Aparat de masaj pentru picioare MaxxMe – relaxează mușchii și detensionează picioarele obosite

Aparat de masaj pentru picioare MaxxMe mic și compact. Acesta poate fi folosit pentru calmarea durerii și reducerea oboselii, stimularea circulației sangvine și relaxarea mușchilor. Punctele de presopunctură din talpă pot fi stimulate cu ajutorul acestui aparat de masaj.

Masajul are multe beneficii pentru sănătate și oferă o stare de bine întregului organism. Indiferent de vârstă, cu toții avem nevoie, uneori, de un masaj de relaxare. Pentru că ne folosim picioarele zilnic, ar trebui să avem mai multă grijă de ele, oferindu-le câte o ședință de masaj seară de seară.

Chiar și persoanele sedentare care petrec mult timp pe scaun au nevoie de un masaj relaxant. Prin masarea picioarelor, circulația sangvină se îmbunătățește, iar pielea capătă un aspect tonifiat. De asemenea, tensiunea acumulată în membrele inferioare se reduce.

De fiecare dată când îți simți picioarele obosite, ar trebui să le masezi. Te vei simți mai bine, în doar câteva minute. Ai putea folosi un Aparat de masaj pentru picioare MaxxMe. Mai multe detalii despre acest produs îți voi oferi în rândurile următoare. Informațiile sunt preluate de pe site-ul AloShop.

Dacă dorești să achiziționezi acest aparat, poți să plasezi o comandă pe site-ul AloShop sau poți să-l cumperi direct din magazin.

Despre Aparat de masaj pentru picioare MaxxMe

Aparat de masaj pentru picioare MaxxMe – calmează durerea resimțită în membrele inferioare și stimulează circulația. Acest aparat special are 15 nivele de intensitate ce se pot regla direct din telecomandă. Poate fi folosit pentru fortificarea musculaturii și întărirea picioarelor.

Aparatul masează și punctele de presopunctură de pe tălpi, stimulând organele interne. Fiind mic și compact, poate fi folosit atât acasă cât și la birou. Presopunctura este legată de acupunctură. Ambele terapii au la bază aceleași principii.

Îți recomand să citești și despre Massage Gun, este un aparat de masaj cu percuție ce relaxează musculatura și ameliorează spasmele – este potrivit atât pentru sportivi, cât și pentru persoanele sedentare.

Prin presarea tălpilor cu o forță medie, se eliberează energia acumulată în mușchii picioarelor. În momentul în care, punctele de presopunctură din talpă sunt masate, organele corespeondente sunt stimulate, iar intregul organism începe să funcționeze mai bine.

aparat masajMasajul cu vibrații oferă atât beneficii fizice, cât și psihice. Datorită vibrațiilor puternice, circulația sangvină este îmbunătățită, durerile sunt calmate, iar stresul și tensiunea acumulate în timpul zilei sunt reduse.

Deoarece intensitatea acestui Aparat de masaj pentru picioare MaxxMe poate fi reglată din telecomandă nu trebuie să te mai apleci. După o zi obisitoare și dificilă, te poți relaxa folosind aparatul de masaj și citind o carte sau privind un film bun.

Poți să pui acest aparat de masaj chiar și sub canapea, deoarece este mic, compact și nu ocupă mult spațiu.

Aparat de masaj pentru picioare MaxxMe – avantaje, beneficii și informații tehnice

Acest Aparat de masaj pentru picioare MaxxMe cu 15 nivele de intensitate poate ajuta la fortificarea musculaturii și întărirea picioarelor, deoarece stimulează grupele musculare și face ca mușhii să devină mai rezistenți.

Datorită masajului cu vibrații pe care îl efectuează acest aparat, circulația sangvină este stimulată, oboseala se reduce, iar durerea se ameliorează, ne asigură producătorii. Persoanele care se confruntă cu dureri reumatice, ar putea observa o ameliorare a durerilor, prin folosirea acestui aparat de masaj ce stimulează circulația periferică.

În plus, intregul organismul ar trebui să funcționeze mai bine, deoarece punctele de presopunctură din talpă ce conrespund organelor interne, sunt stimulate.

Aparatul de masaj Neck Massager ameliorează oboseala și relaxează întregul corp – vezi de unde poate fi achiziționat acest produs și ce preț are.

Nu trebuie să-ți faci griji că acest aparat va ocupa prea mult loc la tine în casă. Este mic și compact, deci poate fi pus într-un colț al casei sau sub pat.

masare picioare obositePrograme de masaj:

 • Vibrații – program de 10 minute  – nivelul vibrațiilor se poate ajusta de la 1 la 15
 • Vibrații și masaj – în timp ce masează tălpile, aparatul emite și vibrații, a căror intensitate poate fi ajustată de la 1 la 15
 • Program automat – vibrațiile și masajul alternează la intervale de 60 de secunde

Informații tehnice:

 • Accesorii – 1 telecomadă și 1 acumulator
 • Baterie telecomandă – CR2032
 • Putere – 30 W
 • Trepte de intensitate vibrații – 15
 • Dimensiuni – 35 x 33 x 10 cm

Pachetul conține:

 • Aparat de masaj cu vibrații
 • Telecomandă
 • Acumulator

Aparat de masaj pentru picioare MaxxMe – mod de utilizare

Pe site-ul Aloshop, acolo unde se vinde acest produs, nu am găsit detalii privind modul de utilizare. Probabil, aparatul vine însoțit și un manual de instrucțiuni. Citește-l cu atenție înainte de a folosi produsul.

Dacă totuși nu primești manualul de instrucțiuni, poți suna la numărul afișat pe site-ul AloShop, pentru a cere informații privind modul de utilizare al produsului.

Îți va răspunde un operator call-canter care îți va oferi toate informațiile necesare. Dacă mai ai și alte întrebări despre produs, nu ezita să i le adresezi acestuia.

Păreri despre Aparat de masaj pentru picioare MaxxMe

Cei care au folosit acest aparat de masaj par a fi foarte mulțumiți de rezultatele obținute. Pe internet am găsit doar comentarii pozitive. Desigur, asta nu înseamnă că nu a existat nicio persoană nemulțumită de acest produs.

picioare obositeExistă însă posibilitatea ca cei care nu s-au bucurat de beneficiile acestui aparat, să nu fi dorit să vorbească despre acest lucru. Însă trebuie să fim conștienți că întotdeauna vor exista persoane mulțumite și persoane nemulțumite.

De aceea, dacă ne dorim un produs, trebuie să-l cumpărăm, fără a ne lăsa influențați de părerile celorlalți. Nu putem ști dacă acel produs este sau nu potrivit pentru noi, până nu-l încercăm.

De unde pot cumpăra Aparat de masaj pentru picioare MaxxMe? Ce preț are?

Dacă vrei să achiziționezi acest produs, trebuie să mergi în magazinele fizice AloShop sau să accesezi site-ul oficial. Dacă vei intra pe site vei găsi mai multe detalii despre acest produs. Tot aici vei vedea și prețul produsului.

Pentru a plasa o comandă pe site, trebuie să adaugi produsul în coș și apoi să completezi formularul de comandă cu datele personale (asigură-te că le completezi corect). Livrarea se face în termen de 2 zile lucrătoare. Dacă nu ești mulțumit de produsul primit, îl poți returna în termen de 14 zile, pentru a-ți primi banii înapoi.

Lasă un comentariu