Uleiul Psoridex – Este Un Tartament „Autorizat” Pentru Psoriazis?!?!

Psoridex este un tratament sub forma de ulei care se presupune ca ar fi o soluție pentru psoriazis. Dacă ați ajuns aici, 99% căutați informații despre acesta și din păcate, nu cred ca veți găsi informațiile și confirmarile pe care le așteptați.

Înainte de toate, ar trebui sa știți ca nu exista tratament pentru Psoriazis. Nu exista acea soluție minune pe care sa o aplicați și sa scăpați de psoriazis. Nu o spun eu, o spun medicii dermatologi din toată lumea … în ciuda a ceea ce zic cei care vând Psoridex.

psoridex tubAl 2lea lucru pe care vreau să-l specific este ca pe siteul oficial Psoridex se abereaza și se exagereaza atunci când se vorbește de o rata de succes de 90 și ceva la suta. Nici măcar testele care au fost făcute de specialisti folosind coricosteroizi și alte minuni nu au oferit o rata de succes atât de mare (căutați pe Google – „psoriazis treatment with corticosteroids tests”.)

Clarificare: exprimarea mea a fost ușor defectuoasa. Nu este imposibil sa scăpați de psoriazis (sunt o grămada de exemplu) însă nu exista acel tratament standard (cum e în cazul unei infectii de exemplu) care sa funcționeze pentru toată lumea.

Pe lângă tratamentul medicamentos este necesar sa înlăturați și cauza care sta la baza afectiunii (cel mai adesea stresul) altfel Psoridex, sau orice alt tratament veți încerca nu va avea decât rezultate temporare.

Revenind la Psoridex:

Psoridex este o soluție uleiosa, pe care producatorii sau mă rog, magazinele care o vând în Romania și alte tari europene (vezi Psoridex în Italia), o ridica în slavi ca ar fi soluția pentru psoriazis.

În realitate, singurele efecte pe care Psoridex le-ar putea avea (dacă ingredientele care apar pe siteul oficial sunt reale) ar fi acelea de a calma iritatiile produse de psoriazis și a hidrata pielea. Nu văd nici un ingredient care ar avea proprietăți de lupta propriu zisa împotriva psoriazisului!!!

Clarificare: nu încerc sa va descurajez. Știu cum este sa suferi de o astfel de afectiune (întâmplarea face ca și eu sa fi suferit o perioada buna de timp de dermatita seboreica) și știu cum este sa vrei sa încerci tot ce auzi ca funcționează.

Dacă vreți sa încercați Psoridex doar pentru a vedea cum este faceți-o! Totuși, cumparati o singura cutie, sa testați întâi. Dacă funcționează, mai faceți o comanda și comandați câte cutii de Psoridex doriți. Spun acest lucru, deoarece din câte am înțeles de la alte persoane care au cumpărat Psoridex, atunci când sunt sunate sa confirme comanda li se fac tot felul de oferte greu de refuzat. Deși tentatia este mare, luați o singura cutie pentru început, testați-o câteva săptămâni, iar dacă da rezultate, mai faceți o comanda și beneficiati de ce oferta.

comanda-psoridex

Ce spun medicii dermatologi despre Psoridex?

Pe siteul oficial Psoridex am găsit următorul text, fiind etichetat cu „parerea expertului”:

Majoritatea persoanelor afectate de psoriazis se confruntă cu dificultăţi în ceea ce priveşte munca şi adaptarea în medii sociale. De exemplu, formele puternice de mâncărime împiedică procesul normal de odihnă, iar plăgile pot limita capacitatea de muncă. Psoriazisul îngreunează semnificativ calitatea vieţii oamenilor care suferă de această boală; ei se confruntă atât cu disconfort fizic, cât şi cu disconfort mental.re, ajutând în cazurile incipienta, dar şi în cazurile avansate.

Utilizarea produsului PSORIDEX ca metodă principală de tratament elimină afecţiunea în 93% din cazuri!

Cine este acel expert și ce îl recomanda nu am reușit să-mi dau seama. Eu personal (fără nici un fel de ironie) apreciez și citesc cu foarte mare interes parerile expertilor (chiar și din domeniul în care eu ma consider experta) INSA vreu să mă conving cumva ca acele persoane sunt într-adevăr experte și știu ce vorbesc.

În cazul de fata, doamna care a scris cuvintele de mai sus despre Psoridex, nici măcar nu a semnat testimonialul cu un nume, sa vedem și dacă este medic dermatolog, unde lucrează, ce referinte are, ce competente are etc. În fine, poveste fără sfârșit 🙂

Sa vedem ce conține Psoridex:

  • Ulei de floarea soarelui – deși par amuzant, da, Psoridex conține ulei de floarea soarelui care are efectul de a hrăni pielea și calma mancarimile
  • Parafina lichida – are proprietăți regeneratoare. Este prima data când întâlnesc acest ingredint într-un ulei, soluție sau spray pentru vreo afectiunie a pielii.
  • Ulei de macese – este foarte cunoscut pentru proprietatile sale hidratante și ajuta la indepartara pielii exfoliate (citeste mai multe despre uleiul de macese)
  • Ulei din germenide grau – ajuta la regenerarea pielii, exfolierea acesteia și în același timp elimina mancarimile.
  • Ulei de migrale – reduce inflamatiile și ar avea efecte de „reglare” a glandelor sebacee, care atât în cazul psoriazisului cât și el al dermatitei seboreice, au cam luat-o razna.
  • Alte ingediente ar fi: bht, ascorbyl, palmitate, geraniol, citronellol, eugenol, isopropyl (vezi articolul de pe wikipedia), myristate.

cutie de psoridexClarificare: acestea sunt ingredientele prezentate pe siteul oficial Psoridex. Nu am nici o confirmare în acest moment ca acestea fac parte 100% din formula produsului sau ca aceste sunt singurele ingrediente.

Dacă aveți dubii, în momentul confirmarii  comenzii de Psoridex, solicitati să vi se trimită prospectul produsului pe email (o varianta pdf) și cereți operatorului sa revină cu un telefon după 30 de minute pentru confirmarea comenzii a.i sa aveți ragaz sa citiți propsectul oficial Psoridex.

Psoridex și trucul de marketing:

Nu am nimic cu ei. Dacă ajunge vreun reprezentat Psoridex pe aici, m-aș bucura sa citească și partea asta a articolului. Chiar nu am nici o problemă cu Psoridex însă sunt câteva lucruri care mie personal nu mi se par ok (ma refer la textele de pe siteul Psoridex oficial care induc ușor în eroare clientii) și parca mai tare țin la cititorii mei și vreau sa le aduc la cunoștința anumite lucruri.

Revenind la strategia de marketing a Psoridex de care incepusem sa va spun:

Undeva pe siteul Psoridex veți vedea o nota informativa de genul: „datorita popularitatii produsului … bla bla bla … exista un stoc limitat bla bla bla”. Ei bine, nu este nici un stoc limitat, textul respectiv fiind prezent acolo de prin Martie 2016 dacă nu ma înșel, când am văzut eu prima data Psoridexul în Romania. Așadar, mai puteți aștepta câteva ore/zile fără probleme și va puteți documenta corespunzător, cere informații de la alte persoane care au folosit Psoridex etc. Aceasta strategie de marketing am mai intalnit-o la Arthrelix dar si la Chocolate Slim pentru slabit daca imi aduc bine aminte.

Psoridex în farmacii??!

Aceasta ar fi una dintre întrebările cheie. Se găsește Psoridex în farmacii?

Răspuns: eu știu de Psoridex de prin Martia 2016. De atunci pana acum (Octombrie 2016), Psoridex nu a fost introdus în farmacii. Chiar acum câteva ore am căutat în indexul online al principalelor farmacii din Romania și Psoridex nu face parte din oferta lor.

Nu am competentele necesare să-mi dau cu părerea vis-a-vis de acest aspect, însă recunosc ca m-aș fi simțit mult mai increzatoare în Psoridex dacă aș ști ca s-ar găsi și în farmacii, nu doar pe niște siteuri dubioase care nu au nici măcar date de identificare a firmei așa cump revede una dintre legile ecommerce-ului din țara noastră.

Opinii despre Psoridex și tratamentul psoriazisului:

Nu știu dacă mai are vreun rost sa spun (deoarece consider ca se înțelege de la sine) însă aștept cu interes parerile voastre despre Psoridex. Ma interesează în mod special cât timp l-ați folosit și dacă ați obținut rezultate notabile în acest timp.

comentarii despre psoridex
printscreen de pe siteul oficial psoridex

Lasă un comentariu