Sa fiti impreuna cu cineva din toata inima

Nu fi niciodată cu cineva, pentru că altcineva ți-a făcut presiune. M-am căsătorit prima oară pentru că eram crescut catolic și asta ar fi trebuit sa fac. Gresit. M-am căsătorit a doua oară pentru că eram mizerabil și singur și credeam că o soție iubitoare ar rezolva totul pentru mine. De asemenea, greșit. Mi-a luat trei încercări să-mi dau seama ce ar fi trebuit să fie evident de la început, singurul motiv pentru care ar trebui să fii vreodată cu persoana cu care ești este că pur și simplu iubesti sa fi in jurul ei. Este foarte simplu.

Înainte de a ajunge la ceea ce ar trebui să faceți în relația dvs., să începem cu ce să nu facem.
Când mi-am trimis cererea către cititori, am adăugat o avertizare care sa dovedit a fi iluminantă. L-am întrebat pe cei care se aflau în cea de-a doua sau a treia (sau a patra) căsătorie ceea ce au făcut greșit. Unde s-au încurcat?

De departe cel mai comun raspuns a fost „ sa fi cu o persoana din motivul gresit”

Unele dintre aceste motive includ:

  • Presiune din partea prietenilor sau a familiei
  • Te simti ca un fraier din cauza ca esti singur si te multumesti cu prima persoana care apare in fata ta
  • Esti impreuna pentru imagine – din cauza ca relatia aparea buna pe hartie, sau in poze, nu din cauza ca doi oameni chiar se iubesc.

Dupa cum vedem in restul acestui articol, totul ce face ca o relatie sa „mearga” necesita un nivel de admiratie mutuala.

Celelalte motive „gresite” de a intra intro relatie sunt, cum a zis si Greg, acela de a te „repara” pe tine. Aceasta dorinta de a te folosi de iubirea altcuiva pentru a-ti alina durerea si problemele emotionale, inevitabil duc la codependenta, un lucru dinamic si nesanatos dintre doi oameni ce se folosesc de iubire ca distragere de la probleme.

Lasă un comentariu