5 Exerciții Pentru un Piept Mai Frumos

Multe femei consideră că nu este o idee bună să își lucreze mușchii pieptului deoarece le este frică să nu arate prea musculoase, adoptând asftel un look masculin. În realitate, există multe beneficii pentru care merită să ne dezvoltăm mușchii pectorali, iar aici sunt 5 exerciții pentru piept frumos care merită încercate! Prin antrenarea mușchilor pectorali puteți să vă îmbunătățiți coordonarea motorie, iar forța dobandinta vă va ajuta în activitatea de zi cu zi.

Cum faci exerciții pentru un piept frumos?

Pentru fiecare exercițiu executați cât mai multe repetări posibile în 60 de secunde. Nu faceți pauză între exerciții. Tot ce aveți nevoie este un prosop mic și o podea netedă.

Poziția inițială este în patru labe cu brațele întinse la nivelul umerilor și cu palmele pe prosop (pe podea). Începeți prin a împinge prosopul în față. Este foarte important să mențineți o formă corectă, asta înseamnă să stați cu spatele drept pe tot parcursul exercițiului. Vă ridicați încet corpul, aducându-l la poziția inițială. Repetați timp de 60 de secunde.

Sfatul antrenorului: Nu contează cât de departe puteți împinge prosopul, ci contează foarte mult cât de corect este exectutata mișcarea.

Poziția initială este aceeași, în patru labe, brațele întinse la nivelul umerilor. De data aceasta însă vă puneți doar mâna dreaptă pe prosop.Vă aplecați corpul (similar unei flotări) în timp ce împingeți mâna dreaptă în lateral. Țineți mâna întinsă și corpul drept. Reveniți încet la poziția initială. Repetați timp de 60 de secunde. Puteți să le încludeți în lista de exerciții fizice zilnice pentru a obține un piept frumos.

Sfatul antrenorului: Exercițiile pentru piept sunt mai eficiente dacă ne imaginăm cum se incoardă mușchii pectorali!

Repetați exercițiul dar de data aceasta cu mână stânga. Din nou, să fiți atente la executarea corectă a mișcării.

Poziția inițială este poziția de flotare. Întindeți picioarele și poziționați brațele din nou la nivelul umerilor. Țineti corpul cât se poate de drept. Puneți mâna dreapta pe prosop și începeți să rotiți mâna 30 de secunde într-o direcție iar apoi 30 de secunde în direcția opusă. Țineți brațul întins în timpul mișcării.

Repatati exercițiul cu mâna stângă.

Chiar dacă aceste exerciții sunt în principal pentru piept frumos cont de faptul că tot corpul este implicat. Exercițiile pentru piept sunt grozave pentru a vă menține un corp sănătos si un piept de invidiat!

Lasă un comentariu