Fiecare relatie de success, este de success din exact acelasi motiv

Ia ghici? M-am casatorit acum ceva timp. Si asemenea majoritatii oamenilor, am intrebat unii oameni mai batrani si mai intelepti din jurul meu pentru cateva sfaturi legate de casnicie. Dar din cauza ca nu am fost satisfacut cu doar cateva cuvinte intelepte, am facut un pas mai departe.

Prin site-ul acesta am „acces” la foarte multi oameni intelepti si uimitori. Acesta este probabil unul dintre motivele pentru care acest site ma motiveaza sa-l „ingrijesc” atat de mult timp.

Deci de ce sa nu ii consult?

De ce sa nu ii intreb care este cel mai bun sfat pentru cea mai buna relatie, casnicie? De ce sa nu sintetizez toata intelepciunea si experienta lor in ceva concis si ce poate fi aplicat imediat la fiecare relatie, indiferent de cine esti?

Deci asta am si facut, am lasat anuntul cu o saptamana inainte de nunta mea: oricine a fost casatorit timp de mai mult de 10 ani si este inca fericit in relatia lor, ce lectii ar transmite la altii? Ce functioneaza pentru dumneavoastra si pertenera dumneavoastra? Si daca sunteti divortati, ce nu a functionat anterior?

Raspunsurile au fost coplesitoare, aproape 1500 de oameni mi-au raspuns, foarte multi dintre ei mi-au trimis raspunsuri masurabile in pagini, nu paragrafe, am avut nevoie de aproape 2 saptamani de a le citit pe toate.

Ce am descoperit, m-a uimit

Raspunsurile lor erau incredibil de repetitive. Asta nu este o insulta. De fapt este chiar opusul. Toti acesti oameni erau destepti si bine voitori, ce au trecut prin viata, fiecare cu istoria si tragediile lui.

Si totusi toti au spus aproape aceleasi lucruri. Lucru ce inseamna ca aceste lucruri sunt foarte importante si chiar functioneaza.

Lasă un comentariu