Aparat de aer conditionat Vortex VAC A18A1D

Vortex VAC A18A1D poate fi aparatul perfect pentru a obtine o temperatura optima in locuinta. Temperatura din locuința ta este un subiect ce nu ar trebui nelijat, căci aerul pe care îl respirăm acasă trebuie să fie cât mai curat posibil, astfel încât să ne protejăm sănătatea. Mai mult decât atât, acum că se apropie primăvara și-a intrat în drepturi iar vara este după colt, răcirea casei tale este cu atât mai importantă.

De aceea, vei avea nevoie de un aparat de aer condiționat care să-și exercite cu bine atribuțiile. Prin urmare, îți recomandăm modelul de aparat de aer condiționat Vortex VAC A18A1D. Este eficient, ușor de folosit și prevăzut cu funcțiile necesare asigurării calității aerului din locuința ta.

Ce este Vortex VAC A18A1D?

Vortex VAC A18A1D aparateVortex VAC A18A1D este un aparat de aer condiționat din clasa energetică A, cu un consum redus de energie electrică, prevăzut cu 18000 BTU și un kit de instalare inclus în pachet, astfel încât instalarea în locuință să fie cât mai comodă și ușoară.

Suprafața acoperită a acestui produs este de 40 metri pătrați, are un filtru de tip anti-praf și un tip de compresor rotativ. Un dezavantaj al său este faptul că nu e prevăzut cu sistem Inverter, iar pentru unii oameni, acesta e un criteriu pe lista de cerințe pe care un aparat de aer condiționat ar trebui să-l posede, pentru ca consumul de energie să fie cât mai redus și aparatul să funcționeze cât mai eficient.

Cu toate acestea, Vortex VAC A18A1D compensează prin rapiditatea cu care îți poate răci sau încălzi locuința, iar dacă asta e ceea ce cauți la un aparat de aer condiționat, atunci Vortex VAC A18A1D ți le asigură cu succes.

Specificații tehnice Vortex VAC A18A1D:

Vortex VAC A18A1D are o tensiune alimentară de 240 V, o capacitate nominală la răcire de 1736 W, o capacitate nominală de încălzire de 1626 W, perfect pentru răcirea unei locuințe mari sau chiar a unui spațiu comercial.

Funcții Vortex VAC A18A1D:

Vortex VAC A18A1D are funcțiile esențiale pentru un aparat de aer condiționat care își face foarte bine treaba. Principalele sale funcții sunt:

 • răcire
 • încălzire
 • dezumidificare
 • ventilație

Produsul nu are tehnologie wifi, în schimb are 3 funcții speciale:

 • autorestart
 • dezumificare
 • timer Vortex VAC A18A1D

Timer-ul de 24 de ore îți permite să pornești sau oprești automat aerul condiționat Vortex VAC A18A1D, funcția de auto-restart asigură reluarea automata a funcționării produsului la o stare de echilibru, chiar după ce puterea este restabilită, pe când funcția de dezumidificare asigură instalarea unui aer uscat în locuință, evitând însă scăderea bruscă a temperaturii din cameră.

Un mare plus al aparatului de aer condiționat Vortex VAC A18A1D este faptul că are un agent frigorific ecologic R-410A, care îndeplinește toate standardele de protecție a mediului, fiind astfel sănătos de avut în preajmă.

Unitate internă și externă Vortex VAC A18A1D:

Nivelul de zgomot al unității interne este de 38 db, aceasta având o culoare alba și măsurând: 109.5 cm lungime, 31.2 cm lățime, 21.5 cm înălțime, cu o greutate de 15 kg.

Unitatea externă are:

 • un nivel de zgomot de 54 db
 • culoare alba
 • 80 cm lungime
 • 30 cm lățime
 • 59 cm înălțime
 • greutate de 45 kg

Dacă ești în căutarea unui aparat de aer condiționat mediu, cu un raport calitate-preț echilibrat, Vortex VAC A18A1D este o alegere nemaipomenită în acest sens.

Lasă un comentariu