Led Strip – bandă LED cu 12 culori luminoase

Led Strip este o bandă luminoasă, elegantă și sigură, susțin producătorii. Acolo unde lumina nu este suficientă, poți adăuga lumină suplimentară, cu ajutorul benzii Led Strip. Poti instala această banda în dressing, în bucătărie, pe hol, în baie etc.

Dacă vrei să creezi un decor deosebit în casa ta, poți folosi o banda luminoasă. Utilizând o astfel de bandă, poți aduce un pic de strălucire în casă și poți crea o atmosferă minunată.

Benzile Led sunt potrivite pentru decorarea acelor zone în care cantitatea de lumina existentă nu este de ajuns. Atunci când sunt montate într-un spațiu mai mic, au o luminozitate mai mare.

Pot fi folosite pentru a înlocui alte dispozitive de iluminat. Unele benzi LED pot fi controlate printr-o telecomanda wireless. Cu ajutorul acesteia, se poate schimba sistemul de iluminare și culoarea luminii.

Dacă ești interesat de un asemenea element de design interior, citește în continuare, pentru că în rândurile de mai jos vom vorbi despre Led Strip.

În cazul în care te hotărăști să cumperi această bandă luminoasă, trebuie să o comanzi de pe site-ul oficial al producătorilor. Mai multe detalii, în rândurile următoare.

Ce este Led Strip?

Led Strip este o bandă luminoasă cu 12 culori și 15 moduri de iluminare. Deoarece are un consum redus de energie, după cum susțin producătorii, nu trebuie să-ți faci griji că îți va „umfla” factura la lumină.

Poți amplasa această bandă acolo unde nu ai suficientă lumină. Este ușor de asamblat și de utilizat. Banda se lipește perfect pe orice suprafață, deoarece conturul flexibil are un strat durabil de adeziv.

Poți ilumina cu ușurință orice zonă, trebuie doar sa alegi stilul de iluminare preferat. Cu ajutorul telecomenzii wireless, schimbi cu ușurintă modul de iluminare și culorile, fără a te da jos din pat.

Banda este ermetică și poate fi lipită inclusiv in baie. Unghiul razei de lumină este de 120 grade, deci este inofensiv pentru vedere. Led Strip poate fi instalată în hol, în spatele televizorului, pe peretii exteriori ai casei, în bucătărie, în dressing etc.

Potrivit informațiilor afișate pe site-ul oficial al produsului, acestă banda Led este o sursă de lumina elegantă, sigură și confortabilă.

banda LED luminoasaOricine o poate instala, deoarece nu necesită abilități speciale. O singură bandă are aproximativ 5 metri și 300 de Led-uri și poate lumina o suprafață de 2-3 metri pătrați.

Avantajele utilizarii benzii luminoase Led Strip

Utilizănd banda luminoasă Led Strip, casa ta se va transforma într-un loc plăcut, confortabil și mult mai luminos. Culoarea acestui element de desing interior se poate schimba cu ajutorul telecomenzii.

Cu această bandă poți aduce un plus de lumină in orice colț din casă, creând o feerie de lumină. Folosind telecomanda wireless poți schimba regimul cromatic și regimul imaginilor.

Datorită benzii Led Strip, iluminarea ar trebui să fie perfect uniformă în tot apartamentul. Așa cum spuneam și în rândurile de mai sus, banza luminoasă poate fi montată în orice cameră, inclusiv în baie, dar și în exteriorul casei.

Iți recomand să citești și despre Alegerea becurilor si a corpurilor de iluminat, pentru a afla cum să ai o cameră frumos luminată.

Led Strip este o alternativă practică pentru spoturi, o sursă de lumină stilată și strălucitoare. Potrivit informațiilor afișate pe site-ul oficial, ar trebui să te poți bucura de această bandă luminoasă minimum 10 ani.

Aceasta folosește LED-uri SMD economice ce pot funcționa până la 9000 de ore continuu. Cele 5 regimuri diferite de funcționare pot fi schimbate atât manual, cât și cu ajutorul telecomenzii.

Iți poți decora întreaga locuință, creând o atmosfera impresionantă, prin simpla montare a benzii LED. Durează doar câteva minute să lipești banda pe orice suprafață.

Cum se montează Led Strip?

Prima oară trebuie sa scoți pelicula protectoare care este lipită pe benzile adezive, apoi trebuie să lipești banda LED pe suprafața dorită. Asta este tot.

Led Strip-montareDacă ai întrebări privind modul de utilizare, sau vrei sa afli mai multe detalii despre Led Strip, roagă operatorul call-center care te va contacta pentru confirmarea comenzii (în cazul în care te hotărăști să cumperi produsul) să-ți răspundă la toate întrebările pe care le ai.

Cu cât afli mai multe despre acest produs, cu atât îți este mai ușor să-ți dai seama daca este potrivit pentru casa ta și dacă merită cumpărat.

Ținând cont de faptul ca pe site-ul oficial Led Strip, nu este afișat niciun numar de telefon și nicio adresă de mail, nu știu dacă vei mai putea lua legătura cu cei care vând acest produs, după ce vei confirma comanda.

Așadar, nu ezita să adresezi operatorului, toate întrebările pe care le ai. Ba chiar ai face bine să-l întrebi și dacă se poate returna produsul, în cazul în care se dovedește a nu fi pe placul tău.

Pe site, nu se menționează nimic despre asta.

Caracteristici:

  • Număr LED-uri – 300
  • Lungime – 5 metri
  • Număr de culori și nuanțe – 12
  • Suprafață de iluminare – 2-3 metri pătrați
  • Flux luminos – 55 lumeni
  • Timp de funcționare neîntrerupt – 9000 ore
Păreri despre Led Strip

Deja o mulțime de oameni și-au cumpărat Led Strip. Mulți dintre ei și-au și dat cu părerea despre eficiența produsului. Comentariile lor sunt afișate pe site-ul oficial Led Strip.

De fapt, doar o parte dintre comentarii, mai exact, cele pozitive. Desigur, asta nu înseamnă că toți cei care au utilizat deja banda Led Strip au fost foarte încântați de ea.

Sunt mari șanse să fi existat și persoane nemulțumite, însă comentariile lor să nu fi fost afișate.

banda leduriMulți dintre cei care vând produse online, afișează pe site doar comentariile celor care se declară încântați, pentru a convinge cât mai multe persoane să le cumpere produsele.

De unde pot cumpăra Led Strip? Ce preț are?

Dacă vrei să cumperi Led Strip, trebuie să plasezi o comandă pe site-ul oficial. Așadar, accesează pagina Led Strip și completează formularul de comandă cu numele și numărul tău de telefon, apoi trimite-l.

Dupa câteva minute vei fi contactat de un operator call-center, pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor legate de livrarea coletului. Livrarea se face în 1-3 zile lucrătoare.

Prețul benzii Led Strip este de 249 Ron. Pe site se menționează faptul că acesta este prețul redus, banda luminoasă costând în mod normal 453 Ron.

Am intrat de mai multe ori pe site, in zile diferite, pentru a verifica prețul produsului. De fiecare dată, „oferta” era valabilă. Probabil aceasta este o altă strategie de marketing, pe care o folosesc cei care vând produsul pentru a-i convinge pe oameni să apese mai repede butonul de comanda.

Lasă un comentariu