Vitamina C 1000 mg naturală fără acid ascorbic – eficiență

Vitamina C 1000 mg naturală pentru cei care au nevoie de un supliment pentru întărirea imunității. Acest produs, sub formă de capsule, conține doar vitamina C naturală, nu și acid ascorbic, afirmă producătorii. Vitamina C 1000 mg naturală este potrivită,  mai ales pentru persoanele sensibile la acid.

Sistemul imunitar protejează organismul de agenții patogeni, cum ar fi virusurile, bacteriile, toxinele. Acesta este format din organe, celule și canale ce lucrează împreună pentru a susține sănătatea.

Dacă o persoană are sistemul imunitar slăbit, se îmbolnăvește mai des. Semnele unui sistem inunitar slăbit includ oboseală,  reacții alergice, ochi uscați, dureri de cap, infecții repetate.

Vezi parerile celor care au folosit Vitamina C 1000

Dacă vrei să dormi mai bine și să te trezești mai odihnit, încearcă Pure Sleep Spray – conține, printre altele, ulei de levănțică, ulei de mușețel și ulei de vetiver.

Stresul, stilul de viață sedentar, dieta nesănătoasă sau chiar efortul fizic excesiv pot slăbi imunitatea. De asemenea, și fumatul poate afecta sistemul imunitar.

Imunitatea poate fi întărită prin modificarea stilului de viață și consumul unor suplimente. Chiar și Vitamina C 1000 mg naturală ar putea fi de ajutor. Mai multe detalii despre acest produs voi oferi în rândurile următoare. Continuă să citești!

Toate informațiile sunt preluate de pe site-ul care comercializează acest produs. Nu utiliza acest produs fără a discuta mai întâi cu medicul

Despre Vitamina C 1000 mg naturală

Vitamina C 1000 mg naturală nu conține acid ascorbic. Consumând acest preparat îți vei lua porția necesară de vitamina C. Dacă ești sensibil la acid ascorbic dar ai nevoie de vitamina C, s-ar putea să preferi acest preparat, deoarece este absorbit foarte ușor de organism, afirmă producătorii.

Vezi ce contin capsulele de Vitamina C 1000 mg

Fiecare comprimat conține 100 mg de vitamina C dar și 50 mg de bioflavonoide de citrice. Vitamina C și bioflavonoidele sunt două componente ale sistemului imunitar ce se completează reciproc.

Vitamina C susține acțiunea bioflavonoidelor, în timp ce bioflavonoidele protejează vitamina C împotriva oxidării.

persoane in varstaAcest supliment alimentar cu absorbție ușoară asigură organismului suficientă vitamina C pentru o zi întreagă.

Dacă se administrează alte suplimente, precum tablete efervescente sau pudră fără „absorbție ușoară”, toată vitamina este absorbită imediat de corp. Vitamina C este excretată de organism neconsumată, în astfel de cazuri.

Un flacon de Vitamina C 1000 mg naturală conține 500 de capsule. Se recomandă administrarea unei singure capsule pe zi, cu un pahar mare de apă.

De pe site-ul ce comercializează Vitamina C 1000 mg naturală, aflăm că acest produs este recomandat persoanelor cu imunitate scăzută. Ar fi bine însă ca oricine dorește să achiziționeze și să consume acest produs să discute, mai întâi cu un medic specialist.

Ce ingrediente conține Vitamina C 1000 mg naturală?

Acest produs conține, așa cum spuneam și mai sus, vitamina C și bioflavonoide extrase din citrice.

  • Vitamina C – asigură funcționarea normală a sistemului imunitar și nervos,  contribuie la formarea colagenului, protejează celulele de stresul oxidativ, crește nivelul de energie, reduce oboseala, crește absorbția fierului

vitamina C

  • Bioflavonoide extrase din citrice – au proprietăți antioxidante și combat efectul radicalilor liberi, lupta contra alergiilor, protejează inima și sistemul nervos, pot preveni accidentul vascular cerebral

Doar aceste două ingrediente sunt afișate pe site. Dacă acest produs mai conține și alte ingrediente, poți afla citind informațiile de pe ambalaj sau prospect.

Contraindicații și reacții adverse

Deși pe site-ul ce comercializează produsul nu sunt prezentate reacțiile adverse, le recomand oamenilor să ceară părerea medicului înainte de a-l folosi.

Acest supliment alimentar nu are rolul de a trata sau preveni vreo boală. De asemenea, nu înlocuiește un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată.

Vitamina C 1000 mg naturală nu este recomandată femeilor însărcinate și celor care alăptează. Acest produs nu ar trebui folosit nici de persoanele alergice la oricare dintre ingredientele sale.

Vitamina C 1000 mg naturală – efecte și beneficii

Prin consumul acestui supliment alimentar îți poți lua doza necesară de vitamina C. Dacă ai nevoie de vitamina C, dar ești sensibil la acidul ascorbic, poți folosi acest supliment alimentar cu absorbție ușoară, desigur, doar după ce te consulți cu medicul.

Starea generală a întregului organism ar trebui să se îmbunătățească datorită acestor capsule, deoarece vitamina C ajută la funcționarea normală a sistemului nervos și imunitar, protejează celulele împotriva stresului oxidativ și contribuie la formarea colagenului asigurând funcționarea normală a oaselor, vaselor sangvine, gingiilor și dinților.

De asemenea, vitamina C poate crește nivelul de energie și poate contribui la buna funcționare mentală.

Pentru a te bucura de beneficiile acestor capsule, trebuie să le combini cu un stil de viață sănătos. Așadar, urmează o dietă echilibrată, fă mișcare minimum 30 de minute în fiecare zi și redu nivelul de stres.

De asemenea, ar fi bine să renunți la obiceiurile nocive, precum fumatul și consumul excesiv de alcool, deoarece și acestea pot slăbi imunitatea.

om sanatos citind ziarul

Cum se administrează capsulele?

Se administrează câte o capsulă pe zi, cu un pahar mare cu apă. Nu depăși doza zilnică recomandată. O cutie conține 500 de capsule.

Înainte de utilizare citește cu atenție instrucțiunile de pe prospectul sau ambalajul produsului. Acesta nu este un medicament și nu este destinat vindecării vreunei boli. Discută cu medicul înainte de a-l utiliza.

Vitamina C 1000 mg naturală – păreri

Nu există comentarii despre acest produs pe site-ul care-l comercializează. Probabil cei care l-au încercat nu au dorit să-și exprime opinia pe internet, prin urmare, nu avem de unde să știm ce rezultate au obținut aceștia.

Ne-ar fi ajutat mult să avem și opinia unei persoane ce a folosit acest supliment alimentar, nu doar a producătorilor. Trebuie însă să fim conștienți că rezultatele sunt individiuale și depind de mai mulți factori.

Cei care consumă acest supliment alimentar dar continuă să ducă un stil de viață nesănătos nu au mari șanse să-și întărească imunitatea.

De unde comand Vitamina C 1000 mg naturală – cât costă?

Acest produs poate fi comandat de pe site-ul ce-l comercializează. Dacă vrei să intri în posesia lui, vizitează site-ul, adaugă produsul în coș și apoi completează formularul de comandă cu datele personale.

Vezi cat costa acum Vitamina c 1000 mg aici

Asigură-te că scrii corect adresa de livrare, numele și numărul de telefon. O cutie cu 500 de capsule costă 179 Ron. Livrarea se face în câteva zile. Contravaloarea produsului se poate achita online, prin card sau transfer bancar, sau la primire, în numerar.

Lasă un comentariu