Ce nu ai fi crezut să citeşti vreodată despre relaţii…

În fiecare zi vezi în diverse reviste sfaturi despre cum să cucereşti bărbatul care-ţi place, cum să-l faci să-ţi declare dragoste veşnică şi să-ţi pună inelul pe deget, iar apoi urmează lunga listă cu sfaturi despre cum să fii drăguţă şi docilă cu el ca să obţii toate astea. Greşit!

Docilitatea te va duce doar până în patul unui bărbat, nu şi la o familie clădită împreună cu el. De asemenea, dacă îţi doreşti să arăţi ce poţi şi să fii profesionistă în pat ca “să-l dai pe spate”, îţi recomand să te mai gândeşti o dată, pentru că …compatibilitatea e bună doar la transfuzii de sânge… Aşa că fii tu însăţi! Abilităţile tale sexuale poate îl vor aduce în patul tău mai mult de o dată, dar atât, nimic mai mult, de o relaţie serioasă nici nu poate fii vorba.

Dacă crezi că va apărea prinţul pe cal alb şi te va lua de soţie doar pentru că araţi bine, că ţi-ai investit toţi banii în haine şi accesorii, chiar dacă eşti plină de datorii, fiţe, istericale şi depresii şi că el îţi va rezolva toate aceste probleme mai gândeşte-te o dată – hai să fim serioşi! Ţine minte că haina nu-l face pe om, dar ţinuta, prestanţa, cultura, atitudinea, strălucirea – DA!

Persoana înţeleaptă este cea care creează armonie între cap, inimă şi corp. Femeia este întotdeauna cea care încearcă să se ascundă, iar bărbatul este cel care caută. Pentru el căutarea e o provocare. Bărbatul caută, convinge, scrie scrisori de dragoste, trimite cadouri şi face tot ce-i stă în putere; însă o dată ce e satisfăcut sexual, începe să nu-l mai intereseze.

Competenţa este lucrul cel mai atractiv la o femeie. Un bărbat care doreşte o relaţie serioasă se va uita mai întâi la competenţa femeii. El este chiar mai pretenţios şi chiar mai materialist decât tine. De soţie îşi va alege acea femeie care e capabilă să îi conducă casa, să îi crească copiii, să câştige proprii bani şi care să-l ajute şi să-l sprijine la nevoie. Daca ai crezut altceva – ghinion!

Important este să te respecţi tu în primul rând, apoi te va respecta şi el, iar dacă nu o face – lasă-l! Nu ai pierdut nimic. De asemenea, un bărbat care ţi se va simţi inferior nu va ştii să te aprecieze, pentru că e prea ocupat cu propriile frustrări – uită-l!

Mai mult decât sex şi bani oamenii îşi doresc să li se recunoască valoarea şi să fie apreciaţi. Dacă-l iubeşti arată-i că-l apreciezi ori de câte ori ai ocazia, fără să-ţi fie teamă că e prea mult sau că te repeţi. În viaţa de zi cu zi nu-ţi cere scuze pentru că ai o anumită părere, dacă vei trăi aşa vei avea remuşcări pentru scuzele cerute.

Bărbaţii adoră femeile puternice, deştepte, sexy, de care să fie mândrii în fiecare secundă, iar ca să deosebească o FEMEIE de restul, nu ţine de noroc, ci de chimie şi bun simţ. Doar ea va avea acces la inima lui. Pe “celelalte” bărbaţii le văd, le au sau le resping. Vorbim aici de standarde, cine judecă superficial îşi asumă riscuri mari şi pierderi pe măsură.

Dacă îi doreşti fericirea din tot sufletul, chiar dacă fericirea lui e alături de altcineva, dacă simpla lui prezenţă în apropierea ta te face să te simţi bine, dacă simţi că afară e soare (chiar dacă plouă) pentru simplul motiv că l-ai întâlnit, că aţi vorbit la telefon sau că ţi-a dat un mesaj – felicitări! Înseamnă că iubeşti necondiţionat.

Întrebarea care “se cere” este – ai puterea asta, poţi iubi necondiţionat…?

Lasă un comentariu