Steam Mop 5în1 – elimină petele, grăsimea și depunerile de calcar

Steam Mop 5în1 este un mop cu aburi foarte util, deoarece curăță, cu ușurintă tot felul de suprafețe. Acesta te poate ajuta să cureți intreaga casă, fără a utiliza substanțe chimice. Poți folosi Steam Mop 5în1 pentur a curăța podelele din casă sau alte suprafețe și textile. Având diferite accesorii, acest podus poate fi folosit pe majoritatea obiectelor din casă.

Atunci când casa noastră este curată, totul pare mai frumos. Nimeni nu își dorește să vadă pete pe podea, pe canapea sau pe alte obiecte de mobilier din casă. Însă, din cauza lipsei de timp, multe persoane nu mai reușesc să facă curat în casă așa cum și-ar dori.

Din fericire, în magazine putem găsi tot felul de aparate care ne ușurează munca. De la mașini de spălat automate care spală hainele în locul nostru, până la aspiratoare robot care aspiră singure prin casă, găsim o mulțime de produse utile.

De ceva timp am văzut în magazinele AloShop și mopul cu aburi Steam Mop 5în1. Mi s-a părut a fi destul de util, de aceea, am decis să caut mai multe informații despre el și să scriu acest articol pentru persoanele care sunt interesate să cumpere un mop cu aburi.

Toate informațiile sunt preluate de pe site-ul AloShop. Dacă după ce citești acest articol, te hotărăști să cumperi produsul, îl poți comanda direct de pe site.

Ce este Steam Mop 5în1?

Steam Mop 5în1 este aparat cu aburi foarte util deoarece poate curăța podelele, covoarele, geamurile sau textilele. Mopul vine la pachet cu mai multe accesorii, ce pot fi folosite pentru a elimina grăsimea, a curăța rosturile, geamurile, podelele etc.

Steam Mop 5în1-mopAvând un astfel de aparat de curățat în casă, totul va străluci de curățenie. Poți curăța și dezinfecta întreaga casă cu Steam Mop 5în1. În plus, nu vei mai fi nevoită să folosești tot felul de substanțe chimice pentru a îndepărta petele dificile.

Citește și despre Cleanmaxx Carpet Washer – spală și aspiră covoarele și tapițeriile. Vezi cum se folosește și de unde poate fi cumpărat.

Poți folosi Steam Mop 5în1 ca mop pentru podele, sau ca un aparat de curațare cu aburi portabil pentru a elimina mizeria de pe diferite suprafețe și materiale textile. Mai mult, datorită acestui aparat special, vei putea să-ți cureți, cu ușurință, și geamurile.

Steam Mop 5în1 poate fi utilizat chiar și pentru netezirea hainelor și perdelelor. Este foarte simplu de utilizat, trebuie doar să-l alimentezi cu apă și apoi să începi să cureți cu el suprafețele murdare. Vei termina curățenia destul de repede, iar toată familia va fi în siguranță, deoarece nu vei mai folosi agenți chimici.

Steam Mop 5în1 – avantaje și beneficii

Steam Mop 5în1 are 5 funcții de curățare. Iată ce poți face cu acest aparat:

 • Cureți podelele
 • Cureți covoarele
 • Cureți depunerile
 • Cureți geamurile
 • Împrospătezi și netezești textilele

Folosind acest mop cu aburi îți vei ușura munca. În plus, vei face și economie la bani, deoarece nu va mai trebui să cumperi tot felul de produse de curățat ce conțin substanțe chimice, care pot fi dăunătoare atât pentru oameni cât și pentru animalele de companie.

aburi curatareFolosind accesoriul pentru covoare sau podele vei putea curăța suprafețele mari din locuință. În schimb, folosind capetele pentru spații greu accesibile, vei putea utiliza Steam Mop 5în1 ca aparat portabil pentru a elimina mizeria din colțurile camerei sau de sub mobilier.

Atașând accesoriul pentru curățarea geamurilor, vei reuși să elimini mult mai ușor urmele de degete sau alte pete de pe geamuri. Inclusiv depunerile de calcar și grăsimea din bucătărie pot fi eliminate cu ușurină, datoriită accesoriilor speciale.

Așa cum spuneam și în rândurile anterioare, Steam Mop 5în1 poate fi utilizat pentru netezirea peredelelor, tapițeriilor și hainelor.

Pachetul Steam Mop 5în1 conține:

 • Accesoriu de curățare pentru covoare și podele
 • Accesoriu de curățare pentru gresie, geamuri sau oglinzi
 • 2 perii rotunde – una mică și una mare pentru curățarea obiectelor din locuință, precum cuptoare, căzi, chiuvete
 • Accesoriu pentru eliminarea murdăriei din zonele greu accesibile, cum ar fi colțurile
 • Spatulă pentru eliminarea murdăriei dificile de pe aragaz sau cuptor
 • Lavetă din microfibre super absorbantă

Informații tehnice:

 • Putere – 1500 Wați
 • Dimensiuni – 114 x 31 x 21 cm
 • Capacitate rezervor apă – 350 ml (ușor de detașat)
 • Lungime cablu de alimentare – 4.8 metri

Steam Mop 5în1 – mod de utilizare

Acest aparat de curățare este foarte ușor de utilizat. Trebuie doar să alimentezi rezervorul cu apă. În câteva secunde, aparatul transformă apa în abur fierbinte. Folosește accesoriile pentru a curăța întreaga casă.

Citește manualul de instrucțiuni, înainte de a folosi produsul. Dacă nu găsești manualul în pachet, le poți solicita celor care se ocupă de vânzarea acestui produs, să ți-l trimită pe email.

aburi aparatȘi aspiratorul fără fir CleanMaxx Cyclone Plus te poate ajuta să termini mai repede curățenia. Poți folosi acest aspirator atât în casă, cat și în mașina.

Păreri despre Steam Mop 5în1

Am citit comentariile afișate pe site-ul Aloshop, despre Steam Mop 5în1. Oamenii par a fi foarte mulțumiți de acest produs și chiar suțin că mopul cu aburi curăță neașteptat de bine.

Desigur, s-ar putea să existe și persoane nemulțumite care să nu fi dorit să-și exprime părerea pe internet. Nu ne putem da seama dacă un produs este sau nu potrivit pentru noi, până nu-l încercăm.

Părerile celorlalți ar putea fi utile, însă nu trebuie să ne lăsăm mereu influențați de ele.

Cum comand Steam Mop 5în1? Ce preț are?

Acest produs se vinde în magazinele fizice și online AloShop. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre el, accesează site-ul AloShop. În cazul în care consideri că acest produs este potrivit pentru tine, îl poți comanda adăugându-l în coș și completând formularul de comandă cu datele necesare.

Și peria Power Brush se vinde tot în magazinele AloShop – curăță rapid și ușor toată murdăria din casă. Această perie vine la pachet cu 3 capete diferite ce pot fi folosite pentru a curăța diferite suprafețe.

Tot pe site-ul AloShop găsești detalii și despre prețul produsului. Livrarea se face în termen de 2 zile lucrătoare. Dacă nu ești mulțumit de produsul primit, îl poți returna în termen de 14 zile și-ți vei primi banii înapoi.

Lasă un comentariu