Hora Credit – împrumută bani online

Hora Credit este un serviciu de imprumuturi nebancare ce s-a lansat in anul 2016 si iti ofera ocazia sa obtii credite online.  Sumele ce pot fi imprumutate sunt cuprinse intre 100-3000 Ron pentru o perioada de 1-30 de zile.

Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine un astfel de credit este sa trimiti o copie de pe buletin si una de pe extrasul bancar, iar daca nu poti dovedi prin extrasul bancar veniturile, atunci va trebui sa aduci o alta dovata precum fluturasul de salariu care sa aiba stampila companiei la care lucrezi.

Stim cu totii cat este de greu sa te descurci in tara noastra mai ales cand ai un salariu mic si o familie mare. Foarte multe persoane fac imprumuturi in banca doar pentru a-si mai putea achizitiona unele lucruri esentiale, dar sunt nevoiti sa plateasca o dobanda destul de mare.

Vezi cat poti imprumuta cu Hora Credit – exista comisioane?

Inainte de a face un imprumut asigura-te ca ai intr-adevar nevoie de el. Este recomandat sa nu faci un imprumut daca vrei sa-ti achiti ratele pentru un alt credit, daca nu ai un venit sigur sau daca situatia ta financiara este una dificila.

hora-credit-romania

Daca nu iti permiti sa platesti un credit, indicat ar fi sa nu faci unul, pentru a nu te indatora peste masura.

Hora Credit sustine ca le ofera ocazia clientilor sa faca primul imprumut cu dobanda 0%. Pentru a putea beneficia de un astfel de imprumut trebuie sa ai varsta intre 19-75 de ani si sa locuiesti in Romania.

Ce dobanda percepe Hora Credit?

Daca te-ai decis sa faci un imprumut, este important sa verifici foarte bine ce dobanzi percep bancile sau institutiile financiare nebancare pe care le iei in calcul. Asigura-te ca faci cea mai buna alegere inainte de a face un astfel de pas, deoarece te-ai putea trezi ca platesti o dobanda uriasa.

Hora Credit sustine ca le ofera clientilor ce fac un prim imprumut, credite cu dobanda 0%, dar se pare ca totusi aceasta dobanda este de de 0,0001%. Incepand cu cel de-al doilea credit, dobanda va fi de 2% pe zi. Asfel pentru un imprumut de 1000 lei, dobanda va fi de 20 Lei pe zi.

Vezi ce zice Ioan despre Hora Credit – cat a platit in plus?

Plata trebuie facuta in termen de 30 de zile, iar daca doresti vei putea prelungi perioada imprumutului pana la maximum 360 de zile, dar va trebui sa platesti o suma minima de bani prevazuta in contract.

In cazul in care clientul intarzie cu plata,  Hora Credit isi rezerva dreptul de a aplica penalitati de 2% pentru fiecare zi de intarziere.

Daca doresti sa achiti mai devreme creditul atunci trebuie sa anunti operatorii Hora Credit prin email sau telefonic iar acestia iti vor recalcula dobanda aferenta.

Inainte de a face un credit citeste foarte bine conditiile generale si fii sigur ca iti permiti sa platesti costurile ce se impun.

Acte necesare pentru efectuarea unui imprumut

Pentru a beneficia de un imprumut de la Hora Credit ai nevoie doar de o copie scanata a cartii de identitate si de copia extrasului bancar de pe ultima luna. Daca esti la primul credit online Hora Credit atunci trebuie sa-ti faci un cont si sa incarci aceste copii sau sa le trimiti prin email.

Daca nu ai un extras bacar atunci poti trimite o copie de pe adeverinta de venit sau de pe fluturasul de salariu care sa aiba stampila societatii la care lucrezi.

Persoanele ce vor sa faca un imprumut la Hora Credit trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 19-75 de ani si sa locuiasca pe teritoriul Romaniei. Imprumutul se acorda doar titularului care solicita creditul.

Hora Credit va analiza situatia ta financiara, iar daca indeplinesti toate cerintele vei primi suma ceruta.

Hora Credit vs Provident

Diferenta principala dintre Hora Credit si Provident este ca la prima institutie financiara nebancara suma maxima ce poate fi imprumutata este de 3000 Ron, in timp ce la Provident poti imprumuta pana la 15,000 Ron.

De asemenea creditele facute la Hora Credit trebuie platite in maximum 30 de zile cu posibilitatea de prelungire pana la 360 de zile, iar la Provident perioada in care creditul trebuie achitat este de 24 de luni.

Daca vorbim de dobanda, atunci trebuie sa stii ca la Hora Credit aceasta este de 2% pe zi, iar la Provident dobanda este variabila in functie de suma de bani imprumutata si de perioada stabilita pentru returnarea banilor.

La Provident ai ocazia de a face un imprumut de 3000 Lei si sa-l platesti in termen de 62, 74 sau chiar 84 saptamani. Astfel in 62 de saptamani vei plati o rata de 87,05 lei pe saptamana ceea ce inseamna ca la final vei ajunge sa platesti 5396 Lei.

Daca faci un imprumut de 3000 lei la Hora Credit si il platesti in termen de 30 de zile, atunci ti se va aplica o dobanda de 2% pe zi (daca nu esti la primul credit facut la ei) si vei plati inapoi suma de 4800 Lei.

Daca singura solutie care ti-a ramas este sa faci un imprumut, atunci asigura-te ca alegi cea mai buna metoda pentru tine in functie de cati bani ai nevoie si de cat de repede iti poti achita creditul.

Care sunt parerile celor care au achizitionat un credit de la Hora Credit?

Asa cum era de asteptat parerile despre aceasta institutie financiara nebancara Hora Credit sunt impartite. Exista foarte multe persoane care din disperare fac imprumuturi pe care nu le pot plati si se trezesc cu dobanzi uriase.

Ssunt numeroase persoane ce recomanda Hora Credit pentru ca sustin ca au reusit sa treaca peste anumite situatii dificile folosindu-se de imprumutul facut la ei.

Multumita Hora Credit am reusit sa imi fac operatia de care aveam nevoie. Deoarece aveam nevoie urgenta de bani, iar la momentul respectiv situatia financiara nu imi permitea sa platesc suma de 3000 de lei deodata pentru operatie, Hora Credit mi-a oferit acesti bani. Acum starea mea de sanatate este foarte buna, creditul l-am platit la termen si cred ca am facut alegerea corecta, daca nu era aceasta institutie probabil nici acum nu reuseam sa ma operez.

Din pacate exista si persoane ce sustin ca Hora Credit le-a ingreunat situatia deoarece nu au avut posibilitatea de a plati suma de bani ce trebuia returnata la timp si s-au ales cu penalitati.

Este foarte important sa citesti cu atentie toate informatiile de pe contract inainte de a face un imprumut, pentru a evita astfel de situatii.

Lasă un comentariu