Bicicleta eliptică Kettler Rivo P

Unul dintre cele mai eficiente aparate de fitness pentru arderea caloriilor, modelarea corporală îmbunătăţirea condiţiei fizice şi a sănătăţii este bicicleta eliptică Rivo P Kettler.
Astfel ai la îndemînă un antrenament simplu, benefic, eficient şi ideal pentru utilizatorii începatori, intermediari precum şi avansaţi. Vei avea un antrenament profesional chiar la tine acasa.

Aceste tipuri de biciclete sunt dedicate persoanelor ocupate care doresc să îşi menţină sănătatea şi condiţia fizică în ciuda lipsei de timp. Totodată cei care pot beneficia de această bicicletă sunt atleţii . Fiind adepti ai sportului ei caută întotdeauna un aparat fitness pe care îl pot folosi şi acasă pentru a-şi încălzi muşchii înainte de antranamentul de forţă.

Desigur, varstnicii pot folosi acest tip de aparat, ajutandu-i să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să îşi păstreze masa musculară. Sanatatea trebuie menținută la orice varstă! Să nu uităm de mamici pentru ca ele sunt cele care întotdeauna caută ceva rapid. Această bicicletă este soluţia care le vine în ajutor, în special fiind dedicate mămicilor care doresc să îşi recupereze formele dupa ce au născut.

Bicicletele eliptice precum aceasta sau Cross P Kettler sunt de asemenea indicate şi pentru persoanele care au avut dureri sau accidentări în zona gleznelor și a gambelor, fiindcă asigură un antrenament cu un impact scăzut. Orice persoana dornică de un antrenament eficient în propria locuinţă trebuie să îşi achiziţioneze bicicleta eliptică Rivo P Kettler, deoarecere este un produs de o calitatea superioară.

Totul despre bicicleta Rivo P Kettler

bicicleta fitness Kettler Rivo P

Utilizarea bicicletei

Bicicleta eliptică este foarte asemănătoare unui stepper ,mișcarea fiind făcută eliptic.  Bicicletele eliptice sunt o combinație de mai multe aparate precum stepperul, banda de alergat precum si bicicleta medicinală.

Mişcarea eliptică înainte şi înapoi este foarte indicată pentru organismal nostru. O mare parte dintre bicicletele eliptice au ghidoane cu dublă acţiune, putand astfel să iti lucrezi atît picioarele cît şi braţele în acelaşi timp pentru un antrenament complet. În ghidon sunt incorporati şi senzori asfel încît pulsul este măsurat cu ajutorul acestora . Ritmnul cardiac îți este monitorizat încontinuu, putînd astfel să îți exerciți antrenamentul în plină siguranță.

Bicicleta eliptică nu are scaun precum au celelalte biciclete fitness , fapt care te determină să ai întotdeauna o poziție corectă pentru a putea exercita antrenamentul corespunzător și pentru a avea rezultatele dorite.

O altă bicicletă de calitate pe care merită să o încerci este bicicleta Kettler Axos Rotus M:

Bicicleta magnetică Kettler Axos Rotus M – Păreri și Sfaturi

Sistem de rezistență magnetic şi manual

Bicicleta eliptică KETTLER RIVO P are un sistem de franare magnetic depinzand de viteza cu rezistenţă ajustabilă în 16 trepte. Masa volentei este de 14 kg, pedalele acesteia fiind ajustabile ajută executarea exerciţiilor într-un mod corect.

Bicicleta eliptica kettler Rivo PConsola si moduri de antrenament

Consola bicicletei eliptice KETTLER RIVO P iţi permite sa alegi programul pe care doresti sa îl urmezi. Dacă eşti o persoană dornică să slăbească această bicicletă este aparatul perfect pentru tine. Bicicleta eliptica este foarte utilă în arderea caloriilor, fiind mult mai benefică faţă de o bicicletă medicinală. Poti sa ajungi să arzi pînă la 700-900 de calorii pe oră , echivalent a doua mese pe zi. Mişcarea eliptică este cea mai bună mişcare pentru corpul uman.

De ce să alegi bicicleta fitness Kettler ?

Kettler Rivo P ghidon

Kettler este producătorul care a apărut pe piaţă încă din anul 1949 cu o mică afacere ajungînd în zilele noastre să fie prezent în 75 de ţări cu un număr de angajaţi de peste 2000.

În Europa, KETTLER este printre cele mai cunoscute branduri care produc echipamente fitness pentru acasă. Calitatea produselor este una de nivel superior , serviciile sunt excelente , iar ofertele sunt unele de nerefuzat, constituind suficiente motive pentru care Kettler rămîne prima alegere întotdeauna. Această marcă este apreciată de clienţi din întreaga lume.

Bicicleta eliptică KETTLER RIVO P – Detalii

Bicicleta eliptică Rivo P Kettler, este aparatul fitness care implică exerciţii atît de forţă cat şi cardio. Urmand un antrenament zilnic cu această bicicletă, viaţa ta se va schimba radical, vei fi mult mai energetic, mai sănătos şi cu mai multă poftă de viaţă. Tot ce trebuie să faci este să te apuci de antrenamente, nu este greu sa te indragosteşti de sport după ce achiziţionezi acest produs! Verifica pretul aici.

Bicicleta eliptică KETTLER RIVO P – Caracteristici

 • Funcţii: măsurare timp, distanţa parcursă, viteza, viteza de pedalare
 • Măsurare pulsului este data de senzori puls incorporaţi, clips ureche inclus
 • Receptor Polar: este inclus
 • Afisaj: este tip LCD
 • Funcţii afişate: sun 7
 • Programe antrenament: 8 programe
 • Profile utilizator: 6
 • Programe puls: 1
 • Programe individuale: nu sunt incorporate
 • Tastatură: de tip Push’N’Turn
 • Conectare PC: nu

Date Tehnice:

 • Sistem frînare: magnetic motorizat
 • Greutate volanta: 14 Kg
 • Setare rezistenţă: 1-16 controlatăde computer
 • Alimentare: 230V
 • Dimensiuni: L 143 x l 64 x H 168 cm
 • Greutate maximă utilizator: 130 Kg.

Lasă un comentariu