Magnetic Insoles – stabilizează tensiunea arterială și elimină durerile?

Magnetic Insoles – branțuri magnetice acoperite cu noduri ce aplică o ușoară presiune pe punctele de presopunctură vitale. La fiecare pas făcut, talpile sunt masate cu mai mult de 400 puncte de presopunctură, afirmă producătorii.

Hipertensiunea arterială este o boală tăcută, deoarece rareori provoacă simptome. Mulți nici nu știu că suferă de această boală, până nu se confruntă cu complicații grave, deoarece nu își măsoară tensiunea arterială în mod regulat.

Din păcate hipertensiunea arterială poate provoca probleme serioase de sănătatate dacă nu este ținută sub control. Această afecțiune nu poate fi tratată, însă printr-un stil de viață sănătos și un tratament eficient, hipertensiunea arterială poate fi stabilizată.

O persoană cu hipertensiune care nu urmează un tratament se poate confrunta cu dureri severe de cap, probleme de respirație, oboseală puternică și insuficiență cardiacă.

Pentru persoanele hipertensive, dar și pentru cei care au dureri articulare, de cap etc, au fost create branțurile magnetice Magnetic Insoles. Mai multe detalii despre aceste branțuri voi oferi în rândurile de mai jos. Continuă să citești!

Toate informațiile despre Magnetic Insoles sunt preluate de pe site-ul producătorilor.

Despre Magnetic Insoles

Magnetic Insoles sunt branțuri magnetice ce combină nano-impulsurile și principiile de reflexologie. Pentru a stabiliza tensiunea arterială și a ameliora durerea, trebuie pur și simplu să introduci branțurile în pantofi și să le folosești zilnic, susțin producătorii.

Tot aceștia susțin că in 80% din cazuri, durerea a fost eliminată dupa doar 7 zile de utilizare a branțurilor – dar oare chiar așa să fie?

Este greu de crezut că niște branțuri magnetice, pot fi mai eficiente decât un tratament medicamentos.

Magnetic Belt – centură pentru ameliorarea durerilor articulare și de gât. Vezi cât costă și de unde poate fi cumpărată.

Multe persoane sunt nevoite să schimbe mai multe tratamente pentru a găsi unul potrivit pentru ele, care să le ajute să-și țină tensiunea arterială sub control și să scape de durerile provocate de artrita, sau alte tipuri de dureri.

Tocmai de aceea, îți recomand ca înainte să folosești un produs pentru ameliorarea sau tratarea unei probleme de sănătate, să faci o vizită la medic.

hipertensiune arteriala Magnetic InsolesSpune-i acestuia cu ce probleme de confrunți și întreabă-l ce părere are despre produsul pe care tu ți-ai dori să-l folosești. Dacă acesta consideră că este potrivit pentru tine, atunci îl poți comanda și utiliza.

Dacă urmezi deja un tratament recomandat de medic, nu îl înlocui cu unul nou, doar pentru că tu crezi că este mai eficient. Respectă întotdeauna recomandările medicului!

Beneficiile purtării branțurilor magnetice Magnetic Insoles

Branțurile magnetice Magnetic Insoles masează fiecare talpă cu peste 400 puncte de presopunctură. Potrivit producătorilor, prin stimularea punctelor de presopunctură, magneții ajută la echilibrarea tensiunii arteriale și stabilizarea ritmului cardiac.

Îți recomand să citești și despre Heart Support – supliment alimentar pentru reglarea valorilor tensiunii arteriale și îmbunătățirea circulației sangvine.

De asemenea, reduc intensitatea durerilor articulare, de cap și altor tipuri de dureri și ameliorează oboseala.

durere de capTot de la producători, afăm că Magnetic Insoles poate normaliza circulația sangvină și poate îmbunătăți calitatea somnului.

De pe site-ul oficial Magnetic Insoles aflăm că acest produs a fost testat clinic. Rezultatele au arătat că 78% dintre persoanele care au participat la studiu, au raportat o scădere a tensiunii arteriale, iar 83% au declarat că se simt mai energici.

Majoritatea persoanelor participante la studiu au observat o schimbare a tensiunii arteriale dupa doar 7 zile de utilizare a branțurilor. Aceste rezultate par a fi foarte bune, tocmai de aceea am decis să caut mai multe detalii despre studiul clinic efectuat pe Magnetic Insoles.

Din păcate pe internet nu am găsit nimic, singurele informații disponibile sunt cele afișate pe site-ul oficial al producătorilor, deci nu putem fi siguri că sunt 100% reale.

Branțurile Magnetic Insoles pot avea efecte secundare?

Deși pe site-ul oficial nu sunt prezentate efectele secundare ale acestui produs, îți recomand să mergi la medic și să ceri părerea acestuia despre Magnetic Insoles.

Doar medicul îți poate spune dacă Magnetic Insoles te poate ajuta să ții tensiunea arterială sub control și să scapi de durerile puternice.

Cum funcționează Magnetic Insoles?

Pe pagina producătorilor este prezentat și modul de funcționare al branțurilor. Magnetic Insoles combină nano-impulsurile și principiile de reflexoterapie, acționând asupra a 40 de surse de boli.

Aceste branțuri au proprietăți analgezice și pot ameliora o mulțime de tipuri de durere și, de asemenea, pot stabiliza tensiunea arterială în mod natural, ne asigură producătorii.

Se pare că în țesuturile afectate, pătrunde câmpul magetic și împiedică răspândirea implusurilor de durere în celule, distrugând astfel semnalele de durere.

dureri articulareUtilizarea zilnică  a acestor branțuri are efect pozitiv la nivel celular. În doar 30 de zile, starea de sănătate ar trebui să se îmbunătățească, potrivit producătorilor.

Magnetic Insoles – mod de utilizare

Branțurile se pun în interiorul pantofilor. În momentul în care te încalți cu pantofii și începi să pășești, pe anumite părți ale piciorului se aplică o presiune, iar către creier sunt trimise infromații despre localizarea fiecărui tip de durere, conform informațiilor afișate pe site-ul producătorilor.

Mai multe detalii privind modul de utilizare al acestui produs îți poate oferi operatorul call-center care te va contacta pentru confirmarea comenzii.

Dacă mai ai și alte întrebări, nu ezita să i le adresezi, cu cât știi mai multe, cu atât îți este mai ușor să te decizi dacă să cumperi sau nu produsul.

Magnetic Insoles – părerile utilizatorilor

Pe internet nu prea am găsit păreri despre Magnetic Insoles. De fapt, singurele comentarii de la utilizatori pe care le-am citit sunt cele de pe site-ul oficial al producătorilor. Aici însă toate comentariile sunt pozitive.

Faptul că un produs are doar comentarii pozitive, îmi ridică un semn de întrebare. De multe ori, când se întâmplă asta, comentariile negative fie sunt șterse, fie nu sunt aprobate.

Flexio este o cremă pentru dureri articulare, despre care utilizatorii au doar cuvinte de laudă. Vezi părerile acestora.

Trebuie să fim conștienți cu toții că rezultatele diferă de la o persoană la alta, în funcție de mai mulți factori, inclusiv reacția organismului.

De unde comand Magnetic Insoles? Cât costă?

Pentru a comanda branțurile magnetice trebuie să accesezi pagina oficială Magnetic Insoles și să completezi formularul de comandă cu numele și numărul tău de telefon.

După completarea și trimiterea formularului de comandă, vei fi contactat de un operator call-center pentru stabilirea detaliilor legate de livrarea coletului.

Branțurile magnetice Magnetic Insoles costă 143 Ron. La acest preț se mai adaugă, probabil, și taxa de livrare. Mai multe detalii despre livrarea produsului îți va oferi operatorul call-center.

Lasă un comentariu