Lampa UV-C RoomGuard – omoară până la 99.9% dintre germeni, virusuri și bacterii

Lampa UV-C RoomGuard omoară bacteriile, virusurile gripale, germenii și acarienii. De asemenea, această lampă împiedică răspândirea microorganismelor și distruge membrana celulară a acestora prin lumina ultravioletă. Lampa UV-C RoomGuard menține un mediu steril și curat.

În ultima perioadă foarte multe persoane au început să-și cumpere diferite dispozitive ce distrug germenii, bacteriile și alte microorganisme dăunătoare. Aceste microorganisme sunt răspunzătoare pentru dezvoltarea multor boli grave.

Pentru că vor să se simtă în siguranță, oamenii folosesc dezinfectant de mâini, lampi și alte produse ce sterilizează și decontaminează. Despre un astfel de produs vom discuta și în rândurile următoare – este vorba de Lampa UV-C RoomGuard.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre ea, continuă să citești. În cazul în care, la finalul articolului consideri că acest produs îți poate fi de folos, îl poți cumpăra din magazinul AloShop.

Toate informațiile ce descriu această lampă UV sunt preluate de pe site-ul AloShop.

Ce este Lampa UV-C RoomGuard?

Lampa UV-C RoomGuard este un dispozitiv creat pentru a distruge germenii, bacteriile, virusurile și alte microorganisme patogene. Potrivit producătorilor, această lampă poate omorî până la 99,9% dintre aceste microorganisme care ne pot pune viața în pericol.

Prin lumina ultravioletă pe care o emite lampa, membrana celulară a microorganismelor este distrusă. Deoarece sterilizează și decontamintează orice încăpere, Lampa UV-C RoomGuard creează un mediu steril și curat. Fascicolul luminos are un unghi de 360 grade, asta înseamnă că toată suprafața încăperii este dezinfectată minuțios.

Lampa poate fi controlată prin telecomandă. Deoarece are un design elegant și modern, această lampă se potrivește în orice loc fie că vorbim de un cabinet, un birou, un magazin sau un salon de înfrumusețare. Poate dezinfecta o suprafață de până la 40 de metri pătrați.

camera curata lampa UV-C RoomGuardEste foarte important să respecți instrucțiunile când folosești această lampă cu lumină ultravioletă, și să nu stai în raza ei de acțiune. De asemenea, trebuie să ferești plantele și animalele.

Având o putere de 36 W, Lampa UV-C RoomGuard este ideală pentru dezinfectarea rapidă și sigură a suprafețelor. Tuburile din cuarț, care generează lumină au efect germicid. Aceste tuburi funcționează până la 8000 de ore.

Lampa UV-C RoomGuard nu a fost creată doar pentru dezinfectarea încăperilor, ci și a hainelor, farfuriilor și a altor obiecte de mici dimensiuni.

Deoarece are un senzor special, această lampă detectează orice mișcare de pe o rază de 8 metri. Atunci când detectează mișcarea, lampa se oprește automat. Abia dupa 30 se decunde după ce a detectat ultima mișcare, lampa reia programul de sterilizare.

Datorită acestei funcții speciale, orice persoană care pătrunde accidental în cameră este protejată de razele ultraviolete.

Specificații tehnice:

 • Lungime undă – 253.7 nm
 • Durata de funcționare – 8000 ore
 • Dimensiuni – 200 x 140 x 430 mm
 • Timp dezinfectare – 15, 30, 60 minute
 • Frecvență – 50 Hz
 • Putere – 36 W
 • Tib tub – cuarț

Cum funcționează Lampa UV-C RoomGuard?

Pe site-ul AloShop, acolo unde se vinde această lampă, se menționează faptul că de mult timp se folosește tehnologia de sterilizare cu raze ultraviolete, atât în domeniul medical, cât și în cel alimentar, deoarece are efecte bactericide și virucide.

Lampa UV-C RoomGuard are 2 tuburi care generază lumină UV-C ce atacă ADN-ul microorganismelor, împiedică înmulțirea acestora și le distruge. Prin urmare, mediul rămâne unul curat și steril. Pentru a funcționa la un unghi de 360 grade, lampa trebuie poziționată în mijlocul camerei. În 15 minute, camera devine curată și sterilă.

camera curata

Lampa UV-C RoomGuard – avantaje și beneficii

Lampa UV-C RoomGuard cu putere de 36 W dezinfectează rapid și sigur încperile, suprafețele mici (haine, veselă etc) și aerul. Deoarece fasciculul luminos are un unghi de 360 grade, se pot steriliza complet toate încăperile ce au o suprafață de minim 40 metri pătrați.

Tuburile din cuarț ce generează lumina funcționează până la 8000 de ore. Cu ajutorul razele ultraviolete emise se vor dezinfecta toate încăperile. Așa cum am precizat deja în rândurile anterioare, Lampa UV-C RoomGuard poate fi folosită și pentru dezinfectarea altor suprafete.

Lampa UV-C RoomGuard poate omorî 99.9% dintre germeni, virusuri, bacerii și alte microorganisme patogene. Poate fi amplasată în orice loc din casă, deoarece are un design elegant. În plus, consumă puțină energie elctrică.

Folosind telecomanda poți controla lampa de la distanță.

Lampa UV-C RoomGuard – mod de utilizare

Această lamp trebuie utilizată de 1/2 ori pe săptămână. Înainte de a steriliza o cameră, șterge tot praful din ea. De asemenea, când folosești lampa, asigură-te că aceasta este curată și sterilizată.

Trebuie să verifici frecvent dacă pe tuburile care generează lumina există pete de ulei sau praf. Înainte de a curăța lampa, asigură-te că este oprită.

Daci vrei să dezinfectezi o încăpere cu o suprafață de 0-10 mp, setează programul de 15 minute.

Dacă dorești să dezinfectezi o cameră mai mare, cu o suprafață de 10-20 mp, trebuie să setezi programul de 30 de minute, iar dacă vrei să dezinfectezi o încăpere de 20-40 mp, folosește programul de 60 de minute.

curat salonÎnainte de utilizare, citește cu atenție instrucțiunile.

De asemenea, trebuie să ții cont de următoarele recomandări:

 • Nu privi spre sursa de lumină ultravioletă
 • După ce pornești lampa, ieși din cameră
 • Dacă în încăperea pe care dorești să o dezinfectezi se află tablouri, plante sau diferite obiecte de artă, acoperă-le cu un material sau mută-le într-o altă cameră
 • Oamenii, plantele și animalele nu trebuie expune în raza ultravioletă, deoarece radiația poate provoca leziuni grave
Păreri despre Lampa UV-C RoomGuard

Am citit comentariile afișate pe site-ul AloShop. Toate comentariile sunt pozitive, cei care au folosit-o declarându-se mulțumiți de ea. Desigur, asta nu înseamnă că nu există și persoane nemulțumite. De obicei, părerile oamenilor sunt împărțite.

Un produs ce pare a fi foarte util pentru o anumită persoană, poate fi nesemnificativ pentru alta. Nu trebuie să ținem mereu cont de opiniile celorlalți. Dacă ne dorim un produs, îl cumpărăm și îl folosim. Doar așa ne putem da seama dacă este sau nu potrivit pentru noi.

De unde cumpăr Lampa UV-C RoomGuard?

Lampa UV-C RoomGuard poate fi cumpărată din magazinul AloShop. Mai multe detalii despre acest produs, vei găsi pe site-ul oficial AloShop. Tot aici găsești detalii și despre prețul produsului.

Îți recomand să citești și despre Aspirator antiacarieni – folosește tehologia UV pentru a distruge acarienii, ciupercile și bacteriile din saltea și perne. Găsești acest aspirator tot în magazinul AloShop.

Livrarea se face în 2 zile lucrătoare. Dacă nu ești mulțumit de produsul primit îl poți returna în termen de 14 zile. Mai multe detalii poți afla dacă sunt la numărul de telefon afișat pe site.

Lasă un comentariu