Top 5 efecte secundare ale shakeurilor pentru slabit

Unele persoane ar face orice pentru a slabi, inclusiv sa-si numere caloriile. Inainte, numaratul caloriilor insemna a tine evidenta tuturor alimentelor ingerate, de la mesele importante dar si de la gustarile dintre ele. Acum, odata cu intrarea pe piata a numeroaselor produse de slabit, a tine numarul consumului de calorii este usurat. Shakeurile pentru slabit sunt produse sub forma de pudra, preambalate si deja preparate care ofera un anumit numar de calorii intr-o portie.

Shakeurile pentru slabit au devenit faimoase ca fiind inlocuitori de mese din cauza ca sunt o cale convenabila de a inlocui mesele fara a fi nevoie sa gatiti sau sa mancati in oras. Inafara de asta, majoritatea acestor shakeuri promit scaderea in greutate ca fiind mai sigura si mai eficienta. Unele shakeuri pentru slabit sustin chiar ca sunt sigure chiar si pentru oamenii supraponderali care au diabet de tip 2.

Indiferent de cat de insistent sunteti, aceste shakeuri pentru slabit inca pot cauza efecte secundare la un moment dat. In timp ce puteti inlocui o masa sau doua cu aceste shakeuri, este inca important sa tineti cont de posibilele efecte secundare.
dieta-cu-morcovi

  1. Una dintre posibilele efecte secundare ale shakeurilor pentru slabit este oboseala. Daca corpul dumneavoastra este invatat cu un anumit numar de calorii pe zi, scaderea drastica a acestora va poate face sa obositi repede. De exemplu, renuntarea la cele 2000 de calorii obisnuite pe zi la 1000 cand incepeti sa va inlocuiti mesele cu astfel de shakeuri ar putea insemna ca nu ati consumat suficiente calorii pentru a face fata nivelului de activitate. Scaderea brusca a caloriilor provoaca in mod sigur scadere brusca de energie.
  2. Shakeurile pentru slabit pot avea efecte secundare si asupra sistemului digestiv. Aceste produse contin in mod normal intre 5 si 6 grame de fibre, in timp ce o persoana sanatoasa normala are nevoie de mai mult de 20 de grame pe zi. Schimbarea consumului de fibre poate cauza un adevarat haos in sistemul digestiv, cauzand diaree, constipatie si alte anormalitati ale intestinelor.
  3. Din cauza aromelor limitate, puteti avea diverse pofte. Inlocuirea a doua mese cu un shake pentru slabit este destul pentru a va face pofta de mancaruri care le puteati manca candva. Pofta este inamicul cel mai crancen in lupta pentru a slabi si odata ce pasiti gresit, riscul de a o face din nou este mare.
  4. Un alt efect secundar al acestor shakeuri este acela ca va face sa va simtiti plini si in regula din punct de vedere nutritional iar in realitate acestea nu pot inlocui mancarea naturala si proaspata. Cu toate ca aceste bauturi au fost create pentru a putea inlocui mesele, puteti inca avea deficiente nutritive. La urma urmelor, nimic nu poate concura cu un morcov sau o banana adevarata.
  5. In cele din urma, aceste shakeuri nu te vor invata niciodata cu obiceiuri alimentare sanatoase. Amintit-va sa mancati cate putin din toate grupurile majore de alimente. Odata ce ati ajuns la greutatea dorita si credeti ca nu mai aveti nevoie de aceste bauturi, greutatea se va intoarce in mod sigur pentru ca nu sunteti obisnuit cu alegeri bune in alimentatie. Odata ce nevoia de acest produs va disparea, veti avea nevoie de un fel de sprijin pentru a va mentine noua silueta.

Este evident ca aparitia shakeurilor pentru slabit a starnit destul de mult interes si controverse. Cu toate acestea, trebuie sa intelegeti ca un produs eficient de slabire trebuie sa fie capabil de a va sprijini pentru o perioada lunga de timp si nu doar sa va dea o reglare temporara.

Lasă un comentariu