Sutiene must-have din noua colecţie Victoria’s Secret

Cât de mult mi-aş dori să fim toate într-o sală şi să văd multe mâini ridicate la următoarea întrebare: câte dintre voi au în sertarul cu lenjerie cel puţin un sutien Victoria’s Secret?

De ce mă interesează aşa de mult acest aspect? Pentru că de un an încoace, de când am primit primul meu sutien marca Victoria’s Secret, am descoperit o caracteristică pe care nu o mai simţisem la nicio altă marcă de lenjerie:  pe lângă avantajele inerente, pur şi simplu uiţi că porţi sutien, atât sunt de confortabile. Iar cum ziua de lucru devine tot mai lungă pentru femei, confortul devine şi el tot mai important pentru cele mai multe dintre noi.

Ce alte caracteristici îmi plac enorm la sutienele Victoria’s Secret?

  • victoria secrets sutienAtenţia la detalii de care dau dovadă designerii
  • Materialele folosite
  • Culorile şi imprimeurile inovatoare
  • Finisajele, chiar şi la colecţiile Basic
  • Încrederea de sine marita atunci când port un sutien Victoria’s Secret

Nu ştiu câte dintre voi urmăresc site-ul www.victoriassecret.com, dar eu am devenit o împătimită a modului în care brand-ul comunica cu clienţii săi. Să nu vă mai zic că uneori ajung să pierd şi câte o oră urmărind reducerile de sezon.

Dar azi nu vreau să vă vorbesc despre reduceri ci despre ultimele colecţii VS în materie de sutiene, din care am ales patru modele incredibile.

Nu pot alege doar unul din cele patru sutiene pe care vi le-am prezentat mai sus… toate sunt must-have pentru mine. Voi aveţi unul preferat? Care este acela?

PS. Ati citit articolul despre crema pentru marirea sanilor Big Bust? Ce credeti? Functioneaza produsele de acest gen?

Lasă un comentariu