Insta Killer – ține insectele la distanță și omoară țânțarii

Insta Killer este un set format din două aparate cu lumină UV ce țin insectele la distanță și asigură un somn liniștit întreaga noapte. Impulsurile electromagnetice emise de aparatul Insta Killer acționează asupra sistemului nervos al rozătoarelor. Aparatul poate fi folosit atât în casă, cât și în grădină.

Pe măsură ce vremea se încălzește, încep să apară insectele. Deschidem geamurile mult mai des, iar oaspeții neinvitați ne intră in casă. Pentru a preveni apariția acestora, trebuie să menținem curățenia în casă.

Firimiturile de pe pervaz sau de pe jos, atrag furnicile, gândacii și alte insecte nedorite. De aceea, trebuie să ne asigurăm că nu rămâne nicio firimitură nicăieri.

De asemenea, ar fi bine să păstrăm, făina, cerealele și alte produse în recipiente etanșe pentru a preveni apariția moliilor. În ceea ce privește țânțarii, aceștia pot fi ținuți departe de casă, dacă ne punem plase la geamuri.

Desigur, pentru a ține insectele la distanță, putem folosi și diferite aparate cu impulsuri electromagnetice și lumină UV. Despre un astfel de aparat vom vorbi, pe larg, în rândurile de mai jos. Cei care l-au creat susțin că este foarte eficient și nu trebuie să lipsească din nicio casă.

Despre Insta Killer

Insta Killer îți permite să dormi liniștit întreaga noapte, deoarece ține insectele la distanță. Acest aparat cu lumină UV și ultrasunete folosește o tehnologie specială ce îndepărtează insectele și rozătoarele. Prin urmare, țânțarii, viespele, gândacii, păianjenii, șoarecii și furncile nu te vor mai deranja.

tantariDatorită luminii UV, Insta Killer omoară țânțarii instant. De asemenea, prin impulsurile electromagnetice pe care le emite, aparatul atacă sistemul nervos al șoarecilor și șobolanilor. Chiar și după ce se așterne noaptea, vei putea sta în grădină, fără a fi deranjat de insecte.

Insta Killer este, de fapt, un set compus din 2 aparate pentru îndepărtarea insectelor. Folosindu-le vei putea ține mult timp, insectele la distanță.

Deoarece nu conține insecticide sau substanțe toxice, Insta Killer nu afectează mediul înconjurător. Nici măcar nu face zgomot. Poate fi pus în orice priză, indiferent dacă aceasta este în casă sau în grădină. De fiecare dată când vrei să te bucuri de o seară liniștită, trebuie doar să pui aparatul în priză. Toate insectele vor fugi.

Animalele din curte nu vor avea de suferit, deoarece Insta Killer este inofensiv pentru ele.

Nu trebuie să-ți faci grji că facturile la energia electrică vor fi mai mari după utilizarea acestui aparat, deoarece are un consum redus. În plus, nu are nevoie de rezerve de schimb.

Insta Killer beneficii – cum funcționează?

Insta Killer promite să te scape de insectele nedorite. Datorită mijloacelor de înaltă tehnologie, aparatul ține insectele și rozătoarele la distanță. Partea superioară a aparatului emite lumină LED și astfel atrage țânțarii și alte insecte.

Filamentele din interiorul aparatului generează un câmp magnetic ce omoară instant insectele atrase. Insectele sunt omorâte prin electrocutare.

Partea inferioară emite impulsuri electromagnetice și ultrasunete. Acestea sunt distribuite în locurile în care pătrund și se înmulțesc șoarecii și gândacii. Rozătoarele și insectele sunt iritate de aceste impulsuri, prin urmare dispar din raza de acțiune a aparatului.

aparat tantariAșa cum am precizat și în rândurile anterioare, acest aparat este prietenos cu mediul, deoarece nu emană mirosuri neplacăute, nu face zgomot și nu conține substanțe toxice.

Poate fi pus chiar și în dormitorul copiilor. Nu trebuie să-ți faci griji, nici dacă ai animale de companie în casă sau în curte, deoarece aparatul Insta Killer este inofensiv pentru ele.

Dacă vrei să ții insectele la distanță, trebuie să faci curățenie în mod regulat. Steam Mop 5în1 îți poate ușura munca, deoarece are o mulțime de accesorii ce ajută la eliminarea rapidă a murdăriei din diferite locuri greu accesibile.

Având un astfel de aparat acasă, vei putea dormi mai liniștit, deorece țânțarii și muștele nu-ți vor mai tulbura somnul. În plus, nu vei mai sta cu griji că vei găsi gândaci sau alte insecte în bucătărie sau prin curte.

Cum se folosește?

Pentru a te bucura de beneficiile acestui aparat, trebuie doar să-l bagi în priză. Are un consum redus de energie, deci nu-ți va încărca factura. În plus, nu vei avea nevoie de filtre sau alte rezerve de schimb.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre acest produs, accesează site-ul AloShop sau mergi în unul dintre magazinele fizice. Sigur vei găsi în magazin o persoană care să-ți ofere toate informațiile necesare despre Insta Killer.

De asemenea, ai putea suna la numărul afișat pe site, pentru a obține informațiile dorite.

Informații tehnice:

  • Alimentare – 220-240 V
  • Durată viață lumină LED – 50000 ore
  • Lugime undă lumină UV – 390-420 nm
  • Frecvență ultrasunete – 25-26khw

Pachetul conține:

  • 2 aparate anti-insecte Insta Killer cu lumină UV
Păreri despre Insta Killer

Pe site-ul AloShop sunt afișate și comentariile celor care au folosit deja acest produs. Eu le-am citit pe toate și am ajuns la concluzia că, în mare parte, oamenii sunt chiar mulțumiți de el.

Desigur, s-ar putea să existe și persoane nemulțumite. Doar pentru că nu există comentarii negative pe internet, nu înseamnă că nu există niciun om nemulțumit. De obicei, părerile sunt împărțite, de aceea nu trebuie să ținem mereu cont de ele.

oameni in gradinaDacă noi considerăm că un produs este util pentru noi, atunci trebuie să-l cumpărăm, indiferent de ceea ce spun ceilalți. Abia după ce îl încercăm noi, ne putem da seama dacă este potrivit pentru noi.

Cum cumpăr Insta Killer?

Acest produs poate fi cumpărat din magazinele fizice sau online AloShop. Mai multe detalii despre el, vei găsi pe pagina oficială AloShop. Tot aici este afișat și prețul produsului.

În magazinele AloShop vei găsi și Aspirator antiacarieni – sterilizează suprafețele, elimină acarienii, bacteriile și ciupercile. Este potrivit mai ales pentru persoanele sensibile la praf.

Dacă vrei să comanzi produsul de pe internet, trebuie să-l adaugi în coș și apoi să completezi formularul de comandă cu datele personale. Vei fi contactat de un operator call-center pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor legate de livrarea coletului.

Taxele de livrare vor fi comunicate tot de acesta. Livrarea se face în termen de 2 zile lucrătoare. Dacă nu ești mulțumit de produsul primit, îl poți returna în termen de 14 zile pentru a-ți primi banii înapoi.

Lasă un comentariu