Bicicleta fitness Kettler Cycle M – Păreri, Caracteristici, Sfaturi

Bicicleta fitness Kettler Cycle M a fost concepută pentru a oferii cele mai esențiale antrenamente pentru o varietate de consumatori cu diferite înălțimi și tipuri de corp. Bicicleta fitness KettlerCycleMO opțiune a producătorilor care a devenit foarte populară, în ceea ce privește design-ul unei biciclete fitness, este faptul că se concentrează mai mult pe ajustabilitate și confort. În mod normal te aștepți ca doar scaunul să poată fi reglat după înălțime, dar modelul Kettler Cycle M este dotat cu opțiune și pentru ghidon. Are așadar funcții foarte convenabile de utiliare, precum și aparatul de fitness Total Fit.

Acest lucru se poate face doar printr-o simplă deșurubare a rotiței care se află sub consolă, astfel încât îți poți regla ghidonul la unghiul dorit pentru a pedala într-o poziție confortabilă. Ajustarea unghiului în care se află ghidonul se poate face chiar în timpul exercițiului fără a-l întrerupe, dacă simți că nu stai într-o poziție bună pentru spate sau dacă dorești să faci exerciții la o intensitate mare.

Ghidonul ajustabil simplifică modul prin care monitorizează senzorii, bătăile inimii. Senzorii se află pe ghidon iar dacă aceștia sunt atinși din poziția corectă atunci și afișajele sunt reale.

În timp ce ghidonul poate fi așa ușor ajustat la bicicleta fitness Kettler Cycle M, la fel de reglabil este și scaunul . Înălțimea corectă a scaunului în timpul pedalării este foarte importantă pentru că asigură mișcări naturale, așadar poziția ta va fi confortabilă.

Sistem de rezistență magnetic și manual

Având în vedere că această bicicletă este dotată cu sistem de rezistență magnetic , nu trebuie să îți faci griji în privința zgomotului, este foarte silențioasă în timpul utilizării. Rezistența poate fi crescută sau scăzută învârtind a doua rotiță mai mare, de sub consolă, imediat sub cea cu ajutorul căreia ajustezi ghidonul.

Datorită faptului că rezistența magnetică poate fi reglată manual, bicicleta fitness Kettler Cycle M are o consolă mult mai simplu de utilizat și de învățat.
Cele 8 trepte de dificultate, arată faptul că această bicicletă staționară este potrivită pe toate nivelele de condiție fizică.

Un alt aparat eficient pentru fitness, cu toate că nu este o bicicletă, e aparatul Swing Maxx Basic. Poți citi mai multe despre acesta aici:

Swing Maxx Basic – aparat multifuncțional pentru antrenarea musculaturii

Consola și moduri de antrenament

KettlerCycleM ConsolaAmbele, display-ul LCD și aranjarea butoanelor au fost păstrate cât de simplu posibil pe bicicleta Kettler Cycle M.

Nu este cazul să vă setați profil, program de antrenamente sau să introduceți anumite măsurători înainte de a începe, pur și simplu pedalați. Odată ce ați început antrenamentul veți vedea pe ecran cele mai importante informații de care aveți nevoie, cum ar fi, timpul, distanța, viteza și energia consumată, data și ora.

Poți deveni foarte ușor dependent de această bicicletă deoarece, monitorizează și înregistrează nivelele tale fitness de fiecare dată când o folosești, îți oferă un punctaj astfel încât poți observa evoluția ta în acest sport.

De ce să alegi bicicleta fitness Kettler ?

Kettler sunt cunoscute ca produse de înaltă calitate și durabile. Toate aparatele Kettler sunt testate la cele mai înalte standarde germane (TUV) așa că este foarte greu să te îndoiești în privința calității acestora. Pentru liniștea ta sufletească, toate aparatele Kettler au garanție pe fiecare piesă în parte timp de 2 ani de zile, garantat!

despre bicicleta Kettler Cycle M

Bicicleta fitness Kettler Cycle M – detalii

Bicicleta Kettler Cycle M oferă câteva ajustări esențiale, diferite nivele de rezistență, ecranizează și monitorizează toate activitatiile tale astfel încât este foarte utilă pentru antrenamentele zilnice. Un alt beneficiu al acestei biciclete este faptul că nu trebuie conectată la nici un fel de sursă de energie deoarece, ecranul și rezistența nu necesită curent pentru a funcționa. Cântărind doar 30 de kilograme, este destul de ușor să fie mutată în altă poziție sau într-un alt colț al camerei în momentul utilizării. Dacă te încântă majoritatea opțiunilor de pe această bicicletă dar totuși vrei niște programe de antrenament în plus, atunci s-ar putea să te intereseze Kettler Cycle P.

Kettler Cycle M-Caracteristici

  • Afișarea continuă a timpului, a distanței parcurse, a vitezei, viteza de pedalare și consumul energiei;
  • Măsurarea pulsului cu ajutorul senzorilor de pe mânere;
  • Avertizare vizuală în momentul în care ritmul cardiac este alert;
  • Sistem de frânare magnetic , dependent de viteză cu rezistență reglabilă în 8 trepte;
  • Computer de antrenament care afișează 6 caracteristici;
  • Greutatea produsului: 30 kg;
  • Greutatea maximă a utilizatorului: 110 kg;
  • Dimensiunile produsului: 80 cm (lungime) x 60 cm (lățime) x 144 cm (înălțime).

Este important de asemenea și ce porți în timpul exercițiilor. Poți încerca maioul pentru fitness Power Slender, pentru a crește performanțele sportive.

Lasă un comentariu