Bicicleta eliptică Cross P Kettler

Doreşti să te simţi confortabil/-ă în pielea ta si plin/-ă de viaţă? Increderea de sine este importantă pentru a fi fericit şi implinit iar acest lucru este posibil doar cu bicicleta eliptică Cross P Kettler. Bicicleta este dedicată în mod special persoanelor care au foarte puţin timp liber , dar care ar face orice sa poată beneficia şi de acesta. Cross P Kettler este bicicleta dedicată persoanelor casnice care nu au timp sa mearga la sală. Cred ca mulţi dintre voi se inscriu în această categorie din cauza vieţii aglomerate pe care o trăim.

Utilizarea bicicletei eliptice si componentele acesteia

Ghidonul bicicletei eliptice Cross P Kettler este unul dublu funcţionabil atat fix cât şi mobil. Bicicleta nu are scaun, așadar exercițiile se fac doar în picioare. Pedalatul la acest tip de bicicletă eliptică este un exerciţiu care combină tonifierea muschilor din partea de sus şi jos a corpului dar şi antrenamentul cardio, mişcarea fiind una lentă, articulaţiile neavand de suferit, precum se poate întampla în cazul altor biciclete fitness.

ghidon Cross P Kettler

Dacă nu ești un cunoscător ai spune că bicicleta este foarte identica cu un stepper, dar cu toate acestea există foarte mult diferențe între ele. Realizarea exercițiilor se poate face în mai multe moduri, în funcție de necesitățiile fiecăruia. Pentru a alege bicicleta cea mai bună trebuie sa ți cont de nevoile tale, astfel încât antrenamentul sa aiba cele mai bune rezultate. Ghidonul reglabil o face la fel de ușor și confortabil de utilizat precum și bicicleta de fitness Kettler Axos Rotus M.

Sistem de rezistență magnetic şi manual

Bicicleta eliptică Cross P Kettler are inclus un sistem de frânare de tip magnetic dependend de viteza, cu rezistenţă, bicicleta fiind ajustabilă în 16 trepte putând astfel să exerciți orice antrenament dorești. Aparatul are masa volantei de doar 14 kg.

Consola şi moduri de antrenament

Bicicleta eliptica cross p Kettler consolaConsola acestei biciclete cuprinde 8 programe de antrenament, în acest fel clienţii noştrii având posibilitatea de a alege programul perfect pentru nevoile lor. Pe consolă poţi observa pe parcursul antrenamentelor timpul, viteza de pedalare , numărul de calorii arse pe minut, precum şi nivelul pulsului. Vei fi mereu la curent cu toate informaţiile!

Daca obiectivul tău principal este să arzi calorii şi să scazi în greutate, bicicleta eliptică Cross P Kettler este o alegere mai bună decât stepperul. Vei arde mai multe calorii! Studiile arată că bicicleta eliptică este mult mai benefică faţă de un stepper. Unul dintre studiile făcute este cel din anul 2004, realizat de specialiştii de la Hardvard care au demonstrat că în 30 de minute de exerciţii realizate cu o bicicletă eliptică se vor arde în jur de 350 de calorii, pentru o persoană cu o greutate de 70 de kg. În schimb în acelaşi interval de timp respectiv 30 de minute, dar antrenamentul realizandu-se pe un stepper, o persoană cu o greutate de 70 de kg va ajunge sa ardă 250 de calorii.

Bicicleta eliptică te poate ajuta sa slăbeşti cu 50% mai mult decât te poate ajuta stepperul! Atât de simplu şi rapid, iar partea cea mai bună este că totul se întamplă în sufrageria ta. Asta nu înseamnă că celelalte produse nu sunt eficiente. De exemplu, aparatul de de fitness Total Fit este considerat foarte eficient.

De ce Kettler?

Kettler a fost şi va rămâne unul dintre cei mai mari producatori de aparate fitness din lume. Cu o vechime de peste 60 de ani în urmă continua să îşi păstreze clientela. Marca KETTLER reprezintă design, stil, durabilitate si nu în ultimul rând calitate, fiind recunoscută in toată lumea. Prima bicicletă fitness aparută a fost creată de către producătorul Kettler în anul 1977. Compania a colaborat cu firme mari precum Samsung si BMW, asadar cu siguranţă este o companie cu renume iar calitatea rămâne un factor foarte important în alegerea unui produs. Acesta a mai conceput de asemenea și are produse la care am facut review aici, cum ar fi bicicleta de fitness Kettle Cycle M.

Bicicleta eliptica Cross P Kettler – Detalii

Bicicleta eliptică Cross P Kettler oferă o gamă vastă de niveluri de rezistenţă. Acest aparat este dedicat persoanelor care doresc să slăbească, să-şi menţină formele corpului şi să îşi tonifieze musculatura. Cu ajutorul acestui aparat poţi avea un stil de viaţă sănătos. Tot ce trebuie sa faci este să achiziţionezi această bicicletă si viaţa ta se va schimba radical. Verifică prețul aici.

Bicicleta eliptica Cross P Kettler – Caracteristici:

 • Funcţii: măsurare timp, distanţa parcursă, viteza, viteza de pedalare;
 • Măsurare puls: senzori puls incorporati, clips ureche inclus;
 • Receptor Polar: nu
 • Afisaj: LCD
 • Funcţii afişate: 7
 • Programe antrenament: 12
 • Profile utilizator: 4
 • Tastatura: rezistenţă la transpiraţie
 • Conectare PC: nu
 • Culoare: gri şi negru
 • Sistem frânare: magnetic motorizat
 • Greutate volantă: 14 Kg
 • Setare rezistenţă: 1-16 controlată de computer
 • Alimentare: 230V
 • Dimensiuni: L 132 x l 62 x H 169 cm
 • Greutate maximă utilizator: 130 Kg

Lasă un comentariu