Totul despre Basculante – Care sunt cele mai recomandate?

Există nenumărate tipuri de basculante pe care le poți cumpăra. În continuare ți le voi prezenta pe cele mai recomandate și îți voi spune totodată cum le poți achiziționa.

Basculantele ROMAN

Basculante ROMAN

Autobasculantele ROMAN (cu divizia DAC) este un producator de camioane, autobasculante si autobuze din Brasov, Romania. Compania a fost infiintata dupa Al Doilea Razboi Mondial pe temelia vechea fabrica de automobile ROMLOC construit in anul 1921. In spiritul zilelor comuniste, fabrica a fost numita Steagul Rosu. Incepand cu anul 2000 aproape 750 de mii camioane, basculante si autobuze au fost produse.

In 1954, primul lot de camioane SR-101 a iesit din fabrica. Basculanta Roman SR-101 a fost de fapt o clona a ZIS-150, camion sovietic si a venit cu aceleasi specificatii.

In 1958 compania a decis sa produca un tip nou, ca SR-101 nu mai este respectata cu standardele internationale de vehicul. Noul design folosit un Ford V8 Y-model bloc motor pe benzina de 140 CP, iar cabina acestuia a fost proiectata la Fabrica de Chausson din Franta. Primul camion V8 SR-131 de 3 tone de incarcare numit Carpati a fost produs in vara anului 1960, iar din 1962 SR-132 model de incarcare de 2,5 tone si de transmisie 4×4. In 1964 a inceput productia de serie numit Bucegi, SR-113 un camion de 5 tone de sarcina si SR-114 de 4 tone de sarcina si de transmisie 4×4.

In general, aceste camioane si autobasculante includ toate elementele tehnologice din vest de la acea vreme. Gama a fost finalizata in cinci ani de catre urmatoarele versiuni: vehicul militar, vehicul de lunga, varful-camion, macara, Torpedo, Perkins, Saviem si motoare diesel Mercedes au fost utilizate pentru produse de export. In 1967, dupa ce modelele basculantele Roman: Carpati si Bucegi a devenit de moda veche, o noua oferta a fost lansat pentru un nou tip cuprinzand urmatoarele specificatii: capacitate de incarcare de 12-18 de tone, motor diesel, un taxi inainte, respectarea standardelor CEE-ONU.

In 1976 Instutull National de Motoare Termice (INMT) a produs noua basculanta Roman V8 de 360 CP (268 kW), motorul in cooperare cu compania austriaca AVL. Dupa 1989, fabrica de Brasov a inceput modificarea cabinei si a folosit motorul diesel Caterpillar. In anul 1999 camioanele Roman a luat locurile 2 si 3 in Rallye de Tunis. Din 2002, gama de camioane grele si autobasculantea avut o cabina nou remodelat, numita Millennium. Din decembrie 2005, Roman produce echipament camion militar pentru fortele militare irakiene.

Basculantele MAN

basculante MAN

Grupul MAN este unul dintre cei mai importanti jucatori din Europa in domeniul ingineriei industriale legate de transport, cu venituri de aproximativ 12 miliarde de euro in 2009. Ca un furnizor de camioane , autobuze, motoare diesel, masini turbo,basculante si unitati speciale de transmisie, MAN are aproximativ 47,700 de angajati din intreaga lume. Diviziile sale detin pozitii de conducere in pietele lor respective. MAN SE, Munchen, este listat in indicele DAX de capitaluri proprii, care cuprinde treizeci de companii lider stoc din Germania.

Sa ocupi primul loc in domeniul tehnologic al vehiculelor comerciale este un element major in strategia companiei MAN. Isi mentin rolul de pionierat prin recunoasterea cerintelor viitoare la o data timpurie si consecventa le punerea in aplicare in forma de valvataia raspandita de noi solutii si produse. Solutii inovatoare de transport pentru toate cererile de maine – acesta este scopul MAN Truck & Bus.

Inovatoare – prin cercetare si dezvoltare

Cu optimizarea constanta a solutiilor basculantelor MAN, desene si modele noi asigura o imbunatatire constanta in performanta, calitatea si economia produselor companiei. MAN Truck & Bus este angajata in cercetarea in domeniul materialelor, electronice si tehnologia informatiei si comunicare, prin dreptul la trafic si sistemele de ghidare de comunicare prin satelit. In dezvoltarea sistemelor de unitate de vehicule, de design, dezvoltare si inovare permanenta.

Activ – pentru mobilitate si siguranta

mobilitatea mare este acum o mare parte din economia globala de azi. Prin dezvoltarea si utilizarea tehnologiilor inovative de comunicare si de siguranta ne confruntam cu provocarile prezentate de crestere de trafic. Formele basculantelor MAN si mobilitatea garantiilor de siguranta ca un factor valoros in economia moderna si garanteaza clientilor sai siguranta completa chiar si pentru traficul de viitor.

Modern – prin competenta ecologice

Cu scopul de a ajunge la solutii noi si mai bune basculanta MAN lucreaza la concepte care sa conduca la reducerea consumului de carburant, emisiilor de gaze de esapament si zgomotului. Reciclarea si protectia mediului sunt caracteristici de abordare holistica a dezvoltarii companiei, fixate pe planificare si productie.

PS: Daca ai nevoie, am scris si un articol despre care sunt cele mai recomandate combinatoare. Ideal daca ai nevoie de echipament pentru terenul agricol.

Cum să cumperi basculante second hand? La ce trebuie să fii atent?

cum cumperi basculante second hand

Cumpararea unei basculante second hand poate fi usoara cu ajutorul informatiilor corecte si vei fi satisfacut ca veti cumpara un produs de calitate cu ajutorul acestor sfaturi.

Verificati legile locale despre basculante

Stiind care cerinte au fost stabilite de catre autoritatile locale cu privire la basculantele comerciale si non-comerciale, te va ajuta sa fiti mai bine pregatiti daca, de exemplu, vi se transporta o incarcatura de pe vehicul si un ofiter trebuie sa-l inspecteze dintr-un motiv sau altul.

Cauta online diverse preturi si diverse camioane

Utilizarea internetului este de nepretuit, ca un instrument de cercetare in cumpararea primei dumneavoastra basculanta second hand. Uita-te pentru imagini mari cu rezolutie mare. Acest lucru va ajuta sa vedeti defectele si deosebiti probabil, basculantele second hand foarte prost intretinute fata de cele mai bine intretinute. Pretul, anul si modelul de camion trebuie sa fie intotdeauna stabilite intr-o comparatie fata in fata cu alte modele pentru a ajuta la restrangerea optiunilor atunci cand va duceti la un parc auto de basculante second hand.

Mersul la o licitatie guvernamentala sau pe alte parcuri de vanzare
Exista mai multe considerente, care vor avea loc atunci cand vizitati un lot de vanzare, fie ca este vorba de o licitatie de guvern sau orice alt eveniment de vanzari. Verificati motorul si interesati-va despre caii putere, impreuna cu tipul de transmisie daca acestea sunt pe deplin functionale.

  • Este basculanta cu rama dubla? Acest termen se aplica pentru basculantele care au fost modificate sa nu se rupe in doua atunci cand este supraincarcata pentru un trannsport. Nu confundati cu un tractor care a fost modificat pentru a avea un pat dump pe el. Ia in considerare calitatea de cabinaei care o mentine.
  • Asigurati-va ca pneurile sunt in stare buna, astfel incat puteti sa puteti cumpara basculanta second hand, In cazul in care acestea nu sunt bune veti fi nevoit sa achizitionati altele sar va trebui sa stiti ca sunt foarte scumpe.
  • Faceti un test-drive, asemenea ca in cazul in care achizitionati un autoturism. Lucrurl acesta poate fi decisiv in luarea unei decizii finale.

O basculanta comerciala sau una non-comerciala nu reprezinta acelasi lucru, dar ambele au nevoie sa se incadreze in cerintele tale.. Tinand cont de pret, conditia vehiculului si insepctatul acesteia nu doar vizualizarea in fotografii online, va poate ajuta sa va asigurati ca veti lua o decizie de cumparare buna.

De unde poti imprumuta basculante in Bucuresti?

Transportul lucrurilor la un loc la altul sau transferul de materiale grele de la depozitele la magazine necesita utilizarea de vehicule grele cu capacitatea de a gestiona aceasta sarcina. In afara de aceasta, nevoia de a muta deseuri sau gunoi, departe de cartier ar necesita, de asemenea, utilizarea vehiculelor pentru a gestiona aceasta sarcina. Vehiculele grele folosite in aceste cazuri sunt numite basculante. Basculante pot fi utilizate in scopuri comerciale sau non-comercial si exista o gama larga de vehicule disponibile pentru inchirierea basculantelor. Acestea variaza in functie de remorci, camioane basculanta, excavatoare si tandem basculanta. Basculante cele mai comune care sunt utilizate sunt camioanele basculanta, care sunt mai degraba disponibile pe scara larga si care pot fi alese in functie de scopul pentru care este nevoie.

Daca aveti nevoie de o basculanta pentru cateva ore sau chiar zile, achizitionarea uneia nu poate fi economic. Prin urmare, inchirierea unei basculante va fi benefica. Basculante sunt disponibile in toate marimile, si puteti inchiria una bazata pe nevoile dumneavoastra. In cazul basculantelor mai mici, acestea sunt fabricate pe sasiul unui camion. Cel mai adesea, partea din spate a cabinei are un pat plat la spate, si la sfarsitul cabinei este un sistem de ridicare hidraulic.

Acest sistem de ridicare hidraulic ajuta in cazurile in care patul plat trebuie sa fie ridicat, iar sarcina trebuie sa fie descarcata. Basculante mai mici sunt mai putin costisitoare precum cele mai mari, care sunt fabricate pe sasiu de un camion. Basculante mai mari sunt folosite in scopuri comerciale pentru transportul de materiale grele. Ele necesita, in general, o licenta speciala pentru a functiona, in timp ce basculante mai mici necesita o licenta normala si acesta este unul dintre motivele pentru care costurile de inchiriere a basculantelor variaza.

Printre cele mai des intalnite basculantaedate spre inchiriere sunt dupa cum urmeaza: Basculanta Semi- remorca – Acest vehicul are un corp de otel, un set de instrumente unice si pneuri duble. Descarcatoarele Semi-remorca cu doua osii – Acest tip de basculanta este originar din Anhui, China, si are o capacitate de incarcare de aproximativ 23 de tone.

Inchirieri basculanta 6×4 Bucuresti – Aceasta este mica si are trei seturi de anvelope. Capacitatea de incarcare este de aproximativ 40 de tone si are intre 251 si 350 cai putere.Odata ce ati ales tipul de basculanta pe care doriti sa-l inchiriati, pe baza cerintelor dumneavoastra, asigurati-va ca soferul vehiculului are un permis valabil si ca firma care va ofera vehicululuide inchiriat are o reputatie buna.

Lasă un comentariu