2 Sfaturi Importante Pentru a Scăpa de Kilogramele În Plus

Primul pas pentru realizarea oricărui scop este de al stabili. Doar spunând că începi să faci exerciții, nu este destul. Spune în schimb “scopul meu este de a învăța să fac 10 flotări pe zi” sau “scopul meu este de a avea pătrățele pe abdomen“. Stabilește un obiectiv bine definit și scrie-l pe o foaie de hârtie. Nu vă puteți imagina cât de important poate să fie să îți faci o mică listă. Spunând sau gândind un obiectiv, este un lucru, dar în schimb scriindu-le pe o foaie de hârtie este mult mai tangibil și te motivează să îți atingi scopul propus. Puneți biletul/memento-ul undeva unde vă puteți întâlni cu el și îl puteți vedea pe tot parcursul zilei, astfel încât să nu aveți scuză că ați uitat.

Mulți oameni se plâng că nu reușesc să slăbească, dar adevărul este că nici nu încearcă suficient. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să scapi de această problemă.

Pune-ți un “Deadline”

Fiecare obiectiv trebuie să aibă un deadline. Seful tău nu îți dă nici un obiectiv de îndeplinit fără un deadline. De ce nu ai proceda la fel în legătură cu exercițiul fizic, forțându-te să obții ceea ce ți-ai planificat. Dacă dorești să slăbești 10 kg până la Crăciun atunci fă să fie acesta obiectivul tău și setează-ți un deadline. Cu cât amâni mai mult, este din ce în ce mai greu să ai un rezultat. Poți spune că vei pierde din greutate pe parcursul a 3 ani, fără a face nimic excepțional, dar dacă spui că vei pierde 10 kg înainte de Crăciun, sunt mai multe șanse să o faci. Acum, nu vă puneți nici obiective ridicole. Este imposibil să pierzi 10 kg în 2 zile, și dacă este posibil, probabil nu ar fi cea mai sănătoasă metodă pentru sănătatea ta. Acordă-ți timp, dar nu prea mult!

Programează-ți Timpul pentru a Realiza Rutina

Setează-ți un anumit timp al zilei pentru a realiza antrenamentele. Cu ajutorul acestei programări zilnice a rutinei, nu ai nici o scuză să sari peste ea. Înțeleg că intervin anumite situații când nu ai timp să mergi la sală sau să faci de mâncare, dar notând și setând timpul în agendă, vei ține cont de acest lucru că fiind o rutină zilnică. Cu toate astea, nu vei putea folosi scuza că nu ai destul timp pentru sănătatea ta. Îți garantez că vei avea, pur și simplu nu vrei cu adevărat să îți faci timp pentru așa ceva.

Dacă doriți să vă atingeți obiectivele, veți găsi timpul necesar!

Lasă un comentariu