Make Lash Eyelash Growth Enhancer

Make Lash Eyelash este un aplicator manual care vine în ajutorul femeilor care vor sa aibă gene mai lungi, mai bogate și mai … frumoase. Este destul de ușor de utilizat, însă din punctul meu de vedere prețul este puțin cam mare, comparativ cu al altor produse pentru gene din aceeași gama, poate chiar produse de firme cosmetice mai renumite.

Una dintre caracteristicile ochilor frumosi, pe langa forma si culoarea acestora, precum si sprancenele ingrijite, o reprezinta genele lungi, dese si frumoase. Din moment ce genele mai lungi sunt considerate mai atractive, decat cele care sunt mai scurte, foarte multe femei apeleaza la tot felul de produse pentru a da impresia ca acestea au alte dimensiuni decat au in realitate.

Despre Make Lash Eyelash Growth Enhancer

make-lash-eyelash-growth-enhancerDaca te afli in cautarea unui produs care sa te ajute sa capeti gene mai lungi si mai frumoase ca inainte, dorindu-ti acel efect de glamour, trebuie sa stii ca Ioana Pestritu, un make up artist cu o experienta vasta, considera ca tratamentele care se gasesc acum pe piata nu vor da rezultatele dorite, deoarece ar avea un efect de durata mai scurta si, desigur, aplicarea de rimel nu este decat o solutie temporara.

Miralash este un alt produs cosmetic cu efecte similare, in caz ca doriti o alternativa.

Ce promite Make Lash Eyelash Growth Enhancer ca poate sa faca, suna aproape prea frumos ca sa fie adevarat. Printre efectele prezentate se numara intarirea genelor, acestea putand sa devina de aceea cam de doua ori mai dese si mai lungi, faza de crestere a acestora se prelungeste, firele maturizate vor cadea mai rar, bulbii sunt stimulati, dezvoltandu-se astfel fire noi de par, iar genele noi crescute sau dezvoltate, vor avea o culoare naturala, ochii tai putand sa aiba o forma mult mai atragatoare.

Aceste lucruri ar fi posibile deoarece Make Lash Eyelash Growth Enhancer pare sa indeplineasca trei cerinte importante pentru a da o forma speciala genelor tale – deficitul de nutrienti este indepartat, faza de crestere a genelor se prelungeste, iar firul de par este intarit instant, din ceea ce se prezinta pe siturile web.

Make Lash Eyelash Growth Enhancer poate fi gasit doar sub forma unor aplicatoare manuale, care se utilizeaza foarte usor, cantitatea aceastora fiind de trei mililitri.

Ingrediente   Make Lash Eyelash:

Ce face, insa, ca Make Lash Eyelash Growth Enhancer sa functioneze? Producatorii vorbesc despre faptul ca efectele spectaculoase se datoreaza unui ser avansat, care are rolul de a stimula cresterea genelor. Aceste efecte pot aparea ca urmare a ingredientelor sale specifice, precum biotinoyl tripeptida – 1, care este o peptida avansata ce are rolul de a prelungi faza de crestere a genelor, celalalt ingredient fiind pro – vitamina B 5, aceasta avand rolul de a stimula cresterea pe care o are densitatea parului la nivelul celulelor.

Utilizare si contraindicatii

Pentru a folosi Make Lash Eyelash Growth Enhancer, trebuie sa te demachiezi, urmand ca apoi sa usuci pielea din jurul ochilor, intanzind apoi serul respectiv cu o periuta peste ploape, atat cele de sus, cat si cele de sus, inainte sa mergi sa te culci, sustin specialistii.

Efectele pe care Make Lash Eyelash Growth Enhancer le produce sunt confirmate de o serie de teste pe care le-a prezentat prof. Vinson intr-un raport NCBI. De asemenea, se pare ca acest produs nu are niciun fel de efecte adverse, avand doar un simplu efect hranitor asupra genelor tale, putand sa le faca, se para, mai frumoase ca niciodata, pentru totdeauna.

Lasă un comentariu