Uscător pentru rufe – susține până la 50 kilograme de haine

Uscător pentru rufe fabricat din oțel inoxidabil, foarte rezistent. Poate fi mutat dintr-un loc în altul, chiar dacă este plin de rufe. Are un design compact și 2 benzi speciale pentru 14 umerașe. Acest uscător pentru rufe este potrivit și pentru locuințele mici, deoarece nu ocupă mult loc.

De multe ori, uscatul rufelor este o mare provocare. Nu ne putem întinde mereu rufele la geam, dacă stăm la bloc, prin urmare, avem nevoie de un uscător de rufe pe care să-l punem în casă. Acesta ar trebui să fie cât mai încăpător și cât mai rezistent.

În rândurile de mai jos vom vorbi despre un uscător de rufe proiectat pentru o familie cu mulți membri. Dacă vrei să afli mai multe informații despre el, citește în continuare.

În cazul în care consideri că ai nevoie de el îl poți comanda de pe site-ul oficial Uscător pentru rufe. Completează formularul de comandă cu datele personale și trimite-l. Te va contacta un operator call-center pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor legate de livrarea coletului.

Despre Uscător pentru rufe

Uscător pentru rufe super-rezistent, proiectat pentru familii numeroase. Este ideal pentru apartamentele mici, unde nu există mult spațiu. Suportul pe 4 roți se poate muta cu ușurință dintr-un loc în altul. Hainele pot fi puse la uscat chiar și pe umerase, deoarece acest Uscător pentru rufe are 2 benzi speciale pe care pot fi plasate 14 umerașe.

uscator pentru rufeSe pot pune la uscat foarte multe rufe pe acest uscător, afirmă producătorii. Aceștia ne asigură că încap chiar și 3 mașini de spălat pline. Chiar dacă este plin de haine, uscătorul poate fi mutat dintr-un loc în altul. Fiind confecționat din oțel inoxidabil, uscătorul este foarte rezistent și nu cade sub greutatea hainelor.

Dacă vei comanda acest produs, vei primi uscătorul dezasamblat, dar alături vei avea și instrucțiunile pentru asamblare. Îți va fi ușor să-l asamblezi dacă vei citi cu atenție instrcuțiunile și le vei respecta.

Spre deosebire de uscătoarele convenționale, uscătorul pentru rufe din oțel inoxidabil are un design compact și nu ocupă mult spațiu. În plus, suportă până la 50 de kilograme de rufe. Prin urmare, poți spăla toate hainele murdare, fără a-ți face griji că nu vei avea unde să le usuci.

Acest uscător pentru rufe este practic și mobil. Dacă vei intra pe site-ul oficial al producătorilor, vei observa că prețul uscătorului este redus pentru o perioadă scurtă. Am vrut să verific cât este de reală această ofertă așa că am intrat pe site de mai multe ori, în zile diferite.

De fiecare dată, prețul era același, chiar dacă oferta, teoretic, trebuia să expire. De asemenea, dacă vei cumpăra 2 uscătoare, prețul pentru o singură bucată va fi mai mic. Totuși, îți recomand să cumperi unul singur pentru început.

Dacă vei considera că este util pentru tine, atunci vei putea să-ți mai comanzi unul.

Uscător pentru rufe – avantaje

uscator pentru rufe rezistentAcest uscător pentru rufe îți poate fi de folos, mai ales dacă locuiești într-un apartament mic și nu ai prea mult spațiu. Uscătorul a fost proiectat, în special pentru familiile numeroase, prin urmare, suportă chiar și 50 de kilograme de rufe.

Citește și despre uscătorul de rufe electric Laundry Dryer ReFresh – susține 15 kilograme de haine deoarece are 2 niveluri și 2 suporturi pentru umerașe.

Chiar și atunci când este plin de haine, uscătorul poate fi mutat dintr-un loc în altul, deoarece are 4 roți. Având un design compact, uscătorul are o lățime de doar 23 de centimetri. Pe cele 2 benzi speciale, pot fi plasate 14 umerașe cu haine.

Se pare că acest uscător din oțel inoxidabil este mult mai bun decât uscătoarele convenționale, deoarece ocupă mai puțin spațiu, suportă o cantitate mai mare de haine și nu se strică cu ușurință. Rezistă chiar și atunci când este plin de haine și este în mișcare.

Conform informațiilor afișate pe site-ul oficial, persoanele care comandă acest uscător dar nu sunt mulțumite de calitatea sa, au dreptul să-și ceară banii înapoi în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea coletului. Nu știu însă dacă într-adevăr a reușit cineva să-și recupereze banii.

Mai multe detalii despre returul produsului îți poate oferi operatorull call-center care te va contacta pentru confirmarea comenzii. Dacă mai ai și alte întrebări legate de acest uscător, adresează-i-le operatorului. Cu cât știi mai multe, cu atât îți este mai ușor să te decizi dacă să cumperi sau nu produsul.

uscator rufeCaracteristici:

  • Material – oțel inoxidabil, plastic
  • Marime ambalaj – 77 x 50 x 23.5 cm
  • Dimensiune cu niveluri în jos – 173.5 cm înălțime, 70 cm lungime, 23 cm lățime
  • Dimensiune cu niveluri ridicate – 173.5 cm înălțime, 70 cm lungime, 60 cm lățime

Așa cum spuneam și în rândurile de mai sus, uscătorul vine dezasamblat. Componentele pentru asambalare și instrucțiunile se găsesc în pachet. Citește cu atenție instrucțiunile pentru a asambla corect uscătorul.

Uscător pentru rufe forum – păreri

Pe pagina oficială a producătorilor, sunt afișate comentarii ale unor utilizatori care susțin că au folosit acest produs. Toate comentariile de pe site sunt pozitive. Asta înseamnă că toți cei care au folosit acest Uscător pentru rufe au fost mulțumiți de el?

Probabil că nu. Doar pentru că nu există comentarii negative pe site, nu înseamnă că nu există persoane nemulțumite. De fapt, majoritatea celor care vând produse online afișează doar comentariile pozitive pentru a-și atrage clienții.

Steam Ironing Robot este un aparat gonflabil creat pentru a usca și călca hainele – cei care l-au încercat par a fi foarte mulțumiți de el.

Totuși, gusturile oamenilor diferă. Nu poți ști dacă un produs este sau nu pe placul tău, până nu-l folosești tu.

uscator otel

De unde cumpăr Uscător pentru rufe? Preț?

Acest Uscător pentru rufe poate fi comandat de pe site-ul oficial al producătorilor. Dacă vrei să intri în posesia lui, accesează pagina oficială Uscător pentru rufe și completează formularul de comandă cu numele și numărul tău de telefon.

Un operator call-center te va contacta în câteva minute pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor legate de livrarea coletului. Un Uscător pentru rufe costă 260 Ron. La acest preț se mai adaugă probabil și taxa de livrare.

Mai multe detalii îți poate oferi operatorul call-center. Dacă mai ai și alte întrebări, nu ezita să i le adresezi acestuia.

Lasă un comentariu