Cel mai bun aparat de ras

De peste un secol, barbatii folosesc aparatele de ras electrice, ca o alternativa la situatiile in care lipsa apei si a spumei speciale nu sunt disponibile, iar barbieritul zilnic devine o necesitate, indiferent de locul in care ne aflam fapt pentru care trebuie să ai neapărat cel mai bun aparat de ras.

Vazut la inceput ca un obiect oarecum exclusivist si greu accesibil, aparatul de ras electric este astazi disponibil intr-o gama larga de modele si dotari, concepute pentru aproape orice buzunar.

Astfel, avansul tehnologic permite astazi ca aparatul de ras sa devina un obiect aproape indispensabil in trusa de ingrijire personala a oricarui barbat, fiind disponibil atat in varianta pentru barbierit uscat, cat si pentru cel umed, cu apa si spuma.

Sfaturi pentru a alege cel mai bun aparat de ras:

cel mai bun aparat de ras remington In momentul in care dorim sa achizitionam insa cel mai bun aparat de ras electric, va trebui sa tinem seama de o serie de criterii absolut obligatorii.

Primul lucru la care va trebui sa ne uitam este daca aparatul este cu lame sau cu sita. Cel cu lame va actiona ca un cap rotitor pe suprafata fetei, in vreme ce la aparatele cu sita lamele sunt dispuse in spatele unei aparatori metalice, avand astfel rolul de a proteja mai bine fata.

De asemenea, un alt criteriu dupa care alegem cel mai bun aparat de ras este in functie de tipul de barbierit pe care il preferam: uscat sau umed. Astfel, initial se spunea ca aparatele electrice au constituit o alternativa pentru persoanele cu tenul sensibil, care nu suporta aplicarea lamei direct pe piele.

Iritatii pot aparea insa si la aparatele pentru barbierit uscat, astfel incat aplicarea unei spume emoliente pentru barba poate fi de ajutor.

Pentru impacarea ambelor solicitari, exista la ora actuala pe piata aparate care asigura atat functia de barbierit uscat, cat si umed.

Tendinta, spre alimentarea cu acumulator pentru cel mai bun aparat de ras:

Nu in ultimul rand, in achizitia unui aparat de ras electric putem tine cont de tipul de alimentare. Daca la inceput aparatele erau alimentate direct de la priza, astazi, tendinta este spre alimentarea la baterii sau acumulatori reincarcabili.

Cat priveste autonomia, aceasta poate varia de la 30 de minute la o ora si jumatate, in vreme ce altele sunt din nou disponibile dupa doar zece minute de reincarcare.

Un ultim criteriu in achizitie se refera la numarul capetelor rotative. Astfel, avem aparate de ras electrice cu unul, doua sau trei capete rotative, prevazute cu lamele sensibile.

Top pentru cel mai bun aparat de ras:

În cursa pentru cel mai bun aparat electric poate candida cu succes dispozitivul Remington HyperFlex Golfer XR1340G:

 • acesta dispune de trei capete rotitoare
 • beneficiaza de functia trimmer
 • este alimentat cu acumulator Li-ion
 • autonomie de functionare de o ora

Un alt candidat pentru cel mai bun aparat de ras poate fi aparatul de ras Philips S5420/06:cel mai bun aparat de ras Philips S5420

 • acesta este dotat cu un sistem de lame Multiprecision
 • este conceput atat pentru barbierit uscat, cat si umed
 • este dotat cu acumulator
 • trei capete rotitoare si capacitate de rotire in 5 directii

La randul sau, aparatul Philips S9711/31 este un candidat perfect pentru cel mai bun aparat de ras:

 • vine tot cu acumulator si 3 capete
 • dar cu sistem ingenios de autocuratare
 • functie trimmer

Prin urmare, în alegerea pentru cel mai bun aparat de ras conteaza atat raportul calitate pret, cat si modul de actiune asupra tenului nostru. Totodata, diferenta o fac functiile si acesoriile oferite.

Lasă un comentariu