Massage Gun – aparat de masaj cu percuție pentru relaxarea musculaturii

Massage Gun este un aparat de masaj cu percuție, fără fire, ce folosește vibrații direcționate pentru a relaxa musculatura și a ameliora durerea și spasmele. Acest produs este potrivit pentru sportivi, antrenori, maseuri, dar și pentru persoanele care petrec mult timp pe scaun, la birou.

Uneori, cu toții avem nevoie de un masaj. Fie că petrecem prea mult timp pe scaun, ne anrenăm prea mult sau pur și simplu vrem să ne relaxăm, ne dorim să simțim cum mâinile unui maseur profesionist ne ating corpul. Din păcate, nu ne permitem mereu să mergem la salonul de masaj.

Vezi cat timp trebuie sa utilizezi Massage Gun si cum

Ședințele de masaj nu sunt foarte ieftine. Dacă vrem să ne bucurăm mereu de un masaj profesionist, ne putem cumpăra un aparat cu percuție. Astfel, avem parte de masaj profesional la domiciliu, de fiecare dată când ne simțin musculatura tensionată.

Sunt multe aparat de masaj pe piață, însă nu toate sunt eficiente, de aceea trebuie să ne informăm foarte bine înainte de a cumpăra un astfel de produs. În rândurile de mai jos voi vorbi despre aparatul de masaj cu percuție, Massage Gun. Dacă vrei să-l achiziționezi, trebuie să-l comanzi de pe site-ul oficial al producătorilor.

Despre Massage Gun

Massage Gun este un aparat de masaj cu percuție ce poate ameliora durerile de gât, spate și umeri. Prin folosirea acestui aparat, musculatura se relaxează, iar senzația de picioare grele și obosite începe să dispară, afirmă producătorii.

Citeste parerile clientilor pe forum despre Massage Gun

Massage Gun folosește vibrații direcționate pentru a prelucra ușor, dar eficient grupele musculare și a le relaxa, ameliorand totodată spasmele, oboseala și durerea.

Dacă vrei să-ți ții spatele drept atunci când stai la birou, folosește Posture Corrector – este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Este un produs potrivit pentru sportivi, antrenori, maseori și pentru toți cei care vor să aibă grijă de sănătatea lor. Relxează zona gâtului și spatele după o zi lungă și plină.

massage gun pentru masaj

Prin masarea frecventă a corpului, acesta rămâne în formă bună și este ferit de multe boli. Dacă ești o persoană care vrea să se bucure mereu de un masaj plăcut, de calitate, atunci ar trebui să încerci acest produs.

Ar fi bine însă să-l comanzi doar de pe site-ul oficial al producătorilor, pentru că aceștia avertizează că ei sunt singurii care vând produsul original. Dacă îl găsești pe alte site-uri, nu-l comanda, s-ar putea să primești un produs contrafăcut.

Efectele aparatului de masaj Massage Gun

Folosind acest aparat de masaj ai putea scăpa de durerile de gât, umeri și spate afirmă producătorii. Toate senzațiile neplăcute resimțite după o zi grea și lungă ar trebui să dispară, odată ce musculatura se relaxează.

Pentru a-ți detensiona musculatura și a scăpa de durerile de spate ai putea încerca și Back Massager – cei care l-au folosit sunt foarte mulțumiți de el.

Și sportivii pot folosi acest aparat pentru a reduce oboseala ligamentelor și a mușchilor care apare dup aun antrenament dificil. Pentru a-și ușura munca, si maseurii îl pot folosi.

După o zi plină, oricine merită un masaj care să-i relaxeze zona gâtului și a spatelui. Odată ce corpul se relaxează, durerile încep să se amelioreze. Acest produs este potrivit pentru toți cei care iubesc masajul, dar vor să econimisească bani.

Având un astfel de produs, se pot bucura de un masaj profesional la domiciliu, și nu trebuie să mai meargă la salon.

Caracteristici:

  • 6 moduri – de la un masaj relaxant, până la un antrenament muscular profesional
  • 4 accesorii pentru ajustarea intensității și masarea diferitelor zone ale corpului
  • durata bateriei – 2 ore
  • Greutate – 1 kilogram

Cum funcționează Massage Gun?

Pe pagina producătorilor este afișat și modul de funcționare al acestui produs. De aici aflăm că aparatul de masaj cu percuție permite identificarea punctelor de declanșare (punctele care provoacă dureri sistematice) și ameliorarea rapidă a tensiunii musculare.

masare gatMomentul de torsiune și puterea mare se combină perfect pentru ca impactul muscular să fie unul profund.

Acest aparat de masaj fără fire, folosește mișcări de translație pentru a prelucra ușor, dar eficient grupele musculare. Pe măsură ce musculatura se relaxează, durerea, spasmele și obseala se ameliorează.

Potrivit producătorilor, efectul masajului efectuat cu Massage Gun asupra mușchilor este aproape la fel de puternic ca cel al unui dispozitiv ce folosește unde de șoc.

Aparatul de masaj are 4 duze, fiecare este folosită într-un anumit scop:

  • Duza rotundă – folosită pentru prelucrarea maselor musculare mari cum ar fi pectoralul, mușchii fesieri sau alți mușchi ai picioarelor
  • Duza lată – este folosite pe toate zonele corpului pentru a corecta contururile acestuia și a prelucra țesutul adipos subcutanat
  • Duza tip furculiță – ajută la ameliorarea durerii din zona gâtului și a coloanei vertebral
  • Duza tip glonț – prelucrează excelent punctele de declanșare

Massage Gun

Cum se folosește Massage Gun?

Nu este prezentat modul de utilizare al aparatului de masaj pe site-ul producătorilor. Dar cu siguranță, în pachetul pe care îl vei primi acasă, alături de aparat, vei găsi și un manual de instrucțiuni.

Dacă totuși vrei să afli detalii despre modul de utilizare înainte de a primi produsul, poți să ceri informații operatorului call-center care te va contacta pentru confirmarea comenzii. Dacă mai ai și alte întrebări despre produs, nu ezita să i le adresezi operatorului.

În cazul în care vrei să utilizezi Massage Gun pentru a scăpa de durerile de gât sau spate, ar fi bine să discuți cu un medic specialist înainte de a-l folosi.

Massage Gun părerile utilizatorilor

Doar pe site-ul oficial al producătorilor am găsit păreri despre acest produs. Toate sunt pozitive. Nimeni nu pare să fie nemulțumit de Massage Gun. Totuși, este greu de crezut că un produs, precum acest aparat de masaj, poate fi pe placul tuturor.

Citește și despre Neck Massager, este tot un aparat de masaj pentru relaxarea musculaturii. Vezi care este mai potrivit pentru tine.

Este posibil ca cei care se ocupă de administrarea paginii să șteargă comentariile negative. Mulți folosesc această strategie, pentru a-i face pe oameni să creadă că produsul pe care ei îl vând este bun pentru toată lumea.

durereTrebuie însă să fim conștienți cu toții că rezultatele diferă de la o persoană la alta, în funcție de mai mulți factori.

Cum comand Massage Gun? Ce preț are?

Așa cum spuneam și în rândurile de mai sus, acest produs poate fi achiziționat doar din magazinul online al producătorilor. Dacă vrei să intri în posesia lui, accesează pagina oficială Massage Gun și completează formularul de comandă cu numele și numărul tău de telefon.

Cumpara doar de pe siteul oficial Massage Gun – pret AICI

În doar câteva minute te va contacta un operator call-center pentru confirmarea comenzii și stabilirea tuturor detaliilor legate de livrarea coletului. Massage Gun costă 239 Ron.

Livrarea se faceprin curier în 1-3 zile lucrătoare. La prețul produsului, cel mai probabil se adaugă și taxa de livrare. Mai multe detalii îți va oferi operatorul call-center.

Lasă un comentariu