Arctic ANC246+: congelator de 215 l

Arctic ANC246+ este unul dintre cele mai potrivite congelatoare pentru cei care-si doresc un aparat  frigorific de dimensiuni mai mari, dar care are si imbunatatiri (spre deosebire de modelele mai vechi) care il fac o jucarie destul de utila la casa. Dintre toate aparatele frigorifice mari, congelatoarele sunt cele mai putin raspandite si exista un motiv destul de bun pentru asta.

Arctic ANC246Cum in ziua de astazi majoritatea frigiderelor au deja un astfel de compartiment destul de incapator (despre combine nici nu mai putem vorbi), de un congelator au nevoie doar cei care fac parte din familii foarte numeroase. Cu atat mai mult situatia este prezenta in cazul unui model mare, asa cum este Arctic ANC246+.

Despre Arctic ANC246+

Arctic este genul de firma care nu prea mai are nevoie de nicio prezentare, romanii stiind deja la ce sa se astepte de la aceasta. Aparatele sunt bune, ieftine si potrivite pentru tara noastra. Asa se intampla si cu modelul de fata, chiar daca el este cu mult mai mare decat majoritatea congelatoarelor de pe piata (conditii in care se apropie ca pret de o combina bunisoara).

Din punct de vedere estetic, Arctic ANC246+ se inscrie in nota caracteristica a celor de la Arctic. Este alb, cu un aspect decent, dar nu spectaculos, o inaltime de doar 151 cm si o latime acceptabila, care il face sa fie usor de montat in bucatarie sau in orice alta parte a casei. Cum probabil ca ai deja un frigider sau o combina, spatiul poate reprezenta o problema, dar, daca vrei un congelator, te astepti deja la asta.

In cazul congelatoarelor nu putem vorbi despre compartimentare asa cum o facem in cel al frigiderelor. Asta pentru ca ele sunt formate dintr-un singur spatiu mare, impartit oarecum prin prezenta mai multor rafturi. Pentru ca vorbim despre un model de 215 l, Arctic ANC246+ este si compartimentat corespunzator, avand nu mai putin de 6 spatii diferite. Asadar, exista loc destul pentru alimente, chiar si pentru necesarul unei familii foarte mari (sa nu uitam ca ai la dispozitie si frigiderul sau combina).

Ca sisteme suplimentare putem aminti garnitura antibacteriana si functia eco buzz (adica semnalizarea pentru usa deschisa). Nu sunt ele chiar de ultima generatie, dar, pana la urma, tot este bine ca exista si ca pot fi de folos. De asemenea, modelul are si functie de super congelare, ceea ce duce la depozitarea mai rapida a alimentelor in cele mai bune conditii de pastrare.

Cum Arctic ANC246+ este un congelator de dimensiunile unui frigider, consumul de energie este si el cam la acelasi nivel. Congelatorul face parte din categoria A+ si astfel ajunge la 250 KW pe an. Este ceva in plus, dar sacrificiul financiar (nu chiar atat de mare, totusi) este de asteptat.

Concluzii despre Arctic ANC246+

Arctic ANC246Daca vrei un congelator mare si chiar simti nevoia unuia, acesta va fi ideal pentru tine. Asta pentru ca are cam tot ceea ce ii trebuie, de la volum extins la un pret bun si un design decent. Si daca nu esti convins, merita sa incerci pentru ca Arctic este una dintre firmele de incredere ale pietii romanesti, care nu ofera mai putin decat promite.

Pro Arctic ANC246+:

  • Volum aproapiat de cel al unui frigider
  • Consum redus de energie
  • Raportul calitate pret
  • Zona pentru congelare rapida
Contra Arctic ANC246+:
  • Design banal – in ciuda faptului ca multi dintre voi (si eu) nu puneti accent chiar atat de mare pe aspectul unui produs electrocasnic, stiu ca sunt si o parte care vor ca electrocasnicele din bucataria lor sa aiba acea alura de produse premium. Arctic ANC246+ nu da nici o clipa aceasta impresie INSA daca este sa privim lucrurile strict din punct de vedere al calitatii produsului, are tot ce ii trebuie sa fie considerat un congelator premium din punctul meu de vedere.

 

Lasă un comentariu