Sa ai asteptari reale despre relatie si romanta

Nu va veti intelege de minune in fiecare zi pentru tot restul vietii, si toata aceasta abureala „fericiti pana la adanci bantranete” doar predispune lumea la despartire. Ei intra in relatie cu asteptari nerealistice. Si atunci cand realizeaza ca nu se mai inteleg bine, ei cred ca relatia s-a terminat. Nu! Vor fi zile proaste, sau weekend-uri, sau chiar durate mai lungi de timp. Chiar va veti trezi in anumite dimineti si veti zice „ugh, inca esti aici…” asta este normal! Dar o iubire care este reala va evolua in mod constant. Se va extinde si va intra tot mai adanc. Daca tot mai multe cupluri ar intelege asta, nu s-ar mai panica si s-ar grabi sa intre in divort. – Paula

Dragostea este un lucru amuzant. În antichitate, oamenii au considerat cu dragosstea o adevarata boală. Părinții i-au avertizat pe copii împotriva lor, iar adulții au aranjat rapid căsătoriile înainte ca copiii lor să fie suficient de bătrâni pentru a face ceva prost în numele emoțiilor lor.

Asta pentru ca dragostea, ne face sa ne simtim „drogati” si extrem de irationali, ca si cum am scutura o cutie de pantofi plina cu cocaina. Cu totii cunoastem acel baiat (sau fata) care a renuntat la scoala, si-a vandut masina, si a cheltuit toti banii pentru a pleca departe.

Este iubirea neinfranata. Este metoda prin care suntem pacaliti sa facem lucruri nebunesti si irationale pentru a fi impreuna cu o alta persoana – probabil daca ne-am opri din a ne gandi la repercusiunile la a acea copii, si la a fi cu aceeasi persoana pentru totdeauna, nimeni nu ar mai face acest lucru. Cum a spus si Robin Willians in forma de gluma. „Dumnezeiu i-a dat barbatului un creier si un penis, dar suficient sange pentru a opera unul pe rand.”

Iubirea romantica este o capcana facuta special pentru a face doua persoane sa uite de greselile celuilalt suficient cat sa faca niste copii. In mod general dureaza doar cativa ani, maxim. Se intampla la fiecare persoana. Deci, indata ce a disparut, trebuie sa fi cu o persoana pe care so o respecti si cu care sa iti placa sa traiesti, altfel lucrurile se vor complica.

Dragostea adevarata – aceasta forma de iubire este mult mai dificila. In primul rand pentru ca de multe ori nu te simti foarte bine, este neplacut. Este vorba de a trai cu nesiguranta, temerile si ideile unei alte persoane chiar si atunci cand nu dori.

Dar aceasta forma de iubire este si cea mai satisfacatoare si mai insemnata. Iar la sfaritul zilei, aduce fericirea adevarata.

Fericiti pana ala adanci batranete nu exista. In fecare zi te trezesti si te decizi sa-ti iubesti partenerul si viata – cu parti bune si urate. In unele zile este un chin, dar in alte zile te vei simti ca cea mai norocoasa persoana din lume. – Tara

Multe persoana nu invata niciodata cum sa sparga aceasta iubire adanca si neconditionata. Multi oameni sunt dependenti de urcusurile si coborasurile a acestei iubiri romantice. Iar cand aceste sentimente dispar, la fel fac si ei.

Multi oameni intra intr-o relatie pentru a compensa pentru ceva ce le lipsesc sau urasc la ei. Acesta este un tichet catre o relatie toxica, deoarece iti vei iubi partenerul doar atat timp cat te face sa te simti mai bine in legatura cu tine.

Lasă un comentariu