Cea mai buna masina de spalat

Masinile de spalat au devenit aproape indispensabile in orice gospodarie, preluand din sarcina noastra o operatiune mancatoare de timp si resurse pretioase de aceea trebuie să alegem cu grijă cea mai buna masina de spalat.

In plus, masinile de spalat actuale au capacitati din ce in ce mai mari, sunt din ce in ce mai silentioase si cu toate acestea, sunt din ce in ce mai economice din punct de vedere al consumului de energie electrica si de apa.

Atunci cand alegem cea mai buna masina de spalat trebuie sa tinem cont de o serie de criterii care ne vor usura misiunea atat la montaj, cat si la obtinerea unor rufe impecabil de curate.

Modul dupa care alegem cea mai buna masina de spalat:

cea mai buna masina de spalat Misiunea noastra de a identifica cea mai buna masina de spalat in magazine poate fi uneori extrem de dificila, avand in vedere multitudindea de marci si de modele oferite spre vanzare.

Astfel, un prim criteriu de alegere ar putea fi modul de incarcare – verticala sau frontala. Masinile cu incarcare verticala se preteaza la spatiile inguste, acestea fiind de obicei de dimensiuni mai mici, dar totodata deschise, avand in vedere existenta capacului vertical.

Un alt criteriu de luat in calcul este capacitatea de incarcare, care poate fi cuprinsa intre 5 si 10-12 kg. Alte aspecte de luat in calcul sunt consumul, nivelul de zgomot si viteza de rotatie a cuvei, in cazul masinilor cu incarcare frontala.

Astfel, cu cat viteza de rotatie la stoarcere este mai mare, cu atat rufele noastre vor fi mai uscate. Alte elemente de luat in calcul sunt functiile oferite – clatire, stoarcere, parfumare, urcare etc, precum si controlul comenzilor, ce poate fi de tip mecanic sau digital.

Sfaturi pentru a alege cea mai buna masina de spalat:

Daca dorim sa beneficiem de cea mai buna masina de spalat, va trebui sa analizam mai multi factori. Unul dintre ei este bugetul, dar si fiabilitatea si functiunile oferite.

Un prim candidat la titlul de cea mai buna masina de spalat este, in opinia noastra, modelul Bosch WAY32891EU:

  • Aceasta are o capacitate de incarcare frontala de nu mai putin de 9 kg, putand fi incadrata deja in gama produselor semiprofesionale
  • la o putere de rotatie in regim de stoarcere de 1600 RPM, aceasta scoate rufele aproape uscate
  • în plus, modelul Bosch este incadrat in clasa Clasa A+++, producatorul german laudandu-se cu un consum de energie cu o treime mai mic decat al celei mai economice masini de spalat fata de alte clase energetice

Topul nostru este completat de modelul Whirlpool Supreme Care FSCR 12440:cea mai buna masina de spalat Whirlpool Supreme

  • cu o capacitate a cuvei de 12 kg si 1400 rpm

Tot în topul pentru cea mai buna masina de spalat încadrăm și mașina de spălat LG F14U1JBS6:

  • ceasta din urma vine cu o capacitate de 10 KG
  • viteza de stoarcere de 1400 rpm
  • clasa energetica A+++

Opinia noastra pentru cea mai buna masina de spalat:

Pretul nu este definitoriu in alegerea celei mai bune masini de spalat. Cu toate acestea, daca dorim o capacitate mai mare de incarcare si o viteza superioara la stoarcere, va trebui sa scoatem ceva mai multi bani din buzunar.

Lasă un comentariu