3D Smart Magnifier – amplificator de imagine pentru smartphone

3D Smart Magnifier este o lupă optică ce face ca imaginea de pe smartphone să se vadă mult mai mare. Poate mări ecranul telefonului de până la 3 ori, pentru ca filmele, videoclipurile și fotografiile să fie mai ușor de vizionat. Deoarece este compact, acest amplificator de imagine, poate fi transportat în orice geantă, deci îl poți lua cu tine chiar și atunci când mergi în vacanță.

Îți place să te uiți la filme și videoclipuri pe telefonul mobil? Ți-ar plăcea ca ecranul telefonului să fie mai mare pentru ca filmul preferat să poată fi mai ușor de vizionat? Atunci s-ar putea să ai nevoie de un amplificator de imagine pentru smartphone.

Printr-un amplificator, imaginea de pe telefonul mobil este mărită. Pe lângă faptul că totul se vede mult mai clar, ochii sunt mai protejați. Stând prea aproape de ecranul telefonului mobil, poți avea probleme cu ochii, știi deja acest lucru.

Existe pe piață diferite produse ce măresc imaginea de pe telefonul mobil, 3D Smart Magnifier se numără printre ele. În rândurile următoare vom vorbi pe larg despre acest produs. Dacă tu consideri că acest amplificator de imagine este potrivit pentru tine, îl poți comanda de pe site-ul oficial al producătorilor.

Ce este 3D Smart Magnifier?

3D Smart Magnifier este un amplificator de imagine potrivit pentru orice telefon mobil inteligent, indiferent de dimensiunile ecranului. Folosind acest amplificator, smartphone-ul vadeveni o tabletă mai mare.

Deoarece mărește ecranul telefonului mobil de 2-3 ori, 3D Smart Magnifier este ideal pentru vizionarea flmelor, videoclipurilor, imaginilor sau pentru cititul cărților online.

amplificator imagineAceastă lupă optică este compactă, multifuncțională și de calitate, ne asigură producătorii. Având dimensiuni reduse, lupa încape într-o geantă, deci poate fi transportată oriunde. O poți lua cu tine chiar și atunci când mergi în vacanță.

Citește și despre Phone Joystick – este un joystick wireless ideal pentru pasionații de jocuri pe telefonul mobil – vezi de unde îl poți cumpăra și cât costă.

3D Smart Magnifier este multifunțională și poate fi folosită atât ca lupă, cât și ca suport pentru telefonul mobil. Materialul folosit la crearea acestui amplificator, este tetrapoliuretan ecologic.

Imaginea amplificată este foarte clară și are o rezoluție bună, ne asigură prouducătorii. Desigur, este posibil ca unii să nu fie foarte încantați de acest produs și să descopere, atunci când intră în posesia lui, că nu se ridică la nivelul așteptărilor lor.

Normal ar trebui ca aceștia să-și primeasca banii înapoi dacă returnează produsul. Din păcate pe site nu se precizează nimic despre retur și nici nu este afișat un număr de telefon la care să poate suna cei care au nevoie de informații suplimentare.

Tocmai de aceea, le recomand celor ce achiziționează acest produs, să ceară mai multe detalii operatorului call-center care-i va contacta pentru confirmarea comenzii.

3D Smart Magnifier – avantaje și beneficii

Folosind 3D Smart Magnifier, vei putea vedea toate imaginile și videoclipurile de pe telefonul tău mobil exact ca pe o tabletă. Acestă lupă funcționează ca proiector și poate să mărească ecranul telefonului chiar și de 3 ori.

amplificator imagineDeoarece 3D Smart Magnifier folosește o tehnologie de mărire optică modernă, imaginea este foarte clară și dinamică. Prin urmare, nu sunt observate diferențe în calitatea imaginii pe telefonul mobil și 3D Smart Magnifier.

Având un ecran mai mare, acest produs previne încordarea ochilor. Poți folosi acest amplificator de imagine acasă pentru a vedea filmul preferat, la cafenea, la întâlnirea cu prietenii sau în vacanță.

Așa cum spuneam și în rândurile de mai sus, 3D Smart Magnifier are dimensiuni reduse și poate fi pus în orice geantă.

De asemenea, acest amplificator este confecționat din materiale de calitate, deci este un produs sigur și longeviv ce paote fi folosit mult timp.

Acest produs este ideal chiar și pentru persoanele în vârstă care vor să citească diferite cărți online, dar nu văd prea bine pe ecranul mic al telefonului mobil. Din fericire, cu ajutorul amplificatorului 3D Smart Magnifier poți modifica dimensiunile ecranului, după propriile preferințe.

Dacă ți se pare interesant acest produs, găsești mai multe detalii despre el pe site-ul oficial al producătorilor. Aici este afișat și prețul prodisului. Nu te grăbi să-l comanzi de frică să nu pierzi oferta afișată pe site. Chiar dacă teoretic aceasta ofertă expiră în câteva ore, prețul rămâne neschimbat.

Așadar, analizează cu atenție produsul și comandă-l doar dacă ești sigur că este potrivit pentru tine.

Caracteristici:

  • Dimensiuni – 26 x 19 cm
  • Diagonală ecran – 12 cm
  • Compatibilitate – orice smartphone
  • Material – lemn ecologic, termopoliuretan
  • Baterie – nu
  • Acoperire lupă – acril

3D Smart Magnifier – mod de utilizare

Pe pagina producătorilor nu am găsit informații privind modul de utilizare al acestui produs, însă aceste detalii ți le poate oferi operatorul call-center care te va contacta pentru confirmarea comenzii (dacă te hotărăști să cumperi produsul).

De asemenea, îți recomand să citești cu atenție și informațiile de pe ambalaj sau manualul de instrucțiuni.

Păreri despre 3D Smart Magnifier

lupa amplificator telefon 3D Smart MagnifierAm căutat pe internet, părerile oamenilor despre 3D Smart Magnifier. Din păcate nu am găsit prea multe comentarii despre acest produs pe internet. De fapt, doar pe site-ul oficial al producătorilor, sunt afișate câteva comentarii.

Citindu-le mi-am dat seama că toate sunt pozitive. Asta înseamnă că toți cei care și-au comandat acest produs au fost mulțumiți de el? Sigur că nu. Înseamnă doar că sunt șterse sau nu sunt aprobate, comentariile negative.

Mulți dintre cei care vând produse online, folosesc această strategie pentru a-și atrage clienții. Totuși, trebuie să fim conștienți că gusturile oamenilor sunt diferite și nu trebuie să ținem mereu cont de părerile lor.

Cum comand 3D Smart Magnifier – preț?

Acest produs se vinde doar pe internet, mai exact pe site-ul oficial al producătorilor. Dacă vrei să intri in posesia acestui produs, accesează pagina oficială 3D Smart Magnifier și completează formularul de comandă cu numele și numărul tău de telefon.

În câteva minute vei fi contactat de un operator call-center pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor legate de livrarea coletului. 3D Smart Magnifier costă 140 Ron. Probabil la acest preț se mai adaugă și taxa de livrare.

Plata se face la primirea coletului. Mai multe detalii îți poate oferi operatorul call-center care te va contacta pentru confirmarea comenzii. Dacă mai ai și alte întrebări, i le poți adresa acestuia.

Lasă un comentariu