Bicicleta magnetică Kettler Axos Rotus M – Păreri și Sfaturi

Kettler Axos Rotus M este bicicleta dedicată în mod special persoanelor casnice fiind astfel aliatul ideal în lupta cu kilogramele care vă incomodează.

Scaunul si ghidonul ajustabil

În ziua de astăzi oamenii pun foarte mare accent pe calitate , dar în mod special și pe aspect. Bicicleta magnetică Kettler Axos Rotus M are un design foarte plăcut și se potrivește perfect în orice casă. Ghidonul și scaunul fiind reglabile îi permit persoanei să își continue antrenamentul fără oprire, făcând aceste ajustări chiar în timpul exercițiilor.

Kettler Axos Rotus M ghidon

Pentru executarea bună a exercițiilor scaunul trebuie să fie la înălțimea corespunzătoare , așează-te pe el, astfel încât de îndată ce pui tălpile jos genunchii trebuie să fie foarte puțin îndoiți . Dacă scaunul va fi fixat prea înalt atunci genunchii tăi vor fi forțați, astfel vei pune o presiune prea mare asupra articulației. De îndată ce ți-ai fixat bicicleta ești gata pentru antrenament.

Dacă ești o persoană care variază tipul de exerciții destul de des, atunci acest produs este cu siguranță ceea ce cauți. Nu o să te plictisești în timpul antrenamentului datorită acestui aparat!

Sistem de rezistentă magnetic și manual

despre bicicleta Kettler Axos Rotus M

Dacă ești o persoană stresată , zgomotul poate fi factorul care te influențează să nu continui antrenamentul. Acest lucru nu se întâmplă cu bicicleta magnetică Kettler Axos Rotus M deoarece este echipată cu un sistem de rezistență magnetic în 8 trepte, astfel încât permite ca antrenamentul să se desfășoare în gradul de intensitate dorit, și desigur este o bicicletă silențioasă. Bicicleta este echipată și cu un sistem de monitorizare a ritmnului cardiac pe ghidon, așa cum are și bicicleta pentru fitness Kettle Cycler M.

Avertizarea vizuală în caz de depășire a nivelului maxim al pulsului, este sistemul de siguranță pentru om, astfel încât nu îți pune în pericol sănătatea. Sănătatea trebuie să fie pe primul loc!

Consola și moduri de antrenament

Acesta este tipul de bicicletă care nu necesită foarte multe cunostiinte a consolei. Oricine poate să o folosesca! De îndată ce începi să pedalezi bicileta pornește, fără să fie programată pe un anumit mod de antrenament.

Pe consolă sunt date informații utile: nivelul pulsului, distanța parcusa, caloriile arse, timpul , data și ora. Desigur, poți să îți selectezi programul dorit în funcție de necesități. Poate vei avea zile în care vrei să arzi mai multe calorii. Însă timpul dedicat pedalatului pe bicicletă depinde foarte mult și de obiectivul tău, dacă acesta este slăbirea, recuperarea după o accidentare sau menținerea.

De ce să alegi bicicleta fitness Kettler Axos Rotus M?

caracteristici bicicleta Kettler Axos Rotus M

Kettler este brandul lider în echipamente de fitness, în special pentru acasă. Vei avea un expert în fitness la tine acasă. Această marcă este caracterizată prin calitate, durabilitate și stil, fiind astfel recunoscută la nivel global.

Imaginea companiei este reprezentată prin intermediul produselor sale, produsele sunt concepute în așa fel încât să poată conserva energie și resurse. Bicicleta magnetică Kettler Axox M este accesibilă tutror fiind astfel partenerul ideal pentru copii, părinți sau bunici. Bicicleta Axos Rotus M este ceea ce ai nevoie pentru a putea face antrenamentele la orice oră din zi.

Atât de simplu și totuși atât de eficient! Este soluția perfectă pentru persoanele care nu dispun de prea mult timp. La fel de simplu precum și aparatul pentru fitness Total Crunch, conceput pentru întărirea abdomenului.

Bicicleta magnetică Kettler Axos Rotus M – caracteristici

 • Computer LCD cu afișaj permanet a 5 funcții , indică: timpul, distanța, pulsul, viteza și caloriile consummate;
 • Sistem magnetic de îngreunare în 8 trepte;
 • Volantă de 6 kg;
 • Senzori de monitorizare a ritmului cardiac pe ghidon (palmar);
 • Funcția Recovery notarea la sfârșitul antrenamentului cu notă de fitness de la 1 la 6;
 • Tastatură cu membrană protectoare contra transpirației;
 • Avertizare sonoră în caz de depășire a nivelului maxim al pulsului;
 • Greutate maximă admisă pe aparat: 110 kg;
 • Ghidon reglabil;
 • Roți pentru transport în față și rozete pentru planeitate în față;
 • Dimensiuni: 86x59x142 cm ( L xlxh );
 • Greutate produs 25kg.

Lasă un comentariu