Suc De Mere 100% Natural De La Fangaro

Sucurile sunt printre cele mai consumate și apreciate băuturi. Din păcate, de cele mai multe ori (adesea cu buna știința) alegem sa consumam sucuri carbogazoase care contin tot felul de substante care pe termen lung pot provoca afectiuni grave ale sanatatii.

O alternativa la acestea nu doar mult mai sănătoasă dar și mai gustoasa, o reprezintă sucrurile naturale care pot fi preparate de către noi, chiar în bucătărie cu ajutorul unui storcator de fructe sau pot fi achizitionate de la producători autorizați care au experiența în  fabricarea sucurilor naturale.

Fangaro este una dintre firmele pe care le pot recomanda în aces sens. Am avut ocazia săptămâna trecută sa gust din sucul de mere produs de ei și am rămas plăcut impresionata de gustul și aroma sa. Câteva dintre motivele pentru care recomand Fangaro:

  • fangaro Sucul de mere este 100% natural. Nu conține conservanti, zaharuri, apa sau alte minuni pe care le întâlnim în cele mai multe sucuri din comert.
  • Prețul este unul decent. O cutie de 5 litri de suc de mere de la Fangaro costa 30 de lei, ceea ce înseamnă 6 lei/litru. Dacă ne gândim ca pe o sticla 1 litru de suc din supermarket dam în jur de 4 – 5 lei, chiar este o afacere pe cinste. De asemenea, pe siteul celor de la Fangaro sunt prezentate câteva oferte, una dintre ele fiind cea cu 5 + 1 gratuit. Astfel, la 20 de litri, o cutie de 5 litri va fi gratuita.
  • Sucul de mere este obținut prin presare și pasteurizare. Dacă va interesează acest subiect, va recomadn sa citiți mai multe informații cu privire la pasteurizare pe wikipedia.
  • Se livrează oriunde în țara, comenzile putand fi făcute prin intermediul magazinului online. Prețul transportului este decent, iar impachetarea este ok. Dacă veți comanda cantitati mai mari, trebuie sa știți ca fiecare BiB vine separat, deci cel mai probabil veți avea nevoie de cineva sa va ajute. Practic, deoarece teoretic curierul are datoria sa urce cu coletul dvs indiferent pana în fata ușii.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Vom vorbi numai despre benficiile sucului de mere, nu și despre beneficiile renuntarii la sucurile carbogazoase în favoarea sucurilor naturale, deoarece ar fi de filozofat pagini întregi pe aceasta tema.

Așadar,  sucul de mere este recomandat deoarece:

  • Este o sursa excelentă de Vitamina C, iar vitamina C este esentiala pentru o viața sănătoasă și un sistem imunitar sănătos. Dacă vreți sa aflati mai multe despre Vitamina C și beneficiile acesteia, va recomand sa citiți articolul de aici.
  • Are actiuni anti cangerigene – cercetatorii de la „German Cancer Research Center” au făcut niște studii in urma cărora a rezultat faptul ca atât merele cât și sucul de mere au scad riscul aparitiei cancerului de colon, piele și sâni. Informații despre acest studiu au fost publicate în Octombrie 2008 pe Planta Medica.
  • Sucul de mere este un foarte bun antioxidant
  • După cum va spuneam la primul punct, este un real ajutor al sistemului imunitar. Tinand cont ca sezonul rece a cam început să-și facă prezenta, n-ar fi rău sa va gândiți la o mini cura cu suc de mere pentru a nu fi luați prin surprindere de răceala.
  • Sucul de mere poate ajuta în curele de slabire. Pe lângă faptul ca este plin de vitamine și te va ajuta sa inlocuiesti sucurile nesantoase, sucul de mere are și proprietatea de a combate într-o oarecare măsura senzația de foame. Bineânțeles, nu trebuie sa exagerati, iar o alimentatie variata dar sănătoasă este recomandată și de către specialistii în nutritie.

su c de mere fangaro

Info: este foarte important ca atunci cand achizitionati un suc de mere pe care producatorii il lauda ca este natural, sa va asigurati ca este 100% natural si nu contine diverse adaosuri, concentrate sau apa. Spun acest lucru, deoarece pe piata exista foarte multi asa-zisi producatori de sucuri care adauga concentrate, apa, conservanti si apoi le vand la preturi similare cu cel al sucurilor 100% naturale care sunt obtinute prin presare la rece.

Voi ce parere aveți despre sucurile naturale? Fac parte din alimentatia voastră? Ce fructe preferati pentru suc și care este modul vostru de preparare sau locul de unde le achizitionati?

Lasă un comentariu