Dulapul de baie – Unde trebuie așezat?

Dulapul de baie are diverse marimi si dotari pentru a ajuta proprietarul cat mai mult. Acesta detine anumite dotari pentru a putea fi utilizat pentru un numar mai mare de activitati. Lavoarul este chiuveta care este montata intr-un dulap de baie prevazut cu o asemenea posibilitate. Lavoarul este disponibil doar impreuna cu dulapul de baie, de aceea se numeste dulap de baie cu lavoar.,

Unde este plasat dulapul de baie?

De cele mai multe ori dulapul de baie nu este suspendat in baie ci este asezat pe podea. Acesta a fost conceput special pentru a mai elibera baia de elementele care nu isi au locul acolo. Având în vedere că de anumite aparate nu ai cum să scapi din baie, de exemplu de mașina de spălat, este important să depozitezi alte accesorii sau electrocasnice mai mici și mobile pentru a face mai mult spațiu. Pentru a econimisi si mai mult spatiu in baie desingnerii pentru decoratii interioare s-au gandit sa monteze o chiveta deasupra dulapului de baie. Chiuveta isi are locul bine meritat, aceasta fiind conectata la reteau de apa a locuintei precum este orice chiuveta. Diferenta o face ca in locul piciorului de sprijin pentru chuveta sau picioarelor de sprijin dupa caz, chiuveta denumita lavoar are un dulap pentru a o sputea sprijinii.

Dulapurile de baie cu lavoar au dezvoltat foarte mult conceptia veche despre dulapuri ceea ce a facut ca dulapurile de baie cu lavoar sa fie din ce in ce mai cautate si prezente in toate baile din fiecare locuinta. Daca pana acum dulapul de baie cu lavoar era doar un capriciu astazi el este o adevarata necesitate, deoarece ajuta proprietarii sa-si elebereze baia foarte mult. Cine nu prefera o camera spatioasa, fie ea si o baie?

Lasă un comentariu