Dust Bot – aspirator robot

Dust Bot este un aspirator robot, de mici dimensiuni, care poate patrunde in locuri mai greu de curatat.  In urma cu vreo cativa ani, vedem aspiratoare robot prin filme si ma gandeam cand vor ajunge acestea si la noi.

Vezi aici cat costa Dust Bot

Chiar daca nu se poate spune ca sunt atat de comune (nici in alte tari nu sunt, deci nu trebuie sa ne incredem in filme), acestea se gasesc acum destul de usor.  In plus, pretul lor este unul mai mult decat acceptabil, asa ca nici nu trebui sa faci cine stie ce investitie pentru un model decent.

Citeste si parerile clientilor despre Dust Bot

Dust Bot este un astfel de aspirator robot si pretul sau este chiar mai scazut decat cel al unui model adevarat. Pe de-o parte, nici  nu are o putere se aspirare atat de mare si nu il poti folosi cand faci curatenie generala, dar pana la urma, doar soft-ul sau costa un pic, deci tot poate sa merite investitia.

Despre Dust Bot

Dust Bot Aspirator RobotAspiratorul este micut si nu are un panou de control complicat. De fapt, acesta este extrem simplu si vine cu un singur buton, cel pentru pornit.

Asta inseamna ca nu vei putea sa setezi diferite trepte de putere, ci doar sa pornesti aparatul si sa il lasi liber sa isi faca treaba prin casa. Dimensiunile cu adevarat minione ii permit sa se strecoare foarte usor pe sub mobila, sa intre si sa curate sub pat sau in zonele mai greu accesibile.

Si chiar atunci cand acesta se loveste de un obstacol, este suficient de inteligent pentru a invata sa il ocoleasca.

Mod de functionare Dust Bot

Pe langa faptul ca poate sa aspire praful si mizeria de dimensiuni mici, aparatul are si o laveta cu care sterge zonele in care ajunge. Aceasta este foarte simplu de “montat”, poate sa fie oricand data jos, spalata si refolosita.

Asadar, exista cele mai mari sansa ca locuinta sa fie mai curata cu Dust Bot, dar conteaza foarte mult si cum o tii tu.

Sa nu uitam ca nu discutam despre un aspirator foarte puternic, ci despre unul micut. Acesta nu poate sa curate o casa destul de prafuita, dar poate sa aiba grija de una care este deja ingrijita.

Dust Bot Aspirator

Astfel, vei face curat mai rar si vei depune mai putin efort cand te apuci de asa ceva. Exista insa si minusuri de care te lovesti. Poate cel mai important este ca producatorul ofera extrem de putine detalii in legatura cu acest model, caz in care unii posibili cumparatori vor fi probabil dezamagiti.

Concluzii Dust Bot

Dust Bot nu este un aparat extraordinar, dar cred ca nici nu ai nevoie de asa ceva. Cert este ca isi face treaba si nu costa atat de mult. Laveta de microfibra sterge foarte usor podelele si poate sa fie spalata pentru o utilizare indelungata.

Poate ca unii se asteapta la un produs mai complex, dar cateodata ceva simplu este si cel mai bine venit. Asa ca as spune ca merita sa incerci Dust Bot, dar cu asteptarile corecte de la micul robot.

Pro Dust Bot
  • Simplu de utilizat
  • Destul de inteligent pentru pretul sau

Contra Dust Bot

  • Producatorii ofera putine informatii despre el in prezentare

Lasă un comentariu