Jocuri cu basculante

Hard Truck este o serie de simulatoare de jocuri cu basculante si jocuri video de curse publicat in Statele Unite de ValuSoft. Seria are in prezent trei transe lansate, si un al patrulea care urmeaza sa fie lansat in curand. Daca esti interesat de jocuri cu basculante, iata care sunt cele mai recomandate dintre acestea.

Jocuri cu basculante

In continuare iti voi prezenta care sunt cele mai populare jocuri cu basculante. Tine cont ca nu sunt chiar cele mai noi aparute, asadar grafica lasa de dorit insa gameplay-ul cu siguranta te va tine in suspans si-ti va oferi cel putin cateva ore de fun.

Hard Truck

Originalul Hard Truck a fost realizat de catre dezvoltatorul rus SoftLab-NSK, publicat de Buka Entertainment, si lansat pe 20 aprilie 1998. Acesta a subliniat cursele camion si basculante, desi a avut un mod in care jucatorul putea sa livreze marfa. Hartile au fost simple, de obicei, cu 2 sau 3 trasee pentru a ajunge la destinatii si nu a avut vreun model de trafic. Cu toate ca nu te ajuta sa intelegi cum sa cumperi basculante – cu siguranta te poate ajuta sa te relaxezi.

Hard Truck 2

Similar originalului, dar cu mai mult accent pe livrarea de bunuri. Politia a fost adauga hartii. Interesant, politia te urmareau pentru o perioada limitata de timp, dupa care dau pur si simplu renuntau si chemau un elicopter cu un Machine-Gun pentru a incerca sa incetineasca un jucator. De indata ce camionul jucatorului a fost aruncat in aer, ei scriu o simpla amenda. Jocul este mult mai cunoscut sub numele de „Hard Truck 2: King of Road” decat ca „Hard Truck”.

Hard Truck: 18 Wheels of Steel

cele mai recomandate jocuri cu basculante

In aceasta transa, optiunea de curse este indepartata complet si, in schimb, jocul se concentreaza pe livrarea de bunuri cu ajutorul camioanelor si basculantelor . Un model de trafic se adauga si jocul are, de asemenea, o simpla simulare de management al afacerilor, in cazul in care poti angaja soferi si le poti impune anumite rute pentru a face profit.

Exista si seria Euro Truck Simulator pentru doritor, in care de asemenea trebuie sa livrezi marfa.

Lasă un comentariu