Blender Heinner HSB 1000– viteza si performanta

Un blender performant precum Heinner HSB 1000 este astazi o necesitate in orice bucatarie. Prepararea mancarurilor nu trebuie sa consume mult timp, asa ca operatiunile de tocare, maruntire si amestecare sunt acum in sarcina electrocasnicelor, inlocuind usensilele simple de gatit.

Vezi pretul actual pentru Heinner HSB 1000

Nu mai petreceti stand in picioare ore in sir daca aveti un ajutor performant. Retelele bucatariei moderne includ creme, smoothie, sucuri cu pulpa.etc.

Blenderul Heinner HSB 1000 este ideal pentru tocarea fructelor si legumelor, are un motor puternic iar pretul sau este accesibil.

Despre blenderul Heinner HSB 1000 ?

Blenderul Heinner HSB 1000 este special conceput pentru prelucrarea prin taiere cu ajutorul lamei ascutite, a fructelor sau legumelor. Ieftin si usor de manevrat, blenderul este de folos pentru realizarea unor preparate in cel mai scurt timp.

Compara Heinner HSB 1000 cu alte blendere Heinner

Heinner HSB 1000 blenderBlenderul Heinner HSB 1000 este un aparat modern, complex, cu diferite functii si accesorii. Prevazut cu lamedin inox si doua recipiente din tritan de 0,5 l si 1l, acest blender toaca, marunteste, amesteca diferite fructe si legume.

Ce caracteristici tehnice are blenderul Heinner HSB 1000?

Blenderul Heinner HSB 1000 are o putere nominala de 1000W, cu turatii intre 12000 si 20000 de rotatii. Lamele din inox sunt foarte ascutite si rezistente, taie foarte bine chiar daca este vorba de anumite fructe mai tari, de pilda nuci, alune, cocos.

Este prevazut cu doua capace pentru depozitare si un capac”ready to go”. Cele doua recipiente de 0,5 si 1l sunt suficient de incapatoare pentru smoothie, supa crema sau diverse sucuri de fructe si legume.

Cum se utilizeaza blenderul?

Fructele sau legumele se introduc in vasul blenderului spre tocare, dupa ce au fost bine spalate. In functie de dorinta, se pot seta vitezele si dimensiunile dorite pentru taiere.

Astfel puteti prepara cocktailuri si creme din diferite fructe sau legume, compozitii in amestec cu gheata sau apa. Fie ca doriti sa pasati sau sa amestecati diferite ingrediente, rezultatul este omogen si mixat corespunzator.

Mancarea preparata in acest mod este sanatoasa pentru ca fructele si legumele isi pastreaza toti nutrientii si vitaminele.

Ce spun consumatorii despre blenderul Heinner HSB 1000?

Mamele care prepara diferite mixuri pentru bebelusi s-au declarat incantate de performantele blenderului  Heinner. In timp scurt, se pot prepara supe creme, piureuri si mixuri de fructe pentru masa celor mici.

Heinner HSB 1000 accesorii

Amatorii de alimentatie raw vegan au testat acest blender pentru diferite preparate pasate, inclusiv cu fructe uscate si nuci, alune,cocos, ghimbir. Este un aparat performant care ajuta la pregatirea unor mese delicioase.

Vezi si alte blendere despre care am scris. Le poti compara pentru a-l alege pe cel mai bun si care se potriveste nevoilor tale.

Concluzii Heinner HSB 1000

Blenderul Heinner HSB 1000 este recomandat oricui doreste sa introduca in meniul zilnic preparate din fructe si legume,cocktailuri de vara bogate in vitamine si minerale.

Creme, sucuri naturale si mixturi se realizeaza usor  folosind acest blender. Performantele tehnice sunt inalte, deoarece motorul este suficient de puternic pentru a marunti o gama variata de alimente.

Raportul calitate- pret  este unul foarte bun, iar produsul este fiabil si rezistent.In concluzie, acest blender isi castiga pe merit dreptul de a fi utilizat cu succes in orice gospodarie.

Write a Comment

view all comments