Cine se confrunta cu aceasta problema stie ca pentru a o elimina trebuie sa actioneze pe mai multe planuri: o recomandare din partea dermatologului, un tratament corect, o alimentatie echilibrata si cateva remedii naturale care cu siguranta nu vocosuri-pe-spate-spirtr face rau.

În asemenea situatie, deosebit de eficienta poate fi masca antiacneica pe baza de patrunjel si castravete.

Prepararea remediului este simpla. Deschideti bine porii cu o baie de aburi si apoi aplicati pe fata timp de 20 de minute masca obtinuta prin zdrobirea si amestecarea ingredientelor mentionate. Dupa acest timp, clatiti cu apa calduta si eliminati reziduurile.

Proprietatile calmante, racoritoare si astringente ale ingredientelor, împreuna cu vitaminele A si C continute de acestea, pretioase pentru piele, va vor ajuta în lupta cu acneea.
Mierea are un efect bactericid si contrabalanseaza efectul astringent al celorlalte componente, prevenind uscarea pielii.

1 Comment

Write a comment
  1. septembrie 26, 07:05 Pastilele Nonacne – Un Tratament Pentru Acnee?! – STAR Girl

    […] trebuie notat faptul ca Nonacne nu se găsește în farmaciile din Romania. Am văzut ca este un tratament pentru acnee destul de popular prin Italia, însă în farmaciile noastre nu poate fi găsit. Din acest motiv, […]

    Reply this comment

Write a Comment

view all comments