Heinner OptiMix Plus 650

Heinner OptiMix Plus 650 este un blender foarte ok din punct de vedere al raportului calitate preț. Eu personal îl știu de vreo 2 ani și tinand cont ca era vorba despre Heinner și nu despre vreun Philips sau Samsung, eram destul de reticienta.

Acum, după atâta timp, văd ca vreo 90 și ceva de clienți (cu achizitii verificate) au lăsat review-uri pozitive la adresa acestui blender. Foarte tare ce pot sa zic. Dacă vreți sa citiți câteva pareri, o puteți face în sectiunea comentarii de aici.

Gama de blendere a celor de la Heinner pare sa fie una destul de impresionanta si marele avantaj este acela ca niciun produs nu pare sa treaca de un anumit nivel al preturilor. Heiner, atât cu Heinner OptiMix Plus 650 cât și cu alte modele de blendere a reușit foarte bine să satisfaca nevoile unei anumite categorii de clienți: cei care doresc produse ieftine însă în același timp de o calitate satisfacatoare.

Vezi aici cât costa Heinner OptiMix Plus 650

Dacă dorești un blender mai profesional, poți oricând alege un alt model de la ce brand vrei tu. Eu personal, aș merge pe un blender Philips Avance Collection HR2195/00 (vezi aici cât costa). Este un aparat foarte mișto din toate punctele de vedere.

Un review complet puteți citi aici.

Revenind la Heinner OptiMix Plus 650 și la produsele Heinner în general, daca vrei calitate la un cost mai mult decat decent, acest producator pare sa fie o idee buna si iti ofera cateva solutii pentru bucataria ta(si nu doar in ceea ce priveste astfel de aparate, gama de produse fiind una destul de variata). Heinner OptiMix Plus 650 este doar unul dintre cele mai bune blendere ale firmei si se pare ca deja a lasat o impresie destul de buna multora dintre cumparatorii sai.

Despre Heinner OptiMix Plus 650

Heinner OptiMix Plus 650 - vedere frontalaCum niciun produs de la Heinner nu este unul premium, nu ar trebui sa va asteptati la asta nici de la acest model. Pe de alta parte, acesta vine totusi cu vreo cateva lucruri in plus, chit ca unele functioneaza bine si altele mai putin bine. Dar pentru un blender ieftin, tot se poate spune ca isi face treaba acceptabil.

Heinner OptiMix Plus 650 vine insotit de un bol de 1.5 litri, fiind destul de marisor din acest punct de vedere. In plus, are si o rasnita si capacitatea ei este si ea acceptabila. In mod cert poate sa fie folosit pentru a prepara milkshake-uri, smoothie-uri si alte tipuri de bauturi, dar si diverse sosuri, maioneza si altele. In schimb, daca il vei folosi la maruntit carne sau alte alimente tari, cel mai probabil vei ajunge sa fii dezamagit.

Acest blender face parte din categoria celor care nu ar trebui sa fie utilizate pentru foarte mult timp odata, pentru ca se incalzeste, dar cred ca cinci minute ar fi suficiente pentru prepararea unui suc. Acesta vine cu cinci trepte de putere diferite si are si functie puls sau turbo, pentru cazurile mai speciale. Controlul este unul mecanic, fiind nevoie doar de rotirea unui buton pentru a schimba intre modurile de functionare.

Un punct negativ important este imposibilitatea de a folosi rasnita la adevarata ei valoare. Aceasta are un mecanism din plastic si pare sa fie destul de sensibil. Nu stiu daca este potrivit astfel pentru boabe tari asa cum sunt cele de cafea.

Poate fi utilizata in schimb pentru a marunti semintele de diverse tipuri si astfel isi gaseste si ea o utilizare destul de decenta, desi nu chiar atat cum ar fi trebuit. De asemenea, pot spune ca aparatul este relativ zgomotos.

Concluzii și pareri despre Heinner OptiMix Plus 650

Heinner OptiMix Plus 650 este un blender decent, desi nu unul iesit din comun. De fapt, este potrivit pentru pretul cerut pe el si daca il gasesti si la reducere, vei ajunge sa faci o afacere cu atat mai avantajoasa. Nu i-as putea oferi cinci stele, dar nici nu ar fi nevoie, intrucat un produs ieftin poate sa fie foarte potrivit si cu mai putin de atat. Iar acesta chiar este, cel putin pentru un utilizator obisnuit.

Pro Heinner OptiMix Plus 650

  • Este un blender ieftin, iar caliatea sa este satisfacatoare.
  • Schema de control simpla
  • Are cinci viteze
  • Are rasnita
Contra Heinner OptiMix Plus 650
  • Rasnita nu poate fi utilizata la maximum
  • Este destul de zgomotos. Totuși tinand cont ca este un blender și nu vreun aparat care să fie folosit ore în sir, banuiesc ca acest lucru nu este chiar un defect atât de mare.

Lasă un comentariu