Folosirea uleiului de par

Uleiul Marocan a intrat în scenă cu aproximativ șapte ani în urmă, și a lovit piața ca un foc sălbatic. În timp ce călătoream în circuitul easihair pro (2007 sau cam așa), un show destinat părului, îmi amintesc că vedeam o grămadă de frizeri care se plimbau cu niște saci imenși, cu Ulei Marocan încrustat pe ei. Ar fi trebuit să văd acest lucru ca pe un semn că lumea îngrijirii părului este pe cale de a ajunge cu capul în jos.

Din moment ce poțiunile și loțiunile de ulei pentru păr au explodat, nu puteți intra într-un magazin de cosmetice fără să vedeți două sau trei branduri de tratamente cu ulei pentru păr, inclusiv șampoane și balsamuri pe bază de ulei. Orice brand care merită cumpărat are o versiune de ulei pentru păr.

Ce este așa grozav la uleiul pentru păr?

ulei de par utilizareOamenii de știință cred că utilizarea uleiului de păr, o dată pe săptămână, vă poate ajuta să evitați distrugerea sau subțierea stratului exterior, cunoscut sub numele de cuticulă. Vă întrebați de ce acesta este un lucru bun? Ați auzit vreodată de vârfuri despicate? Ei bine, așa începe despicarea vârfurilor.

Pe lângă faptul că oferă nutrienții de bază pentru sănătate și soliditate, uleiul acționează ca un scut protector pentru a proteja părul de diverse daune provocate de soare, instrumente fierbinți sau pur și simplu viața în general.

Este uleiul de păr bun pentru extensii?

Răspunsul este un da răsunător! Uleiul pentru păr vă poate păstra extensiile arătând frumoase și cu o textură la fel ca în ziua în care le-ați cumpărat.

Cu toate acestea, răspunsul poate fi și nu! Dacă uleiul pentru păr nu este aplicat în mod adecvat, extensiile ar putea cădea. Fiți întotdeauna foarte atenți când folosiți uleiul pentru păr. Nu puneți niciodată acest tip de ulei lângă dispozitivul de prindere al extensiilor.

Ce poate face uleiul de păr pentru voi? Iată primele 5 motive pentru care recomand un ulei de păr pentru clienții mei.

Aici gasiti un alt articol interesant despre produse de calitate pentru ingrijirea parului.

Lasă un comentariu