Exerciții pentru Femei Deștepte

Cele mai bune exerciții sunt cele pe care nu le facem sau, pe care le facem fără să ne dăm seama că le facem, cele fără efort. Pentru a ajunge la silueta dorită, corpul trebuie supus unei serii de încercări desprinse din cotidian, nespectaculoase, dar semnificative pentru un stil de viață activ. Implementarea unor exerciții noi, în programul obișnuit, măcar o dată pe luna îmbunătățește antrenamentul și forma fizică. Iată care sunt cele mai recomandate exerciții pentru femei deștepte, dacă vrei să ajungi să ai un corp de invidiat rapid.

Cele mai recomandate exerciții pentru femei deștepte

1. Cataratorul, exercițiu pentru abdomen:

Pentru acest exercițiu avem nevoie de o minge de fitness.

Află și: De ce nu reușești să slăbești?

Metodă: Adoptați o poziție în linie dreaptă, similară cu cea în care facem flotări, doar că în loc să puneți mâinile pe podea, le așezați pe minge, după care, încercați să aduceți un genunchi la piept, fără a strica linia dreaptă a spatelui. Alternați mișcarea cu ambii genunchi, pe rând, cam 30 de secunde.

Dacă nu reușiți cu mâinile pe minge, atunci renunțați la ea și încercați cu sprijinul palmelor pe o bancă sau direct pe podea.

2. Ridicarea șoldurilor:

Multe femei suferă din cauza că bazinul lor pare prea ieșit în evidență. Beneficiul acestui exercițiu este că te ajută să ai o burtă mai plată.

cele mai recomandate exerciții pentru femeile deștepte

Metodă: Stați într-o poziție întins pe spate, pe podea, cu genunchii îndoiți și tălpile pe podea. Ridicați șoldurile, rămânând cu umerii ș tălpile pe podea, astfel încât corpul să formeze o linie dreaptă, de la umeri și până la genunchi. Repetați exercițiul de mai multe ori, cu pauze de 3-5 secunde, după care reveniți la poziția inițială.

3. Exercițiu pentru coapse:

Acest exercițiu pentru mușchiul cvadriceps ajută la îmbunătățirea echilibrului și arde multe calorii.

Metodă: În mâna dreaptă țineți o ganteră.Îndoiți mână spre umăr și rămâneți în poziție două secunde. Faceți un pas înainte, cu piciorul drept și fandati, până când genunchiul stâng ajunge aproape de podea, iar piciorul drept este în poziție de 90 de grade. Reveniți la poziția inițială și schimbați gantera în mâna stânga. Repetați exercițiul făcând un pas în față, la 90 de grade, cu piciorul stâng și ținând greutatea pe partea stanga.

Citește în continuare: Cele mai recomandate exerciții pentru abdomen

4. Pendulul:

Acest exercițiu este de mare ajutor pentru eliminarea dezechilibrelor musculare, care apar uneori, în timp, la nivelul picioarelor și dezvoltă flexibilitatea mușchilor femurali.

Metodă: Luați o pereche de gantere în mâini și țineți-le la o lungime de braț, în față coapselor, în timp ce ridicați un picior, drept în spate, pentru a menține echilibrul. Reveniți la poziția inițială și schimbăm piciorul, ne îndoim corpul în față, coborând trunchiul până când este aproape paralel cu podeaua. Faceți scurte pauze între exerciții.

Cele mai bune exerciții fizice pentru femei

Cele mai bune exerciții fizice pentru femei

A început sezonul rece. Faceți din ce în ce mai puțină mișcare. Așa e? Vă prezentăm câteva exerciții fizice care sunt foarte benefice femeilor, care își doresc enorm de mult să aibă o viață sănătoasă și un corp de invidiat.

1. Podul

Un altfel de pod, fiind exercițiul perfect pentru mușchii feselor și de asemenea menține un spate sănătos și fără durere.

Cum se face: Stând pe spate cu genunchii îndoiți și cu tălpile pe podea. Ridicați șoldurile astfel încât să se formeze o linie dreaptă între umeri și genunchi, stați în această poziție câteva secunde, apoi coborâți corpul la poziția inițială.

2. Scândura orizontală

Ridicarea unui braț la efectuarea acestui exercițiu excelent, îmbunătățește postura, ceea ce vă face să vă simțiți mult mai bine și mai încrezătoare în forțele proprii.

Cum se face: Stând în poziția de flotare, îndoiți coatele și lăsați greutatea pe antebrațe, în loc de mâini. Corpul vostru trebuie să formeze o linie dreaptă, de la umeri până la glezne. Lăsați greutatea pe brațul stâng și ridicați ușor brațul drept în față. Păstrați poziția 5 secunde, după care schimbați brațul.

3. Lumânarea

Există o grămadă de beneficii fizice și mentale în momentul în care practici yoga. Pozițiile de inversiune sunt excelente pentru a reduce apariția celulitei. Puneți picioarele sus pe perete și stați pe spate, timp de 5 minute în fiecare seară înainte de a merge la culcare.

Cum se face: Stând pe spate, drept, ridicați picioarele și șoldurile de pe sol, aducând picioarele peste cap, până când degetele de la picioare ating podeaua. Puneți mâinile la spate și ridicați picioarele drepte în aer, creând o linie dreaptă de la umeri la glezne. Păstrați gâtul relaxat, rămâneți în poziție cel puțin 1 minut, apoi reveniți încet la poziția inițială.

Acestea pot fi include în exercițiile fizice zilnice deoarece sunt simple de făcut, durează puțin și au multe beneficii pentru tine..

4. Balet

Această mișcare de balet, sculptează mușchii coapselor interioare și o parte din mușchii fesieri.

Cum se face: Stând în poziție de genoflexiune, mâinile pe șolduri dar cu genunchii și cu laba piciorului cât se poate de tare în exterior. Lăsați încet corpul în jos până când coapsele sunt paralele cu podeaua. Reveniți la poziția inițială după care repetați exercițiul de 15-20 de ori.

5. Exerciții cardio

Încorporarea unui interval de exerciții care sunt de mare intensitate în rutina voastră, ajută foarte mult la arderea unei cantități mari de calorii într-un timp relativ scurt. Comparativ cu exercițiile lungi care necesită rezistentă.

Cum se face: Alegeți unul dintre aceste exerciții cardio (bicicleta eliptică, coarda, bandă de alergare, bicicleta, etc.) și repetați următorul program de 10 ori în total:

  • 3 minute folosiți 50% din efortul maxim;
  • 20 de secunde folosiți 75% din efortul maxim;
  • 10 secunde folosiți efortul maxim absolut.

6. Scândura verticală

Acest exercițiu formează o talie foarte frumoasă. Mușchii abdominali fiind extrem de solicitați.

Cum se face: Stând cu corpul întins pe partea stângă, brațul stâng îndoit, greutatea corpului fiind susținută de cot și de antebraț. Ridicați șoldurile până când corpul formează o linie dreaptă de la glezne la umeri. Păstrați această poziție timp de 30 de secunde. Repetați același exercițiu stând pe partea dreaptă.

Efectuând zilnic aceste exerciții, ajutăm organismul să aibă parte de o condiție fizică excelentă, o inimă sănătoasă și o stare de bine.

Lasă un comentariu