Bicicleta fitness verticală Kettler Giro P

Bicicleta stationara Kettler Giro P este una dintre cele mai eficiente aparate fitness care îmbunătățeste rezistența, reduce riscul de boli cardiace, accidente vasculare cerebrale și intarește metabolismul.
Acest aparat îmbunătățeste calitatea vieții pentru oamenii de toate vârstele. Daca iti pasă de sănătatea ta şi vrei să ai o viaţă activă, introdu in programul tau cel putin o ora de pedalat in fiecare zi!

Scaunul si ghidonul

Bicicleta verticala Kettler Giro P are scaun cu amortizor si este reglabil orizontal și vertical. Setarea maximă pe înălțimea scaunului ar trebui să răspundă utilizatoriilor de până la 190 cm inaltime, fără nici o problemă. Ghidonul este și acesta reglabil. Il puteţi înclina înainte sau în sus, este bine căptușit cu un material cauciucat pentru o prindere confortabilă si aderenta buna. Stâlpul principal al ghidonului este fix, oferindu-ți astfel siguranță.

Există senzori de prindere care ajută la monitorizarea pulsului, acestia fiind incorporați în ghidon. Această caracteristică este benefică în special persoanelor în varstă pentru a putea să-ți mențină pulsul constant în timpul antrenamentelor. Cadrul tubular al modelului Giro P este din oțel, fiind finisat cu un strat anti-corosiv, oferindu-i astfel o bună protecţie. O altă bicicletă de fitness de calitate cu ghidon ajustabil este și bicicleta Kettler Rivo P

Sistem de rezistență magnetic

Cele mai multe biciclete în poziție verticală care prezintă o rezistență de reglare prin intermediul consolei, sunt de fapt echipate cu un sistem de frânare cu electromagneți.

Bicicleta verticală Kettler Giro P are de fapt un sistem de rezistenşă magnetic variabil, controlat de motor. Cu alte cuvinte, magnetul este mobil, în mișcare aproape sau mai departe de la volantă, iar franarea se face prin intermediul unui motor mic atașat la acesta și conectat la consola. Bicicleta pune la dispoziția 16 niveluri de rezistenta. Cele mai scăzute niveluri sunt similare cu mersul pe bicicleta de exterior. Persoanele care utilizează bicicleta îşi vor alege nivelul pe care îl doresc cu o singură apăsare pe buton. Kettler Axos Rotus M este de asemenea o bicicletă fitness cu funcții convenabile.

Consola şi modurile de antrenament

Pe consolă se poate urmări viteza (mph sau în km/h), distanța (km/m), pulsul, timpul precum şi caloriile arse (kcal sau Joule).

Setarea de rezistență poate fi reglata pe măsură ce pedalaţi, sau puteți folosi unul din cele 8 programe prestabilite. Consola, de asemenea, vă oferă posibilitatea de a selecta obiective pentru timp, distanţă, sau calorii. În scopul de a oferi o mai bună analiză a caloriilor arse, puteți introduce, de asemenea, varsta dumneavoastră. Valorile sunt introduse în principal, prin rozeta de pe consola. Programele sunt selectate prin intermediul consolei. Există, de asemenea, un buton de stop, start şi “reset”, care resetează evident toate valorile. Ecranul este iluminat pentru a putea putea urmarii progresul si in cazul in care se pedaleaza pe o lumina mai slaba.

Asamblarea bicicletei se realizează uşor, în aproximativ o oră. Va fi uşor să instalaţi bicicleta, chiar daca nu sunteţi expert în acest domeniu. Bicicleta nu necesită o întreţinere specială, este suficientă stergerea acestei cel puțin o dată sau de două ori pe saptamană. Bicicleta fitness Kettler Giro P este o bicicletă de o calitate superioară, cu un cadru robust şi stabil conferiindu-i astfel un design elegant.

Această bicicletă este cu siguranţă aparatul fitness de care ai nevoie si pe care îl poţi folosi cu uşurinţă la tine acasă , pentru că nu ocupa mult spaţiu, fiind altfel benefică în special persoanelor care nu prea au timp liber de a merge la sală. Bicicleta Kettler Cycler P merită de asemenea achiziționată

Bicicleta Verticala Kettler Giro P – Detalii

detalii Bicicleta Verticala Kettler Giro P

 • Culoare: negru
 • Nivelatoare podea
 • Pedale cu bandă pentru extra susţinere
 • Manere: ajustabile
 • Ajustare orizontală scaun
 • Baza joasă pentru acces uşor
 • Ajustare rapidă înălţime pentru scaun
 • Roţi pentru transport

Date tehnice:

 • Sistem franare: de tip magnetic motorizat
 • Sistem transmisie: curea de transmisie
 • Greutate volantă: 8 Kg
 • Greutate maximă utilizator: 130 Kg
 • Alimentare: sursă curent (230V)
 • Dimensiuni asamblat: L 95 x l 54 x H 137 cm
 • Rata de transmisie: 1:8
 • Control antrenament: dependent-rpm
 • Trepte antrenament: 1-16 motorizat

Lasă un comentariu