Cea mai buna plita incorporabila

Pentru a alege cea mai buna plita incorporabila trebuie sa respecti o serie de criterii dar care sa se muleze si dorintelor tale dar si bucatariei. Trebuie sa ai in vedere marimea plitei, daca iti doresti sa fie pe gaz sau electrica si materialele din care este confectionata.

Top 5 cele mai bune plite incorporabile vitroceramica

Atunci cand vrei o plita incorporabila inseamna, cel mai probabil, ca te-ai cam plictisit de un aragaz clasic. In mod cert vei avea nevoie si de un cuptor bun, de cele mai multe ori electric, dar aceasta este deja o alta discutie.

Plita inseamna mai multa libertate de miscare si in mod cert aduce un aspect mai modern bucatariei tale. Asa ca nu strica sa te gandesti la una daca vrei sa redecorezi bucataria. Pana atunci insa, sa vedem care sunt criteriile dupa care merita sa alegi o plita incorporabila.

Patru criterii de respectat pentru a alege cea mai buna plita incorporabila:

In primul rand, trebuie sa te gandesti care este sistemul preferat de functionare. Primul pe lista ar fi gazul, fiind si cea mai clasica alegere.

Oferta actuala pentru cea mai buna plita incorporabila pe gaz

cea mai buna plita incorporabila whirlpool Flacara este mai usor de controlat si poti fi sigur de faptul ca nivelul de caldura este uniform. Plitele pe caldura devin insa din ce in ce mai populare, si asta se intampla in mod special datorita celor pe inductie.

Un al doilea criteriu ar fi marimea. Produse bune se gasesc indiferent de dimensini, dar nu inseamna ca nu ar trebui sa asociezi acest lucru bucatariei tale.

Pe locul trei situam materialul. Majoritatea plitelor sunt din metal, dar daca vrei ceva mai modern, poti merge pe mana unei plite din sticla, pe gaz sau electrica

In final, controlul joaca si el un rol. Unele sunt clasice, mecanice si altele au ajuns deja in era digitala.

Trei alegeri inspirate pentru cea mai buna plita incorporabila:

Hansa BHGW63100020 este un model mai ieftin, dar unul care iti ia ochii. Daca ai un cuptor rustic merita sa il folosesti impreuna cu o plita la fel de atractiva si aceasta iti va oferi sansa de a o face.

 • Modelul este pe gaz, cu patru arzatoare si control mecanic
 • Este destul de simplu, dar de efect, asa ca il poate folosi oricine
 • Bineinteles, aprinderea este una electrica, asa cum se intampla la orice plita moderna

cea mai buna plita incorporabila

Arctic ARSGN64120S nu schimba foarte multe in ceea ce priveste calitatea efectiva (asta in comparatie cu modelul precedent). Vezi si cel mai bun aragaz.

 • Este tot pe gaz, tot cu patru arzatoare si chiar si pozitionarea butoanelor este cam aceeasi
 • Totusi, ei schimba design-ul
 • Nu mai vorbim despre o plita din metal, ci despre una din sticla
 • Doar arzatoarele raman metalice, dar culoarea neagra a plitei ramane una de efect si astfel va putea sa atraga privirile, dar din motive diferite fata de precedenta (una este moderna, cealalta vintage)

Whirlpool ACM 802/NE schimba datele problemei, fiind o plita pe inductie ultramoderna.

 • Aceasta este din sticla si are tot patru zone de gatit
 • Puterea ei poate sa fie controlata cu mare usurinta datorita schemei de control moderne si totusi simple
 • Aparatul are un panou touch si niciun buton
 • Sticla este de culoare neagra, ceea ce ofera modelului un aspect foarte elegant
 • Bineinteles, recomandam folosirea plitei in compania unui cuptor la fel de modern si de aratos

Fiecare alegere este una buna daca este si studiata inainte:

Credem ca fiecare persoana are libertatea de a alege, dar recomandam sa studieze si piata inainte de a o face pentru a fi siguri ca vor alege cea mai buna plita incorporabila pentru bucataria lor. Daca tot vrei o bucatarie cu incorporabile, este bine sa alegi ce este mai bun din toate produsele care se potrivesc bugetului tau.

Lasă un comentariu