Cosuri cadou, o solutie ideala pentru a pune un zambet pe chipul cuiva drag

Cadourile primite de Paste sau chiar si cu alte ocazii speciale nu sunt intotdeauna cele care ni le dorim. De foarte multe ori am fost pusi cu totii in situatia de a oferi cadou la randul nostru cadoul pe care l-am primit ori chiar uneori am fost nevoiti sa-l vindem desi nu e frumos, dar cand vorbim de cadouri mai scumpe care chiar nu ne plac, cred ca se accepta in cazul in care ne achizitionam altceva drept cadou de banii luati de pe el. Personal, consider ca e si mai aiurea sa tinem intr-o debara cadouri pe care nu le vom folosi niciodata.

Asa cum am primit noi cadouri de genul acesta, sunt sigura ca si noi la randul nostru am oferit celor dragi cadouri nu tocmai potrivite, poate aparatura electrocasnica de care nu aveau nevoie, poate o carte ce au citit-o deja, poate o bluza care nu sta bine pe persoana caruia i-am oferit-o si exemplele pot continua. O idee foarte buna este sa oferim cadouri ce consta in alimente si bauturi, deoarece acestea sunt produse ce pot fi consumate, putem afla destul de usor ce tip de gustari prefera persoana caruia ii vom oferi cadoul, ce tip de vin prefera la masa, etc., dar cum nu putem sa punem intr-o punga de plastic cateva produse din supermarket si sa mergem cu ele drept cadou v-as sugera cosurile cadou. Acestea reprezinta alternativa ideala pentru un cadou de care cu siguranta persoana care il va primi va fi incantata mai ales daca ii vom cunoaste gusturile si vom face alegerea perfecta.

Cosuri cadou

Am sa va propun mai jos un top 3 personal al cosurilor cadou oferite de Gourmetgift.ro. Topul este cu scop pur informativ, alegerea trebuie sa va apartina in totalitate. Ca sfat va pot da sa nu oferiti acelasi cos cadou celor dragi, incercati sa diversificati putin si toata lumea va fi multumita.

1. Cos cadou “All in one” – un cos cadou cu un nume destul de sugestiv, dar care cu siguranta poate fi catalogat drept numarul 1 din toate celelalte cosuri datorita produselor de calitate superioara pe care le contine cum ar fi: o sticla de vin de cea mai buna calitate Chianti Orange – Bordollese, o sticla de vin Cabernet Chile, o cutie de branza Brie, o cutie de branza Camembert, un cutit pentru branzeturi, o cutie de praline si alte produse de care cu siguranta se va bucura primitorul cadoului.

2. Cos cadou “Verona” – un cos cadou simplu cu doar 4 produse care compenseaza prin rafinament. Produsele acestui cos elegant sunt: o sticla de vin Terra Rosa (in editie limitata), branza cu mucegai nobil Caprice des Dieux, o cutie mica de panettone Loison si o tableta din ciocolata 100% naturala.

3. Cos cadou “Gourmet Junior” – un cos cadou special facut pentru a fi daruit de sarbatoarea crestina cea mai importanta din an, Pastele. Cosul “Gourmet Junior” contine vin spumant Andre Gallois, un panettone Milano, branza cu mucegai Bergader, terina de caprioara, salam Fuet si bomboane Heidi. Un cos bogat si aratos ce poate fi oferit oricarei persoane fara nici cea mai mica retinere. Este greu de crezut ca-l poate refuza cineva.

Lasă un comentariu