Cea mai buna cafetiera

A alege cea mai buna cafetiera este acum un lucru foarte simplu deoarece cafetierele vin cu o serie de functii care te ajuta sa prepari o cafea foarte buna intr-un timp foarte scurt. Nimic nu se compara cu o ceasca de cafea la prima ora a diminetii, pentru a ne face ziua mai buna si a ne inviora. De multe ori insa, o cafea facuta neprofesionist sau zgomotul ibricului care a dat in foc ne poate strica aceasta senzatie.

Super discount-uri acum la cafetiere

Acesta este unul dintre motivele pentru care au aparut cafetierele, aceste ibrice electronice, care au devenit astazi adevarate masinarii programabile, capabile sa prepare cafeaua la ora si minutul setate de cu seara.

Ce-i drept, aceste facilitati au pretul lor, insa cafetierele sunt disponibile astazi intr-o gama variata de preturi si de modele, capabile sa acopere o plaja extrem de larga de gusturi.

Cum identificam cea mai buna cafetiera?

Atunci cand dorim sa cumparam o cafetiera, trebuie sa ne gandim in primul rand ce fel de bautori de cafea suntem si cate persoane ar trebui sa deserveasca un astfel de aparat.

Cea mai buna cafetiera sub 200 Lei

cea mai buna cafetiera russel hobbs Daca suntem celibatari sau chiar familii de doi sau trei membri bautori de cafea, atunci o cafetiera de capacitate mica ar fi suficienta. In cazul in care dorim sa dotam un birou sau chiar o mica sala de oaspeti, atunci lucrurile se schimba.

Astfel, cand vorbim de capacitate, ne referim la rezervorul de apa, care poate fi de un litru, 1.5 sau doi litri. Alte cafetiere masoara capacitatea in functie de numarul de cesti, de poate sa difere de la un producator la altul, de la 8 la 12 sau 16 cesti.

In ceea ce priveste materialele folosite, tot cana este indicatorul principal, aceasta putand fi din sticla sau din inox. Aceasta trebuie sa aiba obligatoriu maner termoizolant si chiar protectie impotriva spargerii.

Timer si selector de arome pentru cea mai buna cafetiera:

Cea mai buna cafetiera va trebui sa fie prevazuta si cu sistem antipicurare, cafeaua trecand in cana prin intermediul unei supape. Nu in ultimul rand, cea mai buna cafetiera poate fi dotata cu timer programabil, astfel incat sa poata prepara cafeaua la ora stabilita, functie de deconectare automata sau chiar selector de arome si de intensitate a tariei.

Alte detalii la care ar trebui sa fim atenti sunt lungimea cablului de alimentare, capacul canii de la cafetiera sau eficienta plitei pe care sta aceasta, pentru mentinerea cafelei calde cat mai mult timp. Si, bineinteles, trebuie sa luam in considerare designul, intrucat cafetiera poate deveni un obiect de atractie intr-o bucatarie.

Top 3 pentru cea mai buna cafetiera:

Intr-un top al celor mai bune cafetiere de uz casnic si semiprofesional, pe primul loc s-ar putea plasa cu usurinta cafetiera cu boabe Miele CM6110 OBSW.

  • Aceasta dispune de display digital, permite prepararea a 7 sortimente cafea
  • Are o capacitate de 1.8 l
  • De asemenea, dispune de setare programabila a macinarii, putand prepara cafea simpla, lunga, Caffe Latte, Ristretto sau Cappuccino

cea mai buna cafetiera

Topul nostru e continuat de cafetiera digitala Russell Hobbs Clarity 20771-56, care:

  • dispune de carafa termala
  • display LCD
  • cartus filtru de apa Brita Maxtra inclus

In fine, modelul Electrolux EKF7800, vine cu:

  • un timer programabil
  • o capacitate de 1.6 litri
  • cana din inox

Trebuie neaparat sa completez acest top cu Philips HD7546, o cafetiera de calitate la un pret mic, cu un volum de 1.5 litri si un design modern.

Alege cea mai buna cafetiera tinand cont de sfatul nostru:

Pentru a beneficia de cea mai buna cafetiera, opinia noastra este sa va analizati cu atentie bugetul si nevoile zilnice. In definitiv, o cuva la dimensiuni optime, rezistenta acesteia si aroma cafelei este tot ce conteaza.

Lasă un comentariu